- 21 Eylül 2011
- 388
- 293
- 323
- Konu Sahibi manolya_1991
-
- #4.201
Yanlıs adres bacım gece gece hoplatırlar bizi :)
Hoplatırlar ney leeenYanlıs adres bacım gece gece hoplatırlar bizi :)
Süperrrrrrr!!!!!!!!!
Adam en fazla geceyi geçirmiştir nezarette. Sonra kadın adamın korkusundan şikayetçi olamamıştır tehditler vs havada uçuşmuştur tabi önceden sonra da bırakmışlardır
Çok kötü bi durum ya daha önce hiç canı canlı şahit olmadım ben. Sen olmuşsun iyi psikolojin bozulmamış sağlam dahaa
Hahah süpersin bana da bak :) benimki ankara havası dinliyo oynuyorum gece gecee :) :) keyfim yerine geldi :)
Sende haklısın ne diyeyim. Uyuyamıyorum, kafam karışık, neden böyle yaptığımı bilmiyorum...
Hoplatırlar ney leeen
Of canım İşler Güçler çekti
Ama kaldırılmış hep ya videolar bulamadım bi ara fellik fellik aradımdı
Kesin hiçbiri tutmamıştır
Bozulmaz olur mu bal nezarete almıyolar ki . .
Daha bu yaz başka bi şehirde tatildeyiz balkonda oturuyoruz kadının biri les gibi sarhoş ve altında araba balkonun önüne geldi bize bi şeyler anlatıyo rahatsızlık veriyo polisi aradık plakasını verdik kadını bulmuşlar ama karakola çağıriliyoruz şikayetçi olmazsak yarım saat içinde bırakılırmis kimse gitmedi kadın sarhoş arabasını kullanmaya devam etti. Nerde bu millet nerde bu devlet ulem:)
Balım senin falında çohoş şeyler var
2 vakte kadar ciddi bişeyler olacak söz mü deseeeem nişan mı deseeem
Yüzük gelecek 0.50 karat mı deseeeeem 1 karat mı desem
Kız gece gece allahın serhoşu nerden seninki olduuu oyarım gözünü
Niye kız benimki kavga edince atıyolar heeepŞaka şaka
Çok komiktir kız keşke konuşsaydınız balkondan sarkıp he bacım he gülüm he güzelim diyeKim bilir neler anlatıcaktı
Uyutmazlar bacım damdan çatıdan atarlar uykunda :) :)
Kiz fal baktırmak isteyen arkadaş derdin ney anam :)
Heee anladımm
Hahah çok hoş şeyler bunlar bacııım :) napim oğlum gece gece seranat yapıyo herif baa
Ankaranin bağlarını dinliyoruz şu an :) aceba derdi ney ki merak ettim :)
Hahah yazık seninkine polisin işgüzarı denk geliyo galiba kiz :) beraber iki tek atardık karşılıklı kız :) kadın çok değişikti ya yüzü falan :) konuşmaya hali yoktu ama arabayı iyi kullanıyodu ondan salmışlardir yoksa alkollü kullanmak yasak hani :) :) :)
Polisler kankamız olur bizim
Siz konuşurken konuşurken bi bakıyomuş annem Tubiş çakırkeyf olmuş sallanıyo
Kiz kahkaha atacam nerdeyse :) :) hahah
Gece gece iyi saçmalıyoruz haa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?