• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben mi yanlış anlıyorum?

Evet maalesef öyle yaptım:( evet bir daha çağırmayacağım kesinlikle
Kafayı mı yediniz?? Adamdan tırsmış engeli basmış sonrada engeli kaldırıp adamı tekrar eve çağırmışsınız.Adam gayet naz yapıyor aranıyor diyecek,bu saçma hareketleri nasıl yorumlasın elin eli şeyinde gezeni????

Yıllarca yalnız yaşadım, evime defalarca usta veya yetkili servis gelmiştir. Benimle yaşıt gibi olanlar dahil hepsine abi diye hitap ettim ve her zaman usta evdeyken apartman kapısını açık bıraktım. Ne münasebet ani geldi de odayı kapatamadım nedir ustayla beraber yapmıyorsunuz tamiri, o yaparken gider kapatırsınız kapınızı. Adam da gözünü dikip bakmadıysa yatağı tek kişilik demek tek yaşıyor dememiştir. Ha baktıysa da zaten sorduğunda numaramı kaydetmeyin derdiniz. Kaldi ki benim numaram da çoğu ustada kayıtlıdır. Bayram mesajı size mi özeldi, toplu atılanlar gibi miydi?

Yaşının kaç? Nerde nasıl davranılması veya tepki verilmesi gerektiğini bilmiyor gibisiniz
Şimdi evim şöyle, salon tam yatak odamın karşısında bitişik, salondan yatak odam görünüyor, o an gelince endişeli görünmek de istemedim sanırım kapatmadım kapıyı, birde televizyonun kablosu nereden geliyor diye bakarken incelerken yatak odama da baktı. Bayram mesajı şöyleydi; Mübarek kurban bayramınızı en içten dileklerimle kutlar yüce Rabbimden hayırlara vesile olmasını dilerim. Arkasına da işletmesinin ismini yazmış. Bilemedim toplu mu özel mi. Evet sanırım nasıl davranılması gerektiğini bilmiyorum yorumlardan bunu anladım. Numaramı kaydetmesini o an neden sorduğunu anlamadım açıkçası dünyanın en normal olayı gibi düşündüm bir insanı kaydetmek o an ama keşke reddetseymişim evet.

Şimdi evim şöyle, salon tam yatak odamın karşısında bitişik, salondan yatak odam görünüyor, o an gelince endişeli görünmek de istemedim sanırım kapatmadım kapıyı, birde televizyonun kablosu nereden geliyor diye bakarken incelerken yatak odama da baktı. Bayram mesajı şöyleydi; Mübarek kurban bayramınızı en içten dileklerimle kutlar yüce Rabbimden hayırlara vesile olmasını dilerim. Arkasına da işletmesinin ismini yazmış. Bilemedim toplu mu özel mi. Evet sanırım nasıl davranılması gerektiğini bilmiyorum yorumlardan bunu anladım. Numaramı kaydetmesini o an neden sorduğunu anlamadım açıkçası dünyanın en normal olayı gibi düşündüm bir insanı kaydetmek o an ama keşke reddetseymişim evet.
Yaa adamın size yürüdüğü felan yok, bildiğin toplu mesaj atmış. Sapık olsa normal bir günde de yazar.
Öyle bir anlatmışsınız ki millet adamı sapık sanmış.

Otobüsteki adam olayın da da öyle, onu da abartmışsınız. Kesin yaşlı bir adamdır ve ona yer verdiğinizi sanmış öyle dokunmuştur. Ayrıca otobüsteki adam size dokundu diye, size aşık mı olacak? Yada tamirci telefonunuzu kaydedip toplu mesaj attınca size aşık mı sanıyorsunuz?

Bu olayları bu kadar büyütüp üstüne konu açacak kadar kafanıza takmayın bence.

Daha önce gerçek anlamda size yürüyen, asılan olmadı mı? Aradaki farkı anlayamıyorsunuz?

Yaa adamın size yürüdüğü felan yok, bildiğin toplu mesaj atmış. Sapık olsa normal bir günde de yazar.
Öyle bir anlatmışsınız ki millet adamı sapık sanmış.

Otobüsteki adam olayın da da öyle, onu da abartmışsınız. Kesin yaşlı bir adamdır ve ona yer verdiğinizi sanmış öyle dokunmuştur. Ayrıca otobüsteki adam size dokundu diye, size aşık mı olacak? Yada tamirci telefonunuzu kaydedip toplu mesaj attınca size aşık mı sanıyorsunuz?

Bu olayları bu kadar büyütüp üstüne konu açacak kadar kafanıza takmayın bence.

Daha önce gerçek anlamda size yürüyen, asılan olmadı mı? Aradaki farkı anlayamıyorsunuz?
Önceki konumu okursanız o adamın 20’li yaşlarının sonunda 30’lu yaşlarının başında olduğunu öğrenebilirsiniz, yaşlı değildi.

Öyle bir anlatmışsınız ki diyorsunuz da olayı siz mi yaşadınız yahu? Olduğu gibi anlattım ve düşünceleri merak ettim. Şüphemin doğru olduğunu gördüm.

Tek kişilik yatağım var ve kapım açık olduğu için gördüğünü kocam ya da annem babamla yaşıyorum dememin inandırıcı olmayacağı bu yüzden öyle diyemeyeceğim için söylemiş olabilir miyim sence? Ben uydurmadığım için fazla efor sarfetmeme gerek yok ancak sen algılayabilmek için biraz kafanı çalıştırsan iyi olur gibi. Gerçi kafanı çalıştırsan da potansiyel yazdıklarından ortada.

Yalniz yaşayip cocuk odasi gibi tek kişilik yatak alan birini hic hayatimda görmedim. 😄😄😄 İlk olabilirsin ya da annenin evindeki genc odasindan yaziyorsun bublari 😬

İyi de adam size yürümemiş ki. Hayır akrabalarına attığı mesaj olsa kendi adını yazar mesela, ya da size özel yazar. Adam işletmesinin adını yazmış belli ki tüm müşterilerine göndermiş.

Yapmayın Allah aşkına basiretiniz bağlanmadıysa usta çalışırken 2 saniyede kapatırsınız kapınızı.

Ve hayır adam size yürümemiş bile, öyle bir anlatıldı ki adam sapık sanıldı.

Neyse size ders olmuş oldu.

Tek mi yaşıyorsunuz sorusuna cevap sizene çalışıyormusunuz sorusuna da kapıyı gostermece . Doğal olarak ta telefon sorusu hiç olmayacakti .Ben bu şekilde sohbeti tercih ederdim .Ben ters olduğumda sinirli olduğumda nazik olamıyorum kabalık bazı insanlara çok yakisiyor yüzsüz insanların arada morarmaya ihtiyacı var .

Bilinmiyor insanların niyeti bilmneyi gereksiz sohbet işine bak al paranı git kamu spotu
İnsanlara üzerinize vazife olmayan şeyleri sormayın .Tacize kadar giden şeyler yaşayan insanlarda mevcut
Sanki her insan iyi niyetli normal geçer sohbet tarzı gibi ne var bunda demiyorum ben .Îşine baksın

Bayram mesajı şöyleydi; Mübarek kurban bayramınızı en içten dileklerimle kutlar yüce Rabbimden hayırlara vesile olmasını dilerim. Arkasına da işletmesinin ismini yazmış
Bu mesaj bir yürüme mesajı değil size özel bir mesaj da değil, tamire gittiği tüm müşterilerine toplu mesaj göndermiş.

Evinize beyaz eşya mobilya vb sebeplerle gelecek montajcılar, servisler, ustalar için ilk mesajımda yazdığımı yinelemişim sayın ama “Mübarek kurban bayramınızı en içten dileklerimle kutlar yüce Rabbimden hayırlara vesile olmasını dilerim. X yetkili servisi/Tv tamircisi “ gibi her müşteriye gönderilen genel bir mesajı da yanlış anlayıp insanları töhmet altında bırakmayın ve bence bir uzman desteği almanızda yarar var.

Konu gerçek mi kurgu mu herhangi bir fikrim yok ama olayın çok benzerini yaşadım, benim muhatabım tamirci değildi evime gelen biri değildi, IBAN numaramı atmam gereken biriydi, numaramı o vasıtasıyla öğrenmiş oldu, kaydetmiş demek ki, Ramazan bayramında şahsıma özel "sen" şeklinde hitap ederek mesaj attı, hiç cevap vermedim, engellemedim de, bir daha birşey yazmadı, Kurban bayramını da kutlamadı 😁😁 bu konuyu okuyana kadar yaşadığım bu olaya bir anlam yüklememiştim şimdi kafam karıştı 🤣

Aslında şöyle, numaram zaten onda vardı, çağırmadan önce whatsapptan arızanın resmini attım ve konuştuk. Numaramı istemedi yani zaten kendisinde olan numaramı kaydetmeyi sordu saçma bir şekilde. Ücret almayacağı için çağırdım maalesef:( tekrar çağırmayacağım zaten, dışarıdan televizyon arızasını halletti televizyonum çalıştı ama yine de içeri gelmek istedi sinyali de kontrol edeyim dedi reddettim. Daha sert davranmak lazım haklısınız tecrübe oldu, ben işçi emekçi insanlara çok kaba davranamıyorum aslında üzülüyordum ama kibar normal hayattaki gibi bir insan olmaya gerek yok bence de.
kaba davranmanıza gerek yok ama mesafeyi hissetsin karşı taraf..

Odanın kapısını kapatmıştım aslında konumumu atmıştım yağmur başladı o sırada, ben de yağmurdan sonra gelin dedim tamam dedi, sonra gelecekti aslında yani ancak haberim olmadan yağmur varken geldi ben de kapıyı kapatmayı unuttum maalesef öyle kaldı:( bir daha öyle yapacağım. Daha önce hiç bir ustadan böyle bir davranış görmedim o yüzden biraz önlemsizmişim bunu anladım.
Ustayla yürüyüşe çıkmayacağıza göre yağmur ne alaka hiç anlamadım, evdeki tv yi tamir edecek yağmurla ne işiniz var yağmurun oda kapısıyla ilgisini zaten hiç anlamadım.

Yağmur yağarken gelmiş yine de falan komple garip, yine de tavsiye tek başınıza yağmur yağsın yağmasın eve usta falan almayın.

yahu sizin adınız neden yalnizbirkız ????

Back
X