Yani sorun yok iyi eğlenceler gibi yapmacık bir cevap mı vereyim?Bırakın böyle kalsın üstüne düşmeyin
Bence tepki vermeye bile gerek yok. Hiç yokmuş gibi davranın. Değerinizi düşürmeyin.Merhaba,
3 sene öncesine kadar yıllar boyunca çok yakın olduğum, iyi kötü her günümde yanımda olmuş bir arkadaşım var hakkını ödeyemem. 3 sene önce yurtdışına taşınınca biraz koptuk. Konuşmalar azaldı ben Türkiye’ye gittiğimde buluşmalara bazen gelmedi bazen 40 dk oturup kalktı ve hatta benim için çok önemli bi günde önceden davet etmeme rağmen saçma bahanelerle yanımda olmadı. Bu durum beni üzdüğü için hepsini sineye çekip tekrar aramızı ısıtmaya çalışıyordum.
Benim olduğum ülkeye gelmiş f.bookta hikayesinde gördüm rastgele bir şekilde. Mesaj olsun diye beğendim. Instagramda hikayesini ilk başta benden gizlediğini düşünüyorum çünkü bu beğenimden belli bir süre sonra ana sayfama düştü sonradan gizlemeyi açmış gibi. Belli bir süre sonra da mesaj geldi çok kısa geldim o yüzden haber vermedim vs vs şeklinde. Gerçekten canım çok sıkıldı açıkçası arkadaşlığımızı bitirmeye kadar düşünüyorum ve nasıl tepki vermeliyim bilemedim. Aşırı samimiyetsiz bir ortam var gibi. Nasıl bir tepki versem doğru olur?
Teşekkür ederim.
Çok yakın olduğumuzu düşünüyodum ama değilmişiz demek ki. Sorun yok minvalinde bir cevap mı vereyim?Her insanla her dönem aynı yakınlıkta kalınmayabiliyor açıkcası eğer bu kişi can dostum dediğiniz 1-2 kişiden biri değilse. Ben de eski iş yeri arkadaşımla aşırı yakındım, ben de yurtdışına taşındım biz de koptuk.yine aynı mekana denk gelsek, çalışsak yine yakın oluruz. Bir de 40 sene görmesem konuşmasam yakın olduklarım var. Bu iki arkadaş farklıdır zaten. Benim de o yakın arkadaşım benim olduğuö şehre geldi, güya buluşuruz dedi yazmadı, ben de ilk defa geliyor zaten sevgilisyle takılıyor haklıdır dedim düşmedim üzerine. Çok yakın dostunuzsa onu bilemem ama onun dışında her yakın kişi her dönem yakınımız olmuyor.
Bence hiç bi tepki vermeyin siz. Ben hiç bişe yazmadım mesela. Hatta bana aratıp mekan rezervasyon ettirmişti kendileri için. Görüşemedik döndük dedi, iyi yapmışsınız bidakine dedim. O yazarsa yazın, ararsa geldim görüşelim diye başka bi zaman gidin doğal görüşün. Siz de ona o şekilde davranın. İlişkiler değişiyor maalesef. Yanında geldiği arkadaşları şuan anlık daha çok paylaşımı olan kişilerdir beraber takılmak istemiştir onlarla falan. İster istemez uzaklık vs insanların hayatında yerimiz değişiyor.Çok yakın olduğumuzu düşünüyodum ama değilmişiz demek ki. Sorun yok minvalinde bir cevap mı vereyim?
Arkadaşlığımı bitiriyorum diye ilan vermeyin ama siz kendi içinizde bitirin, karşı taraf tepki vermezse kararınız doğru demektir.Merhaba,
3 sene öncesine kadar yıllar boyunca çok yakın olduğum, iyi kötü her günümde yanımda olmuş bir arkadaşım var hakkını ödeyemem. 3 sene önce yurtdışına taşınınca biraz koptuk. Konuşmalar azaldı ben Türkiye’ye gittiğimde buluşmalara bazen gelmedi bazen 40 dk oturup kalktı ve hatta benim için çok önemli bi günde önceden davet etmeme rağmen saçma bahanelerle yanımda olmadı. Bu durum beni üzdüğü için hepsini sineye çekip tekrar aramızı ısıtmaya çalışıyordum.
Benim olduğum ülkeye gelmiş f.bookta hikayesinde gördüm rastgele bir şekilde. Mesaj olsun diye beğendim. Instagramda hikayesini ilk başta benden gizlediğini düşünüyorum çünkü bu beğenimden belli bir süre sonra ana sayfama düştü sonradan gizlemeyi açmış gibi. Belli bir süre sonra da mesaj geldi çok kısa geldim o yüzden haber vermedim vs vs şeklinde. Gerçekten canım çok sıkıldı açıkçası arkadaşlığımızı bitirmeye kadar düşünüyorum ve nasıl tepki vermeliyim bilemedim. Aşırı samimiyetsiz bir ortam var gibi. Nasıl bir tepki versem doğru olur?
Teşekkür ederim.
Bitir.Merhaba,
Teşekkür ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?