Arkadaşlarmış,siz olsanız ne yapardınız?

Bak işte kendisi de farkında durumun kabul edilemez olduğunun. Bunu ona açıklamayı dene, sen bile kabul etmiyorsun falan diyebilirsin. Bu önemli bir konu gercekten geleceğinizi etkileyebilir.

Denedim açıklamayı.Ben bayanmışım.Ve erkekler farklı yaklaşabilirmiş.Ben iyi niyetli,saf bir bayanmışım;arkadaş maksadı ile yaklaşanla kötü niyetli olanı anlamayabilirmişim.

Denedim açıklamayı.Ben bayanmışım.Ve erkekler farklı yaklaşabilirmiş.Ben iyi niyetli,saf bir bayanmışım;arkadaş maksadı ile yaklaşanla kötü niyetli olanı anlamayabilirmişim.

Sizi bayagi saf bellemis arkadasiniz. Bunun kadinlikla erkeklikle ilgisi yok ki. Oldu olacak, bir sekere kanarsin da deseymis.

Bizzat sordum erkek arkadaşıma,söyledim dedi.Neden çekinsinki eklemeye ben onu anlamıyorum.Madem benim hakkımda,bizim ilişkimiz hakkında bu kadar iyi niyetli bir bayan,benimle de sohbet kurmaya neden çekinsin?

haklısınız ne diyeyim. kafa kurcalayıcı, mide bulandırıcı detaylar var siz yazdıkça okuyorum. aynısını sizin yapma ihtimalinize verdiği tepki mesela.. çalışmıyor musunuz? edinin kendinize evli bir arkadaş, birebir onun yaptığı gibi davranın madem. size kötü niyetle yaklaşsalar ne olur yani sırtlarına alıp eve götürecek halleri yok. nedir bu tüm erkeklere sapık muamelesi yapan erkekler ya. insanın aklına kişi kendinden bilir işi sözünü getiriyorlar. siz de isterseniz sevgilinize bekar erkeklerin evli kadınları yatak arkadaşlığı için çokça tercih ettiklerini, bunun da bir piyasası olduğundan bahsedebilirsiniz. bakalım ne diyecek..

akla bak sen :44: bencede güvenilir değil.erkek arkadaşın seni o kadınla tanıştıracaksa cesareti varsa kadında kocasıyla tanıştırsın.canım bana ters böyle şeyler o yüzden sinir oldum.

Benim erkek arkadaşım,bayanın kocası ile tanışmış olsa ben zaten sorun etmem.Bu bayan evli sonuçta,tamam erkek iş arkadaşları ya da eski okul arkadaşları filan olmasını normal karşılıyorum.Ama erkek iş arkadaşlarının hiçbirini kocası tanımıyormuş ve sırf bu arkadaşları ile görüşmek için kocasından gizli hesap açmış.Bana bu tuhaf geliyor.

Sizin rahatsız olduğunuz maddelerden bende oldum işte.Bir de bu bayanın kocasından gizli hesap açıp sadece erkek iş arkadaşlarını eklemesi beni düşündürdü.

sırf erkek arkadaşlarıyla görüşmek için eşten gizli face açan bi kadın :44: yok yok kesinlikle normal birisi değil..konuş canım erkek arkadaşınla kesinlikle istemediğini söyle.

Sizi bayagi saf bellemis arkadasiniz. Bunun kadinlikla erkeklikle ilgisi yok ki. Oldu olacak, bir sekere kanarsin da deseymis.

Bakın biraz ayrıntıya inince siz de saf yerine konulduğumu düşünmüşsünüz işte.Aynen,bu zamanda arkadaşlık olayı madem, kadın erkeği mi var?Güven konusuna değinmişsiniz.Bunu şöyle açıklayabilirim.Erkek arkadaşıma güven duymadığımdan değil bu huzursuzluğum.Karşıdaki bayana duymadığımdan.O da bahsettiğim üzere bazı ayrıntılar nedeniyle.Mesela size şunu anlatayım.Bu bayan geçen gün kocasından dert yanıp erkek arkadaşıma,özel herkese anlatılamayacak sorunlarına kadar yalnız,artık boşanmayı düşündüğünü söylemiş.Erkek arkadaşım da bunun çok özel bir durum olduğunu,bu tür konularda araya girilmesinin hoş olmadığını,derdini dinleyeceğini ama bir müdahalede bulunamayacağını belirtmiş.Ve bu tepki üzerine bozulmuş bayan,ben seni beni korur kollarsın sandım vs...gibi cevaplar vermiş.Buyrun şimdi,bu oldu mu sizce?

Yani o kadar ağır konulara girmek istemedim işte.Çünkü bu konuda fazla konuşsam biraz sinirleniyor.

sırf erkek arkadaşlarıyla görüşmek için eşten gizli face açan bi kadın :44: yok yok kesinlikle normal birisi değil..konuş canım erkek arkadaşınla kesinlikle istemediğini söyle.

Yani ben sadece iş arkadaşım olsa,üniversiteden arkadaşım filan olsa ve benimle görüşmek isteseler,tamam arkadaşlık çerçevesinde görüşelim.Ama eşimden gizli asla yapmam bunu.Neden yapayım yani,ne çekincem olsun ki?Bu yüzden bana da normal gelmiyor.

haklısın canım.bende asla yapamam.yapandada iyi niyet göremiyorum

Kadin sevgilinizden ozel bir maneviyat bekliyor sanirim.
Saf yerine konulmaniz bayanin sucu degil ama. Ben sevgilinizin size dedigi seye ithafen soyledim bunu.

Yani o kadinin karakteri ne olursa olsun, siz sevgilinize guvenemiyorsunuz ki ona birakmiyorsunuz bu tur laflari yonlendirebilmeyi. Kadin ne derse desin, sevgilim uygun sekilde cevap vermeyi, davranmayi bilir diye dusunemiyorsunuz. Aksine, sizi bir korku almis, sizin mudahaleniz olmazsa daha ileri gidebilirler diye telaslaniyorsunuz. Guvensizlik iste bu. Kadina guvenmek zorunda zaten degilsiniz. Kadin sevgilinizi kaciracak degil. Is sevgilinizde bitiyor.

Sizin rahatsız olduğunuz maddelerden bende oldum işte.Bir de bu bayanın kocasından gizli hesap açıp sadece erkek iş arkadaşlarını eklemesi beni düşündürdü.

Yorumlarda verdigniz detaylari okumamistim,
hepsine ayri ayri iyimser bir yanit bulsak dahi parcalari birlestirince hos bir tablo cikmiyor...
Fakat ben hala (artik kadindan da pek hoslanmasam bile) asil sorunun erkek arkadasinizda oldugunu dusunuyorum.
Karsiniza alip adam akilli konusmaniz gerek bence.
O kadinla da mesafe koysun arasina.

Çok mantıklı şeylere değiniyorsunuz evet.Bana açıkça,kendinizi de benim yerime koyarak şunu söyleyebilir misiniz peki?Tamam,çok iyi arkadaşlar,iyi anlaşıyor olabilirler ve bu durum sadece benim kuruntum,güvensizliğim vs...10 yıllık bir arkadaşlık değil bu arada,3-4 ayda bu kadar kanka olmaları çok doğal.Bu bayana çalıştığı yerde bir,iki kişinin değil herkesin asılması çok doğal.3-4 aylık bir arkadaşlıkta bu bayanın erkek arkadaşımdan özel bir maneviyat beklemesi çok doğal.Bu bayanın kocasından gizli face hesabı açıp sadece erkek arkadaşlarını eklemesi çok doğal.Benimle iletişime geçmekten kaçınması çok doğal.Yani bunların hepsi çok normal karşılanabilecek şeyler de,ben anormal bir huzursuzluk duyuyorum.

Bunu benim istememe gerek kalmamalıydı diye düşünüyorum.Yani aynen yazdım sizlere durumu,zaten yeterince de belli ettim huzursuzluğumu.Mesafe koyması gerektiğini kendisinin düşünmesi gerekmez miydi?Hala aynen devam ediyor muhabbetleri,ben bu durumda neden diyeyim mesafe koymanı istiyorum diye,belli ki koymayacak.

Hayir cok dogal degil. Kadin sevgilinize kendi agziyla "senden beni korumani beklerdim" gibi birseyler soylemis. Kadin normal ya da anormal farketmiyor. Yani kadinin karakteriyle sizin iliskinizin alakasi yok.

Kadinin karakteri ne olursa olsun, siz kendi sevgilinize bakin. Onun tavirlari onemli. Her kendisinden ozel destek bekleyen bayanlara kosma egiliminde mi ki bu kadar korkuyorsunuz? Kendisi sadece arkadasiz demis. Bitti. Kadin ne demis farketmiyor bu saatten sonra. Herkes herkese herseyi diyebilir. Ama her denileni yapmak zorunda degil kimse. Arkadasiniz kadinin lafindan, tavrindan rahatsizsa, kendisi araya mesafe koymayi, agirligini koymayi zaten bilmeli. Erkek arkadasiniza guvenseydiniz, dedigi seye inanir, o ne yaptigini bilir, uygun davranmayi bilir diye dusunurdunuz. Siz kadini birakin, su guven sorununu cozun bence.

Erkek arkadaşıma karşı bir güven problemim yoktu.Bu olayla böyle bir güvensizlik olayı oluşmuştur,doğru gözlemlemiş olabilirsiniz.Size son bir ayrıntı vereyim o zaman güven olayımı zedeleme ihtimali doğuran.Benim kendi face hesabıma muhtemelen sahte bir hesaptan mesajlar geldi.Bu bayanın iki ismi var,hani misal veriyorum Derya Deniz gibi.Ben bu bayanın ikinci ismini filan bilmem.Fakat bu mesajda iddia edildiğine göre bana mesaj yazan kişinin benden haberi var,yani erkek arkadaşımın sevgilisinin ben olduğumdan.Ve bu bayanın tam ismine kadar herşey yazılmış,erkek arkadaşımla aralarında ilişki olduğundan bahsediliyor.

Aynen katiliyorum!
Fakat sorun adamin mesafe koy(a)mamasi zaten.
Hatta guven sorununu da tetikleyen seylerden biri de bu bence.

Mesafe koy demeyle direkt sorunun cozulmesini beklemeyin zaten.
Bu konuda hak veriyorum size ancak ya bitereceksiniz
ya da ona guveninizi sarstigni, nerde nasil davranmasi gerektigini bildiginden suphe ettignizi, sizi ilk yorumdaki gibi gereksiz davranislarda bulundugnu ve tum bunlara ragmen mesafe koyma geregi duymamasindaki absurdlugu vs her seyi detaylica anlatip ona birakacaksiniz..
Kendine ceki duzen verirse verir, vermezse siz bi secim yapacaksiniz...
Yoksa ayse sorunu gider fatma gelir... ekek arkadasiniz bu kafada oldugu surece siz hep rahatsiz olup"diger" kadinlarin acigini aramaya calisirsiniz maalesef.
Yeni ydni huylar edinmek yerine kafanizin net olmasi her zaman daha iyidir bence.

Çok doğru bir tespitte bulunmuşsunuz,yani durum malum,benim huzursuzluğum açısından,bu bilindiği halde mesafe konmaması daha çok kafa karıştıyor.Bakın şimdi böyle bir konu açtığım için kıskanç,herşeye müdahale eden bir yapım olduğu anlaşılmasın.Erkek arkadaşımın başka bayan arkadaşları da var,yine evli olan,çocuklu olan bayanlar.Ancak kaç senelik arkadaşları,ben bunu kıskançlık meselesi haline getirecek biri olsam hepsine tepki gösterirdim.Ama diğer bayan arkadaşları kaç senelik,belli bir geçmişleri var ve muhabbetleri belli bir düzeyde.3-4 aylık bir iş arkadaşlığında ve bu derece olması beni rahatsız etti ister istemez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…