Arkadaşlığımı kesmele miyim?

Birgaripinsan

Nirvana
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2016
9.782
34.255
548
Merhaba dert değil de akıl danışmak istedim.
Benim bi arkadasım var. İlk tanistigimizda sevgilisini esim diye tanitti. 1 sene falan ben öyle biliyordum. Sonra bir şekilde anladım ben sordum, başkasıyla evli değil mi diye inkar etmedi. Adam evliymiş. Esi ayrilmiyormus ama sevmiyormuş da. Klasik şeyler işte. Başta inanmadım ama adamın ailesi arkadaşımla baya görüşüyolar falan. Neyse ben araya ciddi bir mesafe koydum ama tamamen de kesmedim arkadaşlığımı. Zaten bu olaydan sonra birkaç kez daha gördüm, sonrası arkadaşım kayıplara karıştı.

Bu görmediğim 1 sene içinde ise çok kötü bir olay yaşamış malesef. Neyse yakın zamanda geri döndü ve adatıldığını öğrendi. Hem yaşadığı şeyleri hemde aldatıldığını öğrenince koyduğum mesafeyi kaldırıp her türlü destek olmaya çalıştım. Belki o kişiden de uzak tutarım dedim. Çünkü arkadaş olarak iyi biri, sever(d)im kendisini. Manevi olarak çok destek olduğu zamanlar oldu vs. Bu arada bana birisinden bahsetti. Birisi tanıştırmış, adam yine evli, bak sakın uzak dur dedim, 'asla olmaz' dedi.

Ama sanırım olmuş bile o iş. Çünkü gece vakti onları gördüğümüzden şüphelenip beni aradı sadece arkadaşız, onla konuşmak iyi geliyor asla olmaz falan dedi. Ben görmemiştim halbuki. Paniğinden kendisini ele verdiğini düşünüyorum. Panik sebebi de şu kocası zannettiğim ilk sevgilisiyle de hala, her ne kadar ilişkim yok dese de, hiç birşey olmamış gibi görüşüyor. Kirasını falan adam ödüyor yani. Evine girip çıkıyor. Ona söyleriz diye korktu sanırım. Yada utandı bilemem. Tabi bunu öğrenince çok soğudum. Ilki hadi hataydı vs vs.

Şimdi pat diye kesmele miyim ben bu arkadaşlığı? Beceremiyorum da bana adım atan insanı nasıl iterim. Yoksa sadece mesafe koysam merhaba merhaba mi olsam? Bir de yaşadıgi sıkıntıdan dolayı psikolojisi hiç iyi değil. Bir tekme de ben mi vurayım? Siz olsanız ne yapardınız?

Ama sanırım olmuş bile o iş. Çünkü gece vakti onları gördüğümüzden şüphelenip beni aradı sadece arkadaşız, onla konuşmak iyi geliyor asla olmaz falan dedi. Ben görmemiştim halbuki. Paniğinden kendisini ele verdiğini düşünüyorum. Panik sebebi de şu kocası zannettiğim ilk sevgilisiyle de hala, her ne kadar ilişkim yok dese de, hiç birşey olmamış gibi görüşüyor. Kirasını falan adam ödüyor yani. Evine girip çıkıyor. Ona söyleriz diye korktu sanırım. Yada utandı bilemem. Tabi bunu öğrenince çok soğudum. Ilki hadi hataydı vs vs.

Simdi bu arkadas iki evli erkegi bir arada mi goturuyor. Yanlis miyim?

Hatasini kabul etmiyor, baskasiyla gorusuyor, ustune oteki kirasini oduyor. Gorusmeye degmez.

Merhaba dert değil de akıl danışmak istedim.
Benim bi arkadasım var. İlk tanistigimizda sevgilisini esim diye tanitti. 1 sene falan ben öyle biliyordum. Sonra bir şekilde anladım ben sordum, başkasıyla evli değil mi diye inkar etmedi. Adam evliymiş. Esi ayrilmiyormus ama sevmiyormuş da. Klasik şeyler işte. Başta inanmadım ama adamın ailesi arkadaşımla baya görüşüyolar falan. Neyse ben araya ciddi bir mesafe koydum ama tamamen de kesmedim arkadaşlığımı. Zaten bu olaydan sonra birkaç kez daha gördüm, sonrası arkadaşım kayıplara karıştı.

Bu görmediğim 1 sene içinde ise çok kötü bir olay yaşamış malesef. Neyse yakın zamanda geri döndü ve adatıldığını öğrendi. Hem yaşadığı şeyleri hemde aldatıldığını öğrenince koyduğum mesafeyi kaldırıp her türlü destek olmaya çalıştım. Belki o kişiden de uzak tutarım dedim. Çünkü arkadaş olarak iyi biri, sever(d)im kendisini. Manevi olarak çok destek olduğu zamanlar oldu vs. Bu arada bana birisinden bahsetti. Birisi tanıştırmış, adam yine evli, bak sakın uzak dur dedim, 'asla olmaz' dedi.

Şimdi pat diye kesmele miyim ben bu arkadaşlığı? Beceremiyorum da bana adım atan insanı nasıl iterim. Yoksa sadece mesafe koysam merhaba merhaba mi olsam? Bir de yaşadıgi sıkıntıdan dolayı psikolojisi hiç iyi değil. Bir tekme de ben mi vurayım? Siz olsanız ne yapardınız?

İki adam bir kadın. ..
Adamların ikiside evli ....
Mutsuz ama bla bla bla...

Adamlardan biri kirayi ödüyor
Diğer adam faturaları...

Tilki kadar kurnaz bu arkadaşınla arkadaşlığıni kesecek misin kesmeyecek misin?

Sen darbe yersen burada bir konu daha açma ihtimalini de düşün...

İkisi de evli, sözde ikisiyle de sevgili değil şuanda ama bu bana söylediği tabi. Doğru da olabilir yalan da.

Bunun adi sevgili olmak degil zaten.

2. Kadin olup 1. siraya yerlesmeye calisilir . Eger bir gun 1. siraya yerlesilse bile baska bi kadin onu tahtindan indirmeye adaydir.

Bir insan hatasinin farkinda olur ve yardim ister . O zaman yardim edersin ama durum boyle degil. O yuzden ne kadar uzak o kadar iyi.

Son düzenleme:
İki adam bir kadın. ..
Adamların ikiside evli ....
Mutsuz ama bla bla bla...

Adamlardan biri kirayi ödüyor
Diğer adam faturaları...

Tilki kadar kurnaz bu arkadaşınla arkadaşlığıni kesecek misin kesmeyecek misin?

Sen darbe yersen burada bir konu daha açma ihtimalini de düşün...

Kesicem. Aslında kararimi vermiştim ama. Ben yanlış mı düşünüyorum, Onun ilişkileri yüzünden bana destek oldugu halde böyle bi zamanında silmem nankörlük mü olur dedim ama ilk cevaplardan anladım :)

Buralarda değildi aldatılırken.
Buralarda değildi derken??

İlk adamla hala görüştüğüne göre görüşmediğiniz dönemdede beraberdi demek

Burada aldatılan haberi olmayan bir eş var bu arkadaşında katkısı ile

Şimdi bu kadın aynı zamanda bekar başka bir erkek ilede görüşmüşte o mu aldatmış e bu durumda kendiside aldatıyor oluyor zaten

Böyle çarpık hayata sahip bir kadın ile görüşmek çok büyük hata

Boylelerinin ne derdi biter ne sorunu biter.. uzak dur arkadasim hergun burda ikinci kadinlara lanet okunuyo.. iki adamla birlikte ha iliskisi var ha yok gorusuyo mu gorusuyo ... Kendi hayatini kendi secmis cezasinida kendi cekecek.. arama sorma acma telefonunu gordugunde gormemezlikten gel .. sende evliymissin ikinci kadin hakkinda sen ne dusunursun..

Yarın senin eşine de takılırsa? Ki onu evine rahatlıkla alabiliyor musun? Maşallah sanki dünyada sadece evli erkekler kalmışta arkadaşın sadece evlilerle ilgileniyor. Ve sen böyle birine karşı hala vicdan duyuyorsun. O evli erkeklerle yaşadığı ilişkilerden bile bu kadar vicdan yapmıyordur yani.

Buralarda değildi derken??

İlk adamla hala görüştüğüne göre görüşmediğiniz dönemdede beraberdi demek

Burada aldatılan haberi olmayan bir eş var bu arkadaşında katkısı ile

Şimdi bu kadın aynı zamanda bekar başka bir erkek ilede görüşmüşte o mu aldatmış e bu durumda kendiside aldatıyor oluyor zaten

Böyle çarpık hayata sahip bir kadın ile görüşmek çok büyük hata

Ben evli olmadıgini ogrendigimde bisure kayiplara karisti. Zaten o zaman arkadasligimi kesmistim. Merhaba merhba. Ama buyuk bi sıkinti yasamis o donemde. Bir de o yokken aldatildi geri donunce bende nasilsa ayrildi diye kucak actim. Destek olayim dedim. Ama 2. Adami duyunca yeniden siliyorum. Vs vs

Yarın senin eşine de takılırsa? Ki onu evine rahatlıkla alabiliyor musun? Maşallah sanki dünyada sadece evli erkekler kalmışta arkadaşın sadece evlilerle ilgileniyor. Ve sen böyle birine karşı hala vicdan duyuyorsun. O evli erkeklerle yaşadığı ilişkilerden bile bu kadar vicdan yapmıyordur yani.

Haklısınız valla. Benim eşime takılmaz o kadarını beklemem ama ha bana yapmış ha baskasina zaten..

Haklısınız valla. Benim eşime takılmaz o kadarını beklemem ama ha bana yapmış ha baskasina zaten..

Senin eşine de takılabilir onun için sorun değil ki sen yine de tedbiri elden bırakma kimseye de bu kadar güvenme..
Hadi bir hata yaptı ikincisinde de yine evliyle birlikteyse o hata değildir artık. Başka "bir şey"dir arkadaşın.

Back
X