- Konu Sahibi ElaMenevis
-
takılmayın bence. tanışırsınız bir dahaki gidişinizde. en olmadı facebook'tan ekleyebilirsiniz.
benim de erkek ve evli veya sevgilisi olan erkek arkadaşlarım var. her şeyimi paylaştığım insanlar. sevgilileri de beni severler iyi anlaşırız genelde. öyle ki asıl arkadaşım erkek olanken bazılarıyla baş başa bile buluşuruz. böyle biri olabilir yani.
evli olanın da eşiyle ekleştik, düğünlerini henüz yapmadılar bu ay yapacaklar başka bir ilde, ona da gidicem. bu evli olan hatta bazen arar bir saatten fazla muhabbet ederiz telefonda. aklınıza kötü şeyler getirmeyin boşuna.
Bence tanışmayın, onu tehlike olarak gördüğünüzü düşünmesin. Erkek arkadaşınıza da rahatsızlığınızı faha fazla hissettirin ki anlasın durumu.
Sizin anlattığınız gibi olsa zaten hiç huzursuz olmayacağım.Mesela eklemişsiniz birbirinizi eşiyle de,düğüne gidecekmişsiniz,sohbetiniz varmış filan.Böyle olsa hiç sorun değil.Yalnız benimkinde şöyle bir durum var.Sözde bu bayan beni bilip hep evlilik olayımız için filan iyi dileklerde bulunuyormuş,kız uzakta,uzaktan ilişki zor,anlayışlı ol filan diyormuş erkek arkadaşıma.Ablasıyla bile tanışmış,muhabbeti var.Ama birtürlü benimle iletişim kurmuyor.Ben ekleyelim birbirimizi face'ten filan dedim mesela,yanaşmıyorlar ne erkek arkadaşım ne de bu bayan.
ben olsam kesinlikle kabul edemem.kadın evli.kocası biliyor mu bakalım erkek arkadaşınla karısının olan arkadaşlığını.
Kocası olan evli bir bayan neden bekar erkekle dertlesir ki? Evli birini bekar biri ustelikte karşı cinsi nasıl anlayabilir ki? Yani bunlar benim fikirlerim. Ama aralarında birsey var vs diye yorum yapamam. Sadece mantığıma ters geliyor.
Sanırım erkek arkadasın içinse oldukça normal gelen bir durum. Ve eger dik kafalı bir kardeşimizse kendisi; o anormalliği gormedikce konuşmaktan vazgeçmeyecek.
Ona yavaş yavaş mantıksız gelen seyleri soyle. Bunu ufak ufak yap. Ve belli etmeden hafif tavır koy. Baktın olmuyor sonlarına dogru cidden olay buyuduyse ve devam ediyorsa muhabbetleri; rest çekmeyi dene.
Istemiyorum ve ben senin istemediğin birşeye saygı duyuyorsam sende bana duy tadında bir restten bahsediyorum. Cunku biz kadınlar daha duygusal varlıklar olduğumuz icin his olarak bazı seylerin farkedebiliyoruz. Ama erkekler bu konularda bu durumumuzu "abartma" ve "ince dusunme" olarak adlandırıyor. Ona boyle olmadıgını göster. Iliskinizin herseyden onemli oldugunu ve caba vererek korunacagini soyle. Bu devirde dogru kişilerin birbirini zor bulduğunu ve bu sekilde basit dis etkenlerle bozulmamasi gerektiğini belirt.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ben en cok Ablasinin neden böyle bir soru sordugunu dusundum acikcasi....
Belkide gercekten iyi arkadaslar , ama ben olsam bende rahatsiz olurdum sahsen ..
Evli bayan bukadar.icli disli olmalarini garipsedim acikcasi.. ve hep erkek arkaxasinizin anlatigi kadar biliyorsun duyduklarindan baska birsey bilmiyosun sonucta.. senin yerinde olsam ya tanisirdim , tanistirmiyorsa iliskisini hemen kesmesini isterdim... facebook tan ekle tanis..
Hissettirdim ama fazla konusu olunca da bu durumun,erkek arkadaşım sinirleniyor,hatta geçenlerde birhayli ciddi bir tepki verdi.Yani suçlu ben oldum.Kıskanıyormuşum o bayanı,takmışım,sadece arkadaşlarmış vs...Aynı durumda,aynı şekilde ben olsam peki dedim.Böyle bir erkek arkadaşım olsa yani.Bana gelince asla,olur mu öyle şey diyor.
Evet,ablasının bu düşüncesi aynen beni de düşündürdü.Ben eklemek istesem de bu bayan benimle iletişime geçmekten kaçınıyor nedense.
Karsi cinsten iki insan "arkadas" olabilir. Herkesi potansiyel rakip, tehlike gibi gorup, bir de belli ederek ancak kendi kendinizi dusuruyorsunuz. Herkes sandiginiz gibi karsi cinsle muhabbetinde hemen ona kaymaya calismiyor. Iki insan gayet tabii dertlesebilir, sohbet edebilir. Bunlari aşin bence. Guzel bir arkadasliklari varsa neden "yeter ki icin rahat olsun, gorusmem" desin ki? Sen baskasin, o kadin baska, iliskiler baska. Demek ki arkadasliklari bu kadar sig degilmis. Kiz arkadas istemedi diye kac zamanlik arkadasiyla gorusmemesi sacma olurdu. Sizin iki lafinizla hayatindan insan silen adam, yarin da baskasinin lafiyla (annesi gibi) sizi siler.
Bakın size sorunuza paralel birşey anlatayım.Bu bayanın face hesabında ekli başka bir iş arkadaşı,erkek tabii,birgün yorum yazmış.Kocası da görmüş bunu ve hoşlanmamış elbette bu durumdan.Ve bu bayan kocasından gizli iş arkadaşlarıyla görüşmek için başka bir face hesabı açmış.Yani bunu yapan bir bayan bana hiç güvenilir gelmiyor.
şöyle bir şey var, siz ekleyelim birbirimizi dediniz ama bunu sevgilinize dediniz. bu kadına söylememiş olabilir mi? emin misiniz söylediğine? kadın eklemeye çekinmiş aklına gelmemiş vs olabilir çünkü.
Sizin demek istediğinizi çok iyi anladım.Şimdi böyle bir konu açtım diye çok kıskanç,dar görüşlü biri olduğumu düşünmeyin.Diğer arkadaşların yazdıklarına verdiğim cevaplara bir göz atın isterseniz,bazı durumlar olduğu için huzursuz oldum ben.Elbette bir erkeğin bayan arkadaşı da olabilir,hangi çağda yaşıyoruz?Yalnız size şöyle bir örnek versem ne düşünürsünüz?Bu bayan evli,çocuklu.Çalıştığı yerde de herkes bunu biliyor.Ama bu bayana iş yerinde bir,iki değil,cümlesi asılıyor,çıkma teklif ediyor vs...Hadi malum zaman kötü,her niyette erkek var.Ama durduk yerde,kendini,duruşunu,tavrını bilen bir bayanken çalıştığımız yerde her erkek bize asılır mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?