• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşlık konusu? Herkes çok şanslı mı bu konuda? Yoksa şansı yaver gitmeyen var mı?

Şans işi değil bence. İdare eden insanların çevresi geniş oluyor. Benim şu an sık haberleştiğim görüştüğüm ilkokul arkadaşım, lise arkadaşım, üniversite yurt arkadaşım da var 35ten sonra tanıştıklarım da var.
Sebebi tamamen benim büyük bir sorun olmadıkça idare etmemle de yürüyor. Onlar da beni idare ediyordur eminim.
Yani dert tasa anlatmayan, sohbeti açan, hoş sohbet, tripli olmayan, alıngan olmayan insanların arkadaşlıkları daha çok yürüyor bence

Şans işi değil bence. İdare eden insanların çevresi geniş oluyor. Benim şu an sık haberleştiğim görüştüğüm ilkokul arkadaşım, lise arkadaşım, üniversite yurt arkadaşım da var 35ten sonra tanıştıklarım da var.
Sebebi tamamen benim büyük bir sorun olmadıkça idare etmemle de yürüyor. Onlar da beni idare ediyordur eminim.
Yani dert tasa anlatmayan, sohbeti açan, hoş sohbet, tripli olmayan, alıngan olmayan insanların arkadaşlıkları daha çok yürüyor bence
Bencede birde yormayan sitem etmeyen küçük hesaplar yapmayanların

Çoğu arkadaşlık böyle yürüsede bundan çok farklı olan durumlarda var mesela Ablam ne Altan alır ne idare eder, biri yanlış bir hareket yaptığında hiç çekinmeden yüzüne vurur, çoğu yanlışı kendisi yapar ama çevirisi ve arkadaşları çok fazla. Bazı insanların sanki doğuştan bazı şeylere hakları var.

Benim çevremde hiç idareci, orta yol bulmak isteyen arkadaşım yok. Belki ben yanlış çevrenin içinde doğru birilerini arıyorumdur, o da olabilir tabii.

Bütün bunlara sahip olmayan toplam 8 kişi falan var dünyada 🤣 ben artık bi yaştan sonra kimseye tolerans gosteremiyorum. Bravo size 💐
Kimseye tolerans gostermeye gostermeye Bi İki arkadasla yolumuza bakıyorduk
Sımdı onu bunu idare ediyorum her allahın günü arkadas bulusmasının ıcınde buluyorum kendimi.
Ay bu da bana agır gelmeye basladı yeter dıye bagrıp eskı halime donucem ben galıba

Kimseye tolerans gostermeye gostermeye Bi İki arkadasla yolumuza bakıyorduk
Sımdı onu bunu idare ediyorum her allahın günü arkadas bulusmasının ıcınde buluyorum kendimi.
Ay bu da bana agır gelmeye basladı yeter dıye bagrıp eskı halime donucem ben galıba
Ben artık insana tahammül edemiyorum. Genelde yüzeysel takılıyorum. Hani görünce dudağını büzerek "ah canım" falan diyen gruptanım artık

Ben artık insana tahammül edemiyorum. Genelde yüzeysel takılıyorum. Hani görünce dudağını büzerek "ah canım" falan diyen gruptanım artık
😬AA arada bana Ah canım dıyen cıkıyor

dur gözümü dört açıyım ben bida😛

Şans işi biraz denk gelmekle alakalı ama hiç arkadaşın yoksa biraz etrafına bak sana değer verenlere odaklan

Eskiden arkadas delisiydim ama artik arkadaslik benlik degil. Cunku tahammulsuzum. Bir yabanciyi tolere edemeyecek kadar. İki yildir bir gun bile bir arkadasimi aramak yazmak istemedim. Onlar gorusmek istiyor ama icimden asla gelmiyor. Bence yapı ve isteklerle alakali bir durum. Ben rahatım boyle

Ben varım görüştüğüm çokça insan var ama arkadaşım dostum yok.yasadığım şehirde doğup büyümedim.evliyim 21 aylık bir bebeğim var.Ailemle aynı şehirde yaşıyorum.Hayat öyle yoğun geçiyor ki.ara sıra arkadaş ataklarım da tutmuyor değil.ama yine de bir çevrem var annemin sayesinde onun arkadaşları ve onların çocuklarıyla vs görüşüyoruz.birbirimizi olduğumuz gibi kabul edeceğimiz dostluklarım olsun çok isterdim

Bence şans işi. Benim çocukluğumdan beri değişmeyen bi arkadaş grubum var. Maşallah diyeyim 🧿 birbirimize hiç tahammül etmek zorunda kalmadık. Büyük ihtimalle hepimiz aynı kafa yapısında insanlar olarak bir araya geldik. Ne problem varsa konuşarak çözdük. Birbirimizi idare etmek zorunda bırakacak pozisyonlara sokmadık hiç. Tekrar maşallah subhanallah diyeyim. Ya da belki de idare edilen benimdir bilemiyorum 😂
Bu yaşıma kadar gittiğim okullarda, kurslarda veya çalıştığım yerlerde edindiğim bi çok arkadaşım oldu ama çoğuyla yürümedi mesela. Kavga olmasa bile zamanla koptuğum çok insan oldu. Şimdi bide yeni yeni oluşmaya başlayan bi arkadaş grubum var. Yine maşallah subhanallah diyeyim birbirimize karşı çok özenliyiz. Zamanla ne olur bilemem. Ama böyle gittiği sürece çooook uzun yıllar sürebilir. He sürmezse de yapabilecek bişeyim yok ama ben şu anki gidişattan çok memnunum. Yani özetle arkadaşlık bence tamamen şans işi.

Çoğu arkadaşlık böyle yürüsede bundan çok farklı olan durumlarda var mesela Ablam ne Altan alır ne idare eder, biri yanlış bir hareket yaptığında hiç çekinmeden yüzüne vurur, çoğu yanlışı kendisi yapar ama çevirisi ve arkadaşları çok fazla. Bazı insanların sanki doğuştan bazı şeylere hakları var.
Vardır bir sebebi, çıkarları.
Şu zamanda kimse kimseyi bu kadar da çekmez.

Bütün bunlara sahip olmayan toplam 8 kişi falan var dünyada 🤣 ben artık bi yaştan sonra kimseye tolerans gosteremiyorum. Bravo size 💐
Nasıl çevreniz var öyle 😂
İdare etmekten kastım benim sürekli dert anlatıyorsa idare etmem ama o dönem cidden kötü şeyler yaşıyorsa idare ederim. Tripli alıngan insanla cidden olmaz ama o dönem yine biliyorsam zor bir dönemden geçiyor idare ederim.
Yani insan ilişkileri bence karşılıklı toleransla yürüyor.

Benim çevremde hiç idareci, orta yol bulmak isteyen arkadaşım yok. Belki ben yanlış çevrenin içinde doğru birilerini arıyorumdur, o da olabilir tabii.
Siz peki sürekli idare edilmesi gereken şeyler mi yapıyorsunuz?
Bu işler karşılıklıdır.
Eğlenceli, hoşsohbet ve kafadengi bir insanın arkadaşsız kalacağını sanmıyorum ben.
Mesela açık söyleyeyim siz huzursuzluk çıkaran birisiniz büyük ihtimalle. Eşinizle olmayan sorunun kavgasını yapmıştınız. Bu çevrenize de böyleyse kimse çekmez. Bir çekse iki çeker. Hayat birilerini çekmek için fazlasıyla kısa çünkü

Arkadaşı olmayanlar ne yapıyorsunuz? Günleriniz nasıl geçiyor? Ben dertliyim bu konuda biraz.
Günlerim süper geçiyor arkadaşsız. Yaşadığım şehir sosyo-kültürel açıdan da berbat ama sanırım böyle olmasa da yine arkadaş edinmezdim hem tahammülsüzüm hem de yüreğim kaldırmıyor. Sadece ailem kök ailem sevdiğim akrabalarımla gidip gelme vakit geçirme oluyor. Süper kaliteli bir yaşam. Hiç canınızı sıkmayın bu yüzden. Kafam öyle rahat ki.

Back
X