• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşlık konusu? Herkes çok şanslı mı bu konuda? Yoksa şansı yaver gitmeyen var mı?

Siz peki sürekli idare edilmesi gereken şeyler mi yapıyorsunuz?
Bu işler karşılıklıdır.
Eğlenceli, hoşsohbet ve kafadengi bir insanın arkadaşsız kalacağını sanmıyorum ben.
Mesela açık söyleyeyim siz huzursuzluk çıkaran birisiniz büyük ihtimalle. Eşinizle olmayan sorunun kavgasını yapmıştınız. Bu çevrenize de böyleyse kimse çekmez. Bir çekse iki çeker. Hayat birilerini çekmek için fazlasıyla kısa çünkü
Ben arkadaşlıklarda eş ilişkisinden çok daha fazla emek veren kısımda oluyorum hep. Ayrıca insanız bir kez bir sorun cıkartmıs ve hata etmis olabilirim ama tum karakterim boyle dememeliyiz.
 
Vardır bir sebebi, çıkarları.
Şu zamanda kimse kimseyi bu kadar da çekmez.


Nasıl çevreniz var öyle 😂
İdare etmekten kastım benim sürekli dert anlatıyorsa idare etmem ama o dönem cidden kötü şeyler yaşıyorsa idare ederim. Tripli alıngan insanla cidden olmaz ama o dönem yine biliyorsam zor bir dönemden geçiyor idare ederim.
Yani insan ilişkileri bence karşılıklı toleransla yürüyor.

Sebebi nedir tam bilmiyorum ama bence asıl sebebi çok güçlü bir enerjisinin olması ve hem kendi sorunlarını hemde başkasının bir sorunu olduğunda çok kolay çözebiliyor olmasıdır.
 
Back
X