• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben mi yanlış anlıyorum?

Evet maalesef öyle yaptım:( evet bir daha çağırmayacağım kesinlikle
Bir daha para vermemek için sana yürüyen adamın engelini kaldırıp bir daha çağırdın yani? Hiç inandırıcı değilsin ya bırak bu işleri. Ben de sandım ki adam daha sonra yazdı.

Böyle saçma fantaziler yazmakla elinize ne geçiyor? Hiç yok mok deme sunu hiçbir kadın yapmaz para vermemek icin sapik adam evime gelsin demez. Gerekirse tvsiz oturursun yine de o adamı cagirmazsin. Engelliyorum ben de seni. Hayatınız çok mu sıkıcı burada boş boş hikaye yazmaya bayiliyosunuz

Yok yatak odam gözüküyor da tek kisilik yatağımı adam gördü de bilmem ne yazdıkca yazıyor sunu ciddiye almasin kimse ya

Sahte whatsapp mesajlaşmaları çok basit anlaşılabiliyor.

Bu fi tarihinde değil bayramdan çok kısa süre önce oldu ve 2.konum.

Bütün erkekler bana yürümüyor, ben bu olanları normal olarak bilmiyorum görmüyorum, belki benim çok dar bir bakış açım vardır diye size danışıyorum. Sizin normaliniz olabilir.
Bu kadar dar bakış açılı, hassas bir insanın eve usta çağırdığında yalnız olması ve yatak odasının kapısını han kapısı gibi açık bırakması yine geçmedi bana.

Annemden öğrendiğim ilk şeylerden biri eve usta gelince yatak odalarının kapıları kapatılır. Mümkünse yanımıza arkadaş, eş dost çağırılır. Numaranı kaydedeyim mi diyene gerekli değilse hayır denir.

Selamlar hanımlar. Kısa süre önce başıma bir olay geldi. Açıkçası benim hiç hoşuma gitmedi bu durum ancak sizin başınıza gelseydi siz ne düşünürdünüz merak ediyorum.

Kısa süre önce bir sorun için eve usta çağırdım, geldiğinde tek mi yaşıyorsun, ne iş yapıyorsun gibi şeyleri dolaylı yoldan sordu öğrenmeye çalıştı ancak cevap vermedim. Evimden tek yaşadığım çok belli ama. Ve işi bittiğinde sizi telefona kaydediyorum müsadeniz olursa falan dedi, halbuki ustasın yani kardeşim ister rehberine kaydet ister kaydetme bu ne saçma sapan bir soru ilk kez böyle saçma bir soruyla karşılaştım. Kaydedebilirsiniz dedim. İşini halledip bitirip gitti sonuçta. Sonrasında da kısa süre sonra bayram geldi ve bayramın 3.günü bana bayram mesajı attı. Açıkçası hiç hoşuma gitmedi ve rahatsız oldum cevap vermeden engelledim. Siz olsanız ne düşünürdünüz ne yapardınız? Bir cevap vermedim bana neden mesaj atıyorsunuz diye siz bir tepki verirmiydiniz?

Yani tek yaşayan genç bir kadın olduğum apaçık ortada bu devirde bundan rahatsız olacağımı düşünmek için bir erkeğin üstün zekalı olmasına gerek yok bence :/
Elin ustasına niye kaydedebilrsiniz diyosun ablacım🫪

Daha geçen polis ihbar için gittiği evdeki kadına tecavüz etti bu adamın yürüdüğünü anlamamak için sosyal zekanın -37373727 olması lazım bence başka tamirci mi yok bi de tvlerde anten mi kaldı

Daha önce onu aradığınız için numaranız zaten rehberdeydi onu anladım. Ama müsaadeniz olursa kaydedebilir miyim dediğinde "hayır kaydetmenize gerek yok,teşekkür ederim. " demeniz yeterli böyle durumlarda. Bazen musluk bozulur bazen elektrikte sorun olur, banyodan su akıtır tavanda bir şey olur, çamaşır ya da bulaşık makinesi bozulur vs bunlar olabilecek şeyler. İnsanlara karşı nazik olmak güzel bir şey ama herkese aynı mesafede olamayız. Bazı durumlarda gerekeni yapmak lazım. Kaba olmanıza da gerek yok aslında. Numarayı kaydetmeyin deseydiniz bu kabalık olmazdı bana göre. Asıl sorun sizin engelleyip tekrar çağırmanız. Dünyada türlü türlü insan var. Her erkek çalışan aynı değil elbette. Bundan sonra o kişiyi aramazsınız, daha dikkatli olursunuz olur biter. Ücret verin, sonra başınız ağrımasın.
Haklısınız öyle diyebilirdim aslında keşke öyle diyebilseydim. Anladım doğru diyorsunuz kaba olmak değil biraz daha mesafemi koruyabilmeyim. Bir daha çağırmayacağım evet para ödeyip başka usta çağırırım en azından içim rahat olur. Tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim 🙏🏻

Bir daha para vermemek için sana yürüyen adamın engelini kaldırıp bir daha çağırdın yani? Hiç inandırıcı değilsin ya bırak bu işleri. Ben de sandım ki adam daha sonra yazdı.

Böyle saçma fantaziler yazmakla elinize ne geçiyor? Hiç yok mok deme sunu hiçbir kadın yapmaz para vermemek icin sapik adam evime gelsin demez. Gerekirse tvsiz oturursun yine de o adamı cagirmazsin. Engelliyorum ben de seni. Hayatınız çok mu sıkıcı burada boş boş hikaye yazmaya bayiliyosunuz

Yok yatak odam gözüküyor da tek kisilik yatağımı adam gördü de bilmem ne yazdıkca yazıyor sunu ciddiye almasin kimse ya

Kendinize gelin bence. Karşınızdaki insanı kendinizle karıştırıyorsunuz. Ben böyle fanteziler kurmuyorum. Dediğim gibi yürüdüğünden emin olamadım ki burada da bunu soruyorum. Adam bana yazdıktan sonra engelledim ve emin olamadığım için tekrar çağırdım arıza için. Özel mesaj’ı başkaları göremiyor ise size de hem salondan yatak odamın resmini hem de mesajlaşmayı gönderebilirim. Ancak herkesin fantezi dünyasını kendinizinki gibi görmeyin bence.

Bu kadar dar bakış açılı, hassas bir insanın eve usta çağırdığında yalnız olması ve yatak odasının kapısını han kapısı gibi açık bırakması yine geçmedi bana.

Annemden öğrendiğim ilk şeylerden biri eve usta gelince yatak odalarının kapıları kapatılır. Mümkünse yanımıza

Elin ustasına niye kaydedebilrsiniz diyosun ablacım🫪
O an kötü bir şey olarak sorduğunu düşünemedim maalesef…

Annemden öğrendiğim ilk şeylerden biri eve usta gelince yatak odalarının kapıları kapatılır. Mümkünse yanımıza arkadaş, eş dost çağırılır. Numaranı kaydedeyim mi diyene gerekli değilse hayır denir.
Sana laf anlatamayacağım. Mesajlaşmayı göndermeyi teklif ediyorum o da görmeden sahtedir diyorsunuz. Kapının açık olma sebebini üstte açıkladım. Sana geçmesin, umrumda değil açıkçası. Burada tavsiye veren çok güzel insanlar oldu

Kendinize gelin bence. Karşınızdaki insanı kendinizle karıştırıyorsunuz. Ben böyle fanteziler kurmuyorum. Dediğim gibi yürüdüğünden emin olamadım ki burada da bunu soruyorum. Adam bana yazdıktan sonra engelledim ve emin olamadığım için tekrar çağırdım arıza için. Özel mesaj’ı başkaları göremiyor ise size de hem salondan yatak odamın resmini hem de mesajlaşmayı gönderebilirim. Ancak herkesin fantezi dünyasını kendinizinki gibi görmeyin bence.
Ben kendimdeyim zaten, olmayacak saçma sapan şeyleri yazıp durmussun. Yatak odamın kapısı açıktı yatağımı gördü dedin iyice tüy diktin sallayacaksan bari biraz kafanı çalıştır mantıklı şeyler uydur. Cevap bile veremiyosun şu haline bak ya. Zaman kaybisin

Ben kendimdeyim zaten, olmayacak saçma sapan şeyleri yazıp durmussun. Yatak odamın kapısı açıktı yatağımı gördü dedin iyice tüy diktin sallayacaksan bari biraz kafanı çalıştır mantıklı şeyler uydur. Cevap bile veremiyosun şu haline bak ya. Zaman kaybisin
Tek kişilik yatağım var ve kapım açık olduğu için gördüğünü kocam ya da annem babamla yaşıyorum dememin inandırıcı olmayacağı bu yüzden öyle diyemeyeceğim için söylemiş olabilir miyim sence? Ben uydurmadığım için fazla efor sarfetmeme gerek yok ancak sen algılayabilmek için biraz kafanı çalıştırsan iyi olur gibi. Gerçi kafanı çalıştırsan da potansiyel yazdıklarından ortada.

Sana laf anlatamayacağım. Mesajlaşmayı göndermeyi teklif ediyorum o da görmeden sahtedir diyorsunuz. Kapının açık olma sebebini üstte açıkladım. Sana geçmesin, umrumda değil açıkçası. Burada tavsiye veren çok güzel insanlar oldu
Kapının açık olması için tek sebep kapı olmaması olur. Gerisi sizin tedbirsizliğiniz.

Bunu söylemekle yanlış yapmışsınız.Ne münasebet ustanın sizi kaydetmesi.İşiniz olunca çağırırsınız sonuçta.Kaydedebilirsiniz deyince o da mesaj atma hakkını bulmuş kendinde.
Hiç öyle düşünemedim maalesef:( keşke öyle demeseydim. Başka beni kaydeden eski usta da oldu mesela durumları çıkıyor Whatsapp’ta oradan anlıyorum kaydettiğini ama hiç bir mesajı yanlış davranışı olmamıştı. Algılayamamışım durumu:(

Selamlar hanımlar. Kısa süre önce başıma bir olay geldi. Açıkçası benim hiç hoşuma gitmedi bu durum ancak sizin başınıza gelseydi siz ne düşünürdünüz merak ediyorum.

Kısa süre önce bir sorun için eve usta çağırdım, geldiğinde tek mi yaşıyorsun, ne iş yapıyorsun gibi şeyleri dolaylı yoldan sordu öğrenmeye çalıştı ancak cevap vermedim. Evimden tek yaşadığım çok belli ama. Ve işi bittiğinde sizi telefona kaydediyorum müsadeniz olursa falan dedi, halbuki ustasın yani kardeşim ister rehberine kaydet ister kaydetme bu ne saçma sapan bir soru ilk kez böyle saçma bir soruyla karşılaştım. Kaydedebilirsiniz dedim. İşini halledip bitirip gitti sonuçta. Sonrasında da kısa süre sonra bayram geldi ve bayramın 3.günü bana bayram mesajı attı. Açıkçası hiç hoşuma gitmedi ve rahatsız oldum cevap vermeden engelledim. Siz olsanız ne düşünürdünüz ne yapardınız? Bir cevap vermedim bana neden mesaj atıyorsunuz diye siz bir tepki verirmiydiniz?

Yani tek yaşayan genç bir kadın olduğum apaçık ortada bu devirde bundan rahatsız olacağımı düşünmek için bir erkeğin üstün zekalı olmasına gerek yok bence :/
Pislık herif.Adamın davranışı şerefsizlik.Engelleyin geçin.Sapık mıdır nedir?

Ki o an sınır koyabilecek bunu reddedebilecek durumum da yok çünkü evde sadece o ve ben vardım.
Kusura bakmayın ama yalnız yaşayan biri olarak aşırı dikkatsiz ve dünyadan bi’habersiniz.

Evde sadece sizin ve tamircinin olması reddetmenize engel değil, numaranızı kaydedebilir miyim dediğinde hayır gerek yok diyebilirsiniz.

Evime defalarca usta da geldi yetkili servis de geldi, ki reklam/tanıtım veya müşteri memnuniyeti için iyi bayramlar vb mesajları gönderiyorlar ya da elden ele müşteri numaraları geziyor diye eşim numarasını vermez, benim numara verilir her yere.

Evde yalnızken usta gelmişliği de vardır, hiçbiri numaranızı kaydedebilir miyim demedi, diyemez. Daha bu soruyu sorduğu anda kuşkulanmanız gerekir, kaldı ki eve usta yetkili servis vs biri gelecekse sadece çalışacağı alanı açık bırakırsınız diğer yerleri kapatırsınız, sadece yalnız mı yaşıyorsunuz bekar mısınız anlamasın diye değil, dünyanın binbir türlü hali var belki yatak odanızda görünür yerde paranız veya değerli eşyanız var🤷‍♀️

Genelleme olmasın emekçiler de saygın insanlar ama içlerinden kötüler de çıkabiliyor, yeni evli komşumu böyle bir usta soydu mesela, televizyonun çanak ayarlarını yaparken gördüğü değerli eşyaları gecesine çalmaya geldiler gece gece hırsız kovaladık hepimiz.

Ortalığın hiç iyi olmadığı bir zamanda bu kadar saf olmayın, çocuk değilsiniz yalnız yaşamaya da yeni başlamamışsınızdır, her gün yaşanan olaylardan da haberdar olmamanız mümkün değildir diye düşünüyorum.

Yalnız yaşadığın nerden belli. Bacım sen bizim aklımızla dalga mı geçiyorsun 😂 hem bu kadar hassassın hem de ustaya mesafe koymadın öyle mi? Eşim işte az sonra gelecek bla bla diye bi senaryo yazsaydın adama. Bize burda gayet güzel senaryo yazabiliyorsun sonuçta 😂🤦🏻‍♀️

Yalnız yaşadığın nerden belli. Bacım sen bizim aklımızla dalga mı geçiyorsun 😂 hem bu kadar hassassın hem de ustaya mesafe koymadın öyle mi? Eşim işte az sonra gelecek bla bla diye bi senaryo yazsaydın adama. Bize burda gayet güzel senaryo yazabiliyorsun sonuçta 😂🤦🏻‍♀️
Yatak odasının kapısı açıkmış ve tek kişilik yatağını görmüş usta bey.

19 yaşımda ilk kez yalnız yaşamaya başladım, çift kişilik yatağım vardı. Mecbur olmadığı halde kendi evinde tek kişilik yatakta yatanın kendine saygısı yoktur bence.

Yıllarca yalnız yaşadım, evime defalarca usta veya yetkili servis gelmiştir. Benimle yaşıt gibi olanlar dahil hepsine abi diye hitap ettim ve her zaman usta evdeyken apartman kapısını açık bıraktım. Ne münasebet ani geldi de odayı kapatamadım nedir ustayla beraber yapmıyorsunuz tamiri, o yaparken gider kapatırsınız kapınızı. Adam da gözünü dikip bakmadıysa yatağı tek kişilik demek tek yaşıyor dememiştir. Ha baktıysa da zaten sorduğunda numaramı kaydetmeyin derdiniz. Kaldi ki benim numaram da çoğu ustada kayıtlıdır. Bayram mesajı size mi özeldi, toplu atılanlar gibi miydi?

Yaşının kaç? Nerde nasıl davranılması veya tepki verilmesi gerektiğini bilmiyor gibisiniz

Yatak odasının kapısı açıkmış ve tek kişilik yatağını görmüş usta bey.

19 yaşımda ilk kez yalnız yaşamaya başladım, çift kişilik yatağım vardı. Mecbur olmadığı halde kendi evinde tek kişilik yatakta yatanın kendine saygısı yoktur bence.
Ay hakkaten ya Gibi'deki Yılmaz bile son sezonda çift kişiliğe geçti

Back
X