arkadasligimi bitirmeli miyim?

yumurtalisucuk

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Mart 2019
61
18
38
gunlerdir dusunup isin icinden cikamadigim bir konu.Birkac yildir tanistigim bir arkadasim vardi. Ablamin kayni var bir de zamaninda bana yurumus benden yanit alamayinca anneme yonelmis hatta annesinin cocukluk arkadasiyla bile sevgili olmus biriydi. Onu evimden yaka paca da kovdum olse uzulmeyecegim gorunce kin tuttugum biri haline geldi derken en yakin arkadasim ondan hoslandigini soyledi. Oysa ki butun yasananlari anlatmistim bunlara ragmen onunla evlenmek istedigini soyluyor. Ablamin kayni oncelerden adi gecince "hani o sisko arkadasiniz mi"derdi. arkadasim hakkinda böyle konusan biri ve kazik yemis gibi hissediyorum. İnsanin arkadasi boyle seylere ragmen nasil bunu yapar ? Arkadasligimi bitirmeli miyim nasil konusmaliyim?

Anneme yönelmiş derken:KK57:

Uyarınızı yaptıktan sonra geri çekilin. Tamamen bitirmeseniz de merhaba merhaba da kalsın ilişki.
evet yoneldi anneme attigi mesajlari yakaladim omrum hayatim tarzinda yazmis yasi 21 annem 40 yasinda gercekten igrenc bir insan

Arkadaşlıgınızı bitirmeseniz bile mesafe koyun araya
Herseyi anlatmişsiniz buna ragmen devam ediyorsa görmezden gelin

anneme yönelmiş derken annenize mi yürüdü? eğer böyleyse ve bunu bildiği halde hoşlanıyorsa ben bu zeka ve ahlak seviyesindeki biriyle arkadaşlığımı sürdürmezdim.
ister istemez oyle biriyle arkadas kaldigim icin kendimi suclu hissediyorum midem bulaniyor resmen

ona tanismak icin yazdigi gun sevgilisinden ayrilmisti arkadasima da bir yildir kimseyle konusmadim bile demis arkadasim da boyle seyler yalan gelmiyo bana diyo bildigi halde
bitir bence cidden iğrenç, demek ki onun ahlak seviyesi de buna müsait ki garipsemiyor

Back
X