arkadaşlık kurmak isteyenlerin topiği

Benim oynama şansım yok çünkü arabesk dinliyo
Bende son kez bakmaya geldim

Buluştuk yani sonunda :13:
Arabesk mii üzüldüm sana şimdi :26:
Bizimkiler hiç değilse yabancı güzel şeyler açıyo ama hep kitap okuduğum zamana denk getiriyolar
Ya müzik açarlar ya matkapla uğraşırlar zaten kitap okumaya oturdum mu

Buluştuk kuzum
Geç oldu güç oldu ama güzel oldu
Arabesk bangır bangır derdi neyse salaan gecenin bu vakti
Bazen de kendileri söyler uykumdan deli gibi uyanıyorum o zaman ne olduğunu anlamıyorum
Balkona çık bi cemkir kiz ben şu an o moddayım
Bide 10dakikam dolmadı kiz güldüm sayende ben yine

Ne yazdığımı unuttum iyi mi Baktım tekrar neye güldü aceba diyee
Hee kız güzel oldu
Aşk acısı çekiyo aplası öyle dime birazdan kendini ciletler
Balkona malkona da çıkma seni de ciletleyebilir

Ne yazdığımı unuttum iyi mi Baktım tekrar neye güldü aceba diyee
Hee kız güzel oldu
Aşk acısı çekiyo aplası öyle dime birazdan kendini ciletler
Balkona malkona da çıkma seni de ciletleyebilir

Hahah yine güldüm deli :)
Valla ne çekiyo bilmiyom kafayı mi çekiyo aşk acısı mı bide cadde ortası habire polisler devriye geziyo kimsede kardeş derdin ne demiyo :)
Bu kafayla sülalemi doğrar bu manyak camdan bile bakmam :) :)

Ben de güldüüüm Çatlak Gece gece gözümden yaş geldi
Kız yasak aslında bu saatten sonra böyle gürültü yapmak bişeyler yapmaları lazım polislerin

Ben de güldüüüm Çatlak Gece gece gözümden yaş geldi
Kız yasak aslında bu saatten sonra böyle gürültü yapmak bişeyler yapmaları lazım polislerin

Gül kiz gül gülmek ömrü uzatır
Balım tabi yasak ama görevini kimse düzgün yapmayınca hal budur
Sokak ortasında kadın kesmesinler de gece müziğe razıyız

Gül kiz gül gülmek ömrü uzatır
Balım tabi yasak ama görevini kimse düzgün yapmayınca hal budur
Sokak ortasında kadın kesmesinler de gece müziğe razıyız

Ben zaten 2 güldüysem 398457349876398 ağlıyorum o zaman benim gidişim yakındır baaal

Aman aman kesmesinler cidden. Sizin orası baya merkez galiba? Bzim bura dağ başı olduğu için bu saatte sadece kurt ve köpek vardır heralde dışarda

Son düzenleme:

Ağlama ağlama seni ağlatanın alnını karışlarim bende arabeske bağladım evet balım merkez çarşınin göbeği sizin ordaki 4 ayaklılardan zarar gelmez bizde 2 ayaklisı var geçen yıl caddenin ortasında kalabalıkta adamın birini gözü dönmüşün biri resmen parçaladı kimse müdahale etmedi suçsuz yere gitti adam

Karışla kız helal kız
Öyle deme beee ben çok korkasrım köpekteeen görsem yolumu değiştiririm tabi dizlerimin bağı çözülmemiş olursa
Çarşıda olay çok oluyo zaten okul zamanı bizim dersanenin orda bi kadını vurmuşlar
Allahtan o gün gitmemiştim dersaneye yoksa korkudan renkten renge girerdim

Şimdi anacım bak burda at var. At ne demek murat demek. Yakında şöööyle esmer boylu poslu güçlü kuvvetli yakışıklı bi adamla bişeyler olucak
Sonra 3 vakte kadar yola gidiceksin Balayı olur yılbaşı tatili olur sömestr tatili olur herhangi bi yol işte 3 vakte kadar
Bi de için çoook kabarmış hep içine atmışsın sıkıntını paylaşman lazım

Nasılım

Karışlarim tabi uleynn
Bende köpekten çok korkuyorum yaa 4nala koşarım görünce
Ya balım neler oluyo bi sürü otel var karşımızda geçenlerde biri kadını yerde dövdü kadının elinde valiz kimse demedi ki be adam sen napiyon polisi aradık hiç bi şey yapmadı geldi ekip aldı adamı da kadınıda . Eminim bıraktı 1saat sonra. Kadının canı bu kadar ucuz işte

Süperrrrrrr!!!!!!!!!

Adam en fazla geceyi geçirmiştir nezarette. Sonra kadın adamın korkusundan şikayetçi olamamıştır tehditler vs havada uçuşmuştur tabi önceden sonra da bırakmışlardır
Çok kötü bi durum ya daha önce hiç canı canlı şahit olmadım ben. Sen olmuşsun iyi psikolojin bozulmamış sağlam dahaa

Hahah süpersin bana da bak :) benimki ankara havası dinliyo oynuyorum gece gecee :) :) keyfim yerine geldi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…