Sende miknatis var sanirim. Tum anormalleri arkadas olarak secmissin:)
Çok fazla düşünceli davranıyorsun akabinde de beklentiye giriyorsun ikisi de çok gereksiz
ayrıca sen evliyken kız arkdsin gelip sende kalması sende banyo yapması ise giderken karnını doyurmak falan nedir ya aklınızı mi kaybettiniz siZ
Benim dostum çok yok mesela,arkadasim çoktur ama sir vermem.Arkamdan konusturacak koz da verdigimi dusunmuyorum,ha konusan konusur o ayri kendi karakterleri. Bir de nedense dost dediklerim,surekli gorustuklerim hep eskilerden.Cikar isin içine girince dostluklrin sahte oldugunu dusunuyrm o yuzden de en saf cikarsiz yaslarimizda guzel dostluklar edinip yeni tanistiklarima daha mesafeli oluyorum.Bu belki kotu bir huy ama gayet mutluyum.Arkadas olanlar da birak arkadas olarak kalsin canim,sirlarini verme yada seni kullanmalarina firsat verme.Guler yuzlu olmak her zaman kazandirmayabilir,haketmeyenlere ben kolay lokmayim imaji verebilirbunun normali nedir anlamaya çalışıyorum. herkes nasıl iyi arkadaş bulabiliyor? sır saklayabilen , arkadan konuşmayan, kıskanmayan, laf sokmayan, eşime karşı seviyeli davranan....
çok mu şey istiyorum ?
Senin sorunun olması gerekenden fazla anlam yüklemek ve hayatında fazla yer kaplamasına izin vermek.
Kesinlikle karşı tarafta suç yok,bu tarz konularda maalesef suçlu biziz.
Bize iyi gelmeyecek insanları iyi tartamıyoruz ve bunlar oluyor.
Hayatından çıkartmakla iyisini yapıyorsun ama sanırım bir de gereken dersi çıkartamıyorsun.Belki de asıl sorunun budur.
Bir sonrakine iyi olur mu gözüyle bakmamak lazım,iyice ölçüp tartmak lazım,sonra hayatına almalısın,arkadaş diyebilmelisin.
Benim hayatımda 2 tane can dostum var çok şükür,biri 5 diğeri 14 yaşından beri dostum.
Sonrakiler çöp çıktı.
reddetmelisin sen evlisin o ev bekar evi değil esin de iyi ses çıkarmıyor ama bu gidişle eşine de göz koyarlar haberin olsunyanlış bir şey mi? arkadaşlarım gelir kalır bende genelde. yani ben reddetmem hiç
Benim dostum çok yok mesela,arkadasim çoktur ama sir vermem.Arkamdan konusturacak koz da verdigimi dusunmuyorum,ha konusan konusur o ayri kendi karakterleri. Bir de nedense dost dediklerim,surekli gorustuklerim hep eskilerden.Cikar isin içine girince dostluklrin sahte oldugunu dusunuyrm o yuzden de en saf cikarsiz yaslarimizda guzel dostluklar edinip yeni tanistiklarima daha mesafeli oluyorum.Bu belki kotu bir huy ama gayet mutluyum.Arkadas olanlar da birak arkadas olarak kalsin canim,sirlarini verme yada seni kullanmalarina firsat verme.Guler yuzlu olmak her zaman kazandirmayabilir,haketmeyenlere ben kolay lokmayim imaji verebilir
Harikasın benimkiler de biri 6 diğeri 4.5 en can dostlarım daha da kimseyi istememSenin sorunun olması gerekenden fazla anlam yüklemek ve hayatında fazla yer kaplamasına izin vermek.
Kesinlikle karşı tarafta suç yok,bu tarz konularda maalesef suçlu biziz.
Bize iyi gelmeyecek insanları iyi tartamıyoruz ve bunlar oluyor.
Hayatından çıkartmakla iyisini yapıyorsun ama sanırım bir de gereken dersi çıkartamıyorsun.Belki de asıl sorunun budur.
Bir sonrakine iyi olur mu gözüyle bakmamak lazım,iyice ölçüp tartmak lazım,sonra hayatına almalısın,arkadaş diyebilmelisin.
Benim hayatımda 2 tane can dostum var çok şükür,biri 5 diğeri 14 yaşından beri dostum.
Sonrakiler çöp çıktı.
reddetmelisin sen evlisin o ev bekar evi değil esin de iyi ses çıkarmıyor ama bu gidişle eşine de göz koyarlar haberin olsun
ayrıcaaynı durumda sen olsan o sende kalan arkadaşlarının hiçbiri de seni evlerinde yatılı kabul etmezler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?