- Emoji Skoru
- 11
- Puanlar
- 3
- Konu Sahibi vanillalattem
Merhabalar 24 yaşındayım bu zamana kadar hep arkadaşlıklar insanlarla sınandım, samimi olduğumuzu düşündüğüm bana yanlış yaptı (babam ameliyat oldu geçmiş olsun bile aramadı gibi) ben güzel vakit geçirdiğim gibi zor zamanlarımda da destek olma beklentisi içindeydim gerçek dostluk budur benim için ve samimi olmayan insanlarla da hep arama mesafe koydum ve sonuç olarak 2 tane arkadaşım var sayıya önem veren biri değilim ama ikisi de uzak mesafede. Aynı zamanda 4 aylık evliyim memleketime gelin geldim ailem istanbulda. Burada akrabalarım var ama yine de samimi dost arkadaş farklıdır bilirsiniz. Artık hiç arkadaş kazanabileceğimi düşünmüyorum. Eşimin arkadaşlarının eşiyle birkaç kez bir araya geldik düğünde vs onlarla da sarmadı samimi gelmediler ben cana yakın hemen gülüp edip kaynaşan biriyim aynı enerjiyi yakalayamıyorum hemen silen biri de değilim defalarca kez şans veririm ama sonuç bu. Ne yapacağım bilmiyorum. Haftalardır evdeyim yalnız hissediyorum tek başıma dışarı çıkmasına da çıkarım sorun değil ama insan sosyal bi canlıdır sosyallerimle istiyorum. Nasıl arkadaş edinebilirim. Konyada yaşayan varsa tanışıp gezme vs planlayamaz mıyız burada hiçbir yer bile bilmiyorum toplu taşıma kullanmadım. Bu şehirde boğuluyor gibi hissediyorum artık eşim dışarı çıkıyor ben evdeyim mesela.