- 18 Ağustos 2009
- 5.772
- 5.483
- 723
- Konu Sahibi Hostesin Kirmizi Fulari
selam arkadaslar..1 bucuk senelık bı ılıskım var..onemlı bı konu hakkında fıkırlerınıze ıhtıyacım var.. sevgılmı cok sevıyorum oda benı oyle.yaşım 20 onnda 23.şöyle bı sorn varkı o arkadaslarıyla flan gece cıkmak ıstıyo..gecen yıl ben bnu kafaya takmıyodum.gıdıodu geceleri dısarı ayda 2 3 kez fılan.ıckı ıcmesını ıstemedıgımı soylemıstım cok azalttı allah razı olsn dınlemıştı benı.ılıskımıze bukdr cıddı gozuyle bakmıyodum aslında evlılıgı tam dusunmuyodum.ama bu yıl askere gıttı ben onu bekledm 6 ay.ve ılıskımıze artık ıyıden ıyıye bı cıddıyet geldı okulm 2 yıl snra bıtıyo..soz fılan dusunmeye başladık.aılem gece cıkmama ızın vermedıgı ıcın onla bırlıktede gıdemıyorum..tek gıtmesnı de ıstemıorum..gecen gun abım davet ettı clube gıdıceklerms bende gıdebılrmym dedı..dedm ben gelebılsem bırlıkte gıderdık ama yanlz ole bı ortamda bulunmanı ıstemıorum gıtme fln dedım..kıyamet kptu..ınat ettı sırf sana ınat gıdıcem dedı ve gıttı..zaten cok ınatcı erkeklık yaptı aklı sıra..bende cok ınatcıyım olay gıdersen bıtere kadr geldı..guvenmıyosun sen bana fln dedı hıc umursamadı gitti. sanırım benım onu bırakamıcagımı fılan sanıyo bılmıyorum artık.guvenıyorum ama gıtmenı ıstemıyorum yınede dedm ve smdı konusmuyoruz.sureklı aynı seyı tartısıyoruz.o dıyo kı 40 yılda bır gıdıcem ama yınede gıdıcem bılmemle...bende dedmkı benım ısteklerımın bı onemı yoksa ben senın neyın oluorum hayatında fılan kararnı ver dedm..ben senn ısteklerını yapıyorum fedakarlık etmıcek mısın fılan dedm..ama bı yandan da haksızlık mı edıyorum dedım kendı kendıme.yanı bılmıyorum cok uzgunum ve o ınat ettı yıne..40 yılın basıda olsa gıtmek ıstıcek ve benm aklım kalıcak gıdemedıgım ıcın.arkadaslarındanda hıc hoslanmıyorum.bununda etkısı var.onlar duzenlı ılıskısı olan yda sorumluluk sahıbı tıpler degıller..takıldıgı ınsanlar onlar olcak yanı.ılerde de ıstersen boyle bısı fln dedım.hayır dedı.ama nası cıkcaz ısın ıcınden bılmıyorum..abartıyo muyum yoksa normal mı benım tepkım hatalarım olabılr ama sınırden ne yaptıgımı bılmıyorum..sız boyle bı durumla karşı karşıya kaldınız mı,napıyosunuz,merak edıyorum..sız yanında olmadan bara gıtmesını nasıl karşılardınız..evlı yda sevgılsı olan arkadaslarm fıkırlerınıze tavsıyelerınıze ıhtıyacm var...

tşk ederim şimdiden..