- Konu Sahibi manolya_1991
-
- #4.221
ben yine bir derdim vara sardım ya la . .
Hemde nası :)
Sabah erken kalkacam gram uyku kalmadı :) sonra benimki diyo gece ne yaptın sen :)
Gördüm profilinden
Sarma kızım ya kötü düşünmesine sebep oluyo insanın
Ben de ordan okuyup okuyup sevdiceği sorguya çekiyodum olmuyo yanii
Beşik salladım de
Beni uyandırıyolar ya kardeşim gelip karnıma indiriyo bi taneayı
Sevgilinin yorumuna çok güldümAlışkanlık yapıyo kızım yaayarısından çoğu düzmece zaten :) bende soruyodum evlenince şunu yapar misin falan diye kızım sen manyak mısın olumlu bişey düşünmez mi bi insan diyodu :)
Kız sen zaten hafif uykuluymuşsun odana biri adım atıyo gibi yapsa uyanırsınBenimde annem ve sevgilim uyandırıyo . . Ama karnıma vurarak değil :) :)
Sevgilinin yorumuna çok güldüm
Hangileri düzmece kız bana da söyle ben de bakıyım gülerim belki ve evet gerçekten bağımlılık yapıyo
Bi ara bugün bir derdim varda noldu acaba diye açıyodum burayı o kadar yanii
Kız sen zaten hafif uykuluymuşsun odana biri adım atıyo gibi yapsa uyanırsın
Benim kardeşim son çare vuruyo artık başka türlü uyanmıyorum
Bazen ben saçmalayıp soru soruyorum suratıma tuhaf tuhaf bakıyo ve cevap vermiyo gülüyorum benimkinde yine tık yok garibim ben ne hata ettim diyo :)
Bazen çıkıyo kız arada ben öyle yalan diye düşünüyorum :)
Aynen lan valla evde olunca müge anlı falan izlerim bi sürü entrika ama bizim bir derdim varin yanında müge falan ne ki :)
Biz bu adamların üzerine çok gidiyoruz la galibaa
Hiç izlemedim ben müge anlıyı yaa
Ama burası her şeye bin basar
Sorman hata gidiyoruz başkası olsa dayanamazdı. .
Ama o her sinirlendiğinde bağırıp çağırsada benim sinirlenince sesimi yükselttiğim sayılıdir .
Çok fedakarlık yaptım oda yaptı hakkını yiyemem ama bi ara psikolojim alt üst oldu arkadaş yok kimse yok akşama kadar bi evin içinde yalnızim bilmediğim bi şehirdeyim sevdicegimle ayrıyız olası tüm aksilikler benim başımda. . O beni her ağlattıginda susup sabr ettim duâ ettim. O 5söyledi ben sustum . Bunların karşılığını almak istiyorum artık çünkü çok mücadele ettim pekmez bak yine duygusal a bağladım :) müge yi tavsiye ederim ama derdim varin yanında hafif gelir :)
Ay baaaaalııııııımmm kıyamam ya inşallah al bi an önce mutluluk olarak karşılığınıı
Ben de çok fedakarlık yaptım o da çok fedakarlık yaptı sen biliyosun benim durumu işte..
Kanal yok kız bizdeee
Benim uykum geldi ha :93::93:
İyi geceler taze gelinhayırlı geceler kızlarsızı cok ozledım
İnşallah böcüüm yaSende al karşılığını bende alıyım tez zamanda balım :) daha bende uyku yok sabah bitigim :)
kartım da çıkanları okudun mu sus diyo :) :) ama güzel şeyler olacak Rabbim in izniyle inşallah yaa
İyi geceler taze gelin
Biz de seni özledik kız valla
İnşallah böcüüm ya
Ama sen uyumuşsun kii ben uyumadım
dün de az uyumuştum zaten yarın bi yerde bayılıp kalırım
sende baktır pekmez ne çıkacak :)
okudum okudum
Hadi kız hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?