• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaslariyla 1 ay tatil yapacak ama telefonla ilgilenmeyen sevgili

Bence biran önce kendinize saygı duymayı öğrenim ve kendinizi kandırmaktan vazgeçin. İnsan seviyorsa, aşıksa özler , sevdiğinin sesini duymak ister, onu merak eder. Bunun gamsızlıkla telefon sevmemekle ilgisi yok ki. Her an telefon eline yapışık olmasına gerek yok bir gün 24 saat yani 1440 dakika.
Adam bunun 15 dakikasını sana ayırmaya tenezzül etmiyorsa seni merak etmiyordur, sevmiyordur. Cidden hayatınızda olmasını istediğiniz insan size 15 dakikasını çok gören ve sizin hayatınızı ve yaptıklarınızı zerre umursamayan bu adam mı? Yani başınıza bir kaza bela gelse adamın siz arayana kadar haberi bile olmayacak.
Nasıl bir bir sevgisizlik yaşadınız da böyle adamlarla sevgili kalmak için kendinizi böyle parçalıyorsunuz bilmiyorum ama bence kendinize gelin. Hayat sizi umursamayan, önceliği siz olmayan adamlar için çabalamayacak kadar kısa ve hayatını sizle paylaşmak istemeyen, resmen sizinle ilişkisini iş gibi görüp bir ay senelik izne çıkıp arayıp sormayan adamla heba edilmeyecek kadar da değerli unutmayın.

Erkek arkadasim kuzenleriyle 1 aylik bir tatile cikti. Erkek erkege takiliyoruz musait olamiyorum diye 1-2 dk konusabiliyoruz (tabi ben ararsam) mesajlarima da pek cevap vermiyor. Yani bu surede iletisimimiz ben aramasam olmayacak. Bu da cok sinir bozucu oluyor. En iyisi onu kendi haline birakmak diye dusunuyorum. 1 ay ben de bir mola vereyim.

Erkekler hep boyle mi? Siz de olsaniz sizi aramayan adamla iletisimi kesip 1 ay rahat mi birakirdiniz?
Sende biraz anlayisli ol bacım ama adam! İş üstünde bir ay sevissin gelsin seninle de ilgilenir.

Koşarak olay mahallinden uzaklaş bu adam ayrılmayı mesajla bile hak etmiyor

Sende biraz anlayisli ol bacım ama adam! İş üstünde bir ay sevissin gelsin seninle de ilgilenir.

Koşarak olay mahallinden uzaklaş bu adam ayrılmayı mesajla bile hak etmiyor
Guvenım tam ama o da bana fazla güvendiği için tatil dönüşü beni bulacağından emin.

Guvenım tam ama o da bana fazla güvendiği için tatil dönüşü beni bulacağından emin.
Burada tecrübe konuşuyor ki , onu bırak adam sana saygı duymuyor, kaybetmekten korkmuyor ve en önemlisi de merak etmiyor yani seni el altı görüyor. Birazcık saygı emin ol seni ondan daha mutlu edecek

Uzun mesafeli bir ilişkiden çıktım seneler önce, yani erkekler böyle değil. Uzak olmamıza rağmen 7/24 konuşurduk sizinkisi aşmış artık. Bence ne yazın ne arayın ne de konuşmaya çalışın.

Sizi merak etmeyen bir adamla senelerinizi heba etmezsiniz bence.

Uzun mesafeli bir ilişkiden çıktım seneler önce, yani erkekler böyle değil. Uzak olmamıza rağmen 7/24 konuşurduk sizinkisi aşmış artık. Bence ne yazın ne arayın ne de konuşmaya çalışın.

Sizi merak etmeyen bir adamla senelerinizi heba etmezsiniz bence.
Bizimki de uzun mesafeli. Mesafe olunca ciddi bir adım atamıyorsun, karşı tarafı doğru da değerlendiremiyorsun. Bir de böyle bir erkeği değerlendirmek çok daha zor oluyor. Belki de değerlendirmeye bile almamam gerekiyor ama bırakamadım bunca zaman

Bizimki de uzun mesafeli. Mesafe olunca ciddi bir adım atamıyorsun, karşı tarafı doğru da değerlendiremiyorsun. Bir de böyle bir erkeği değerlendirmek çok daha zor oluyor. Belki de değerlendirmeye bile almamam gerekiyor ama bırakamadım bunca zaman
Biz eğlenceliydik buluşurduk zaman geçirirdik. 5 sene sürdü benim. Bizim bitmesinin sebebi farklıydı ama bitincede arkadas kalmıştık zaten.

Yapı gereği umursamaz erkek hicbir zaman beklentilerinizi karşılayamaz. Ve bu süreçteki iletisiminiz hic sağlıklı değil. Birazda onun böyle olmasının sebebi sizsiniz adam alışmış aramalarınıza yazmalarınıza nede olsa o yazar arar sorar diye düşünüyor. Hatta ayrılırsanız bile adamın umrunda olmaz. O yüzden siz degisikliklere simdiden baslayın arayıp sormayın.

Biz eğlenceliydik buluşurduk zaman geçirirdik. 5 sene sürdü benim. Bizim bitmesinin sebebi farklıydı ama bitincede arkadas kalmıştık zaten.

Yapı gereği umursamaz erkek hicbir zaman beklentilerinizi karşılayamaz. Ve bu süreçteki iletisiminiz hic sağlıklı değil. Birazda onun böyle olmasının sebebi sizsiniz adam alışmış aramalarınıza yazmalarınıza nede olsa o yazar arar sorar diye düşünüyor. Hatta ayrılırsanız bile adamın umrunda olmaz. O yüzden siz degisikliklere simdiden baslayın arayıp sormayın.
Haklısınız, belki de arayan soran taraf olduğumdan kendisi gerek görmüyordur. 4 sene böyle alıştı tabi. şimdi aramasam umrunda bile olmaz belki de

ohooo ablam cepte görmenin kaçıncı seviyesi bu?
ben ilgisizlik yüzünden bıraktım gayet de hislerim olan insanı. eski konumda var.
1 ay aramayacak insan 1 ay sonunda beni asla bulamaz. inadına gider yeni sevgili yaparım. her şey normal sanıp kendini akıllı sanıp aradığı zaman da sen benimle ilgilenmedin ben de ilgilenene gittim, beni bir ay arayıp sormayan adamın zerresi kalmaz bende, hadi eyvallah der her yerden engellerdim.
kabul edilebilir bişey değil yani.

Haklısınız, belki de arayan soran taraf olduğumdan kendisi gerek görmüyordur. 4 sene böyle alıştı tabi. şimdi aramasam umrunda bile olmaz belki de
Olur umrunda... hatta öyle güzel olur ki sonra dönüp der ki “bu kıza noldu sürekli arardı sorardı” der. Erkek bu.
Erkek hicbir sey hissetmese bile alıştığı şeyi karşısında veya uzun bi süre görmeyince afallar ve düsünür. Birini mi buldu neden aramıyor ilgisizlesti diye. Erkek egosuyla beslenir cünkü.

Siz aramayı sormayı kesince afallayacaktır. Çünkü artık cebinde değilsinizdir değişiklikleri görecek sizde. Ve eğer gerçekten seviyorsa sizi kaybetmemek icin elinden geleni yapacaktır. Ufak bi çaba yoksa ve bilin ki bu ilişki tek kişilik yani siz sayesinde yürüyordur.

Birkaç gün kafa dinlesinler erkek erkeğe desem bile 1 ay nedir. Olmaz. Telefon kullanmayan adam bile bu kız napiyor diye arar sorar en azından. Siz onun sevgilisisiniz. Arkadaşı akrabası değilsiniz. Hiç mi kaybetmekten korkmuyor, hic mi bu kız beni terkeder korkusu yasatmadiniz. O kadar emin ki 1 ay tatil yapıp konuşmayacak kadar emin.

Okuduğum kadarıyla iletişim kurmaya çalışan taraf hep sizsiniz. Bu şekilde mutlu musunuz? Sizi gerçekten değerli, önemli, mutlu, güvende hissettiriyor mu?

Sevgilim bana 4-5 saatten uzun süre yazmazsa kıyameti koparırım. O ne öyle? Nasıl kabul ediyorsunuz Allah aşkına? Sevdiğin adamı hiç mi özlemiyor musun merak etmiyorsun? Adam seni takmıyor ama karakteri böyle. Eğer kabul etmiyorsan ayrıl gitsin

Erkek arkadasim kuzenleriyle 1 aylik bir tatile cikti. Erkek erkege takiliyoruz musait olamiyorum diye 1-2 dk konusabiliyoruz (tabi ben ararsam) mesajlarima da pek cevap vermiyor. Yani bu surede iletisimimiz ben aramasam olmayacak. Bu da cok sinir bozucu oluyor. En iyisi onu kendi haline birakmak diye dusunuyorum. 1 ay ben de bir mola vereyim.

Erkekler hep boyle mi? Siz de olsaniz sizi aramayan adamla iletisimi kesip 1 ay rahat mi birakirdiniz?
3 günlük tatile gitse neyse; zaten kısıtlı zaman geçirecekler, bırakayım da full time tadını çıkarsın derim. Ama 30gün birlikte tatil yapacaklar, bol bol zamanları var, neyin vakit bulamaması bu?

Eski sevgili olmak için pasını vermiş, size gole çevirmek kalıyor…

bas tekmeyi gitsin

Ben onu tamamen rahat bırakırdım. Başkası var farkında mısınız?

Back
X