• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaslik ilişkileri

Siyahaura

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
1.112
Puanlar
113
Yer
İstanbul
Merhabalar
Çocuklarınızın da arkadas olduğu arkadaşlık ilişkileriniz var mı? Cocuklar arası dengeyi nasil kuruyorsunuz? Mesela arkadaşınız çocuğunu hep haklı görüyorsa uyarmiyorsa. İnsanlarla çocuklarınızın iyi anlaşma durumuna göre mi arkadas oluyorsunuz? Çocuğum yalnız kalmasın istiyorum ama bu zihniyetteki insanlarla da ben arkadaş olmak istemiyorum.

hep haklı olan çocuğun ailesiyle ve çocuğu zorba olanlarla görüşmüyorum .şuan oğlumun sınıf arkadaşının evindeyim battaniye altında oturuyorum ama dengemiz güzel birbirimizin çocuklarına saygılıyız , kavga ederlerse birbirimizden özür dileriz ne olacak canım çocuk bunlar der geçeriz.

Hep haklı görüyor derken. Kavga edince mi haklı diyor. Eğer öyle ise ki burada gerçekten haklı bir kavga sebebi varsa dahi kavgamın kötü bir şey olduğunu söylemiyorsa çocuğuna konuşmam. Tabi ki çocuk bu kavga eder ama kavga eden çocuğuna çocuğum kavga etmek güzel değildir konuşarakta anlaşabilirsiniz demiyorsa tabi ki görüşmem.

Merhabalar
Çocuklarınızın da arkadas olduğu arkadaşlık ilişkileriniz var mı? Cocuklar arası dengeyi nasil kuruyorsunuz? Mesela arkadaşınız çocuğunu hep haklı görüyorsa uyarmiyorsa. İnsanlarla çocuklarınızın iyi anlaşma durumuna göre mi arkadas oluyorsunuz? Çocuğum yalnız kalmasın istiyorum ama bu zihniyetteki insanlarla da ben arkadaş olmak istemiyorum.
Çocuklar tartıştığı zaman herkes kendi çocuğunu haklı haksız gözetmeden tatlı, bir şekilde uyarmıyorsa ben o ortamda bulunmam. O arkadaşla da mesafe koyarım arama. Ki bunu çok yaptım.
Ha çok sevdiğim bi arkadaşım ama bu huyunu sevmiyorsam da çocuğum yokken görüşürüm o kişiyle

Çocukların yaşları, olayın ne olduğu da önemli. Arkadaşa gitmeye gerek yok benim kendi ablam çocuğu konusunda çok gıcık. Oğlumla yaşları yakın biri 4 biri 5 yaşında. Her olayda sanki benimki idare etmesi gereken alttan alması gereken tarafmış gibi davranıyor ya da direkt benim oğlumu suçlamaya başlıyor. Ben görüşmeyi asgari düzeye indirdim. Ya da çocuklar okuldayken görüşmeye özen gösteriyorum.

Ben bu konuda çok şanslıyım çok şükür.

Çocuğumun en yakın arkadaşı benim de en yakın arkadaşım oldu. Hatta onun çocuğu çok hareketli bizimkine göre,annesi sürekli uyarıyor,ikaz ediyor,bizimkine bir zarar gelmesin diye defalarca özür diliyor,ben de asla büyütmüyorum.

Zaten biz o uyumu yakaladığımız için çocuklar da iyi anlaşıyorlar. Gerçekten çocuklar kendi gibi çocuklarla oynuyor gördüğüm kadarıyla.

Başka iyi arkadaşlarım da var ama çocuğuma bakıyorum da onların yanında o kadar mutlu olmuyor.

Ben çocuklara bakıyorum;eğer beraber oynamaktan mutlu değillerse çocuklu görüşmüyorum,çocuğum okuldayken kendi arkadaşımı görürüm zaten.

Çocukların yaşları, olayın ne olduğu da önemli. Arkadaşa gitmeye gerek yok benim kendi ablam çocuğu konusunda çok gıcık. Oğlumla yaşları yakın biri 4 biri 5 yaşında. Her olayda sanki benimki idare etmesi gereken alttan alması gereken tarafmış gibi davranıyor ya da direkt benim oğlumu suçlamaya başlıyor. Ben görüşmeyi asgari düzeye indirdim. Ya da çocuklar okuldayken görüşmeye özen gösteriyorum.
Benim ablam da aynı şekilde ve bende cok cok az görüşüyorum artik

Back
X