arkadaşlık kurmak isteyenlerin topiği

kız pekmez 155 kere güneş doğup batacak...ben valla alırım babamı yanıma doğru kışlaya böceğimi ziyarete türkiyenin neresinde olursa olsun kesin yapıcam kararlıyım...
Bize 460 kere doğup batacak ama bizim şafak sizinkini döver

Gidin tabi ya benim de imkanım olsa da kışlanın önünde yaşasam 15 ay boyu keşke

yeni yıla nasıl girersen öyle geçer tüm yıl eğer buluşabilirsek koparız yılbaşı akşamı...
Yıla pc başında girersem bütün yıl pc başında pineklerim amaaaa

Son düzenleme:
kızlar söz nişan düğün olursa paylaşırız .....resimlerle...

ahh ahh ne güzel sözler ama kızlar koyarken dikkat etmek gerek en azından yüzü falan kesip biçmek lazım..daha önce konu vardı başka sitelerde burada yayınlanan resimleri kullanıyorlarmış..

ilahi pekmez evet tuba sen kaçır bizde yardım ederiz sana

daha var canım..olsun hemen gitsin Rabbimin izniyle hemen evleninnnn mutlu son olsun

Bal damladı ha ağzından
Hadi hepimizin sonu mutlu son olsun ballarııım

kızlar söz nişan düğün olursa paylaşırız .....resimlerle...

Oluuuur paylaşırız

Ama benimkine gelene kadar burda olur musunuz bilmem

olsun bütün yıl beraber pinekleriz

kışlanın önünde uyumakmı kız allah seni seni tokmak etsin, seninkinide davul her gün çalın oynayın...

tubişim buraya gel öle gereksiz konular için tartışmaya mahal verme.
boşwer fazla uzamasın ban yeme gellll..:26:

ahh ahh ne güzel sözler ama kızlar koyarken dikkat etmek gerek en azından yüzü falan kesip biçmek lazım..daha önce konu vardı başka sitelerde burada yayınlanan resimleri kullanıyorlarmış..

yapma be burdaki kadınların resimlerini kullanıyorlarsa, hepimiz resimlerimizi kellesiz çıkartırız...

olsun bütün yıl beraber pinekleriz

kışlanın önünde uyumakmı kız allah seni seni tokmak etsin, seninkinide davul her gün çalın oynayın...

Hep birlikte olursak olabilir

Valla hergün haberleşmeye çok alıştım bu kadar sene. 3 4 gün arayamadığı oluyomuş bazen yani en kısa çözüm kışlanın önünde yaşamak

Bal damladı ha ağzından
Hadi hepimizin sonu mutlu son olsun ballarııım

Oluuuur paylaşırız

Ama benimkine gelene kadar burda olur musunuz bilmem

Aminnnnnnn

Deme kız öyle ne kalmış sanki 2 yıl askerlik desek 1 yıl sonra dügün desek 3 yıl bilemedin 4 yıl ölmezsek inşallah

yapma be burdaki kadınların resimlerini kullanıyorlarsa, hepimiz resimlerimizi kellesiz çıkartırız...

öyle bir konu okumuştum canım malum erkekler dalıyor arada kk ya sonra banlanıyorlar o ayrı ama

O kadın geri kalan ömrümü yiyecek kızıyla birlik olup pis düzenbazlar bugün bi kez daha anladım o görumce bozuntusunu gel ağzımı burnumu kır diyo kadın yaa :)

O zaman biz ikisini de kaçıralım böcüüm. Seni istemeye gelmiceklerse öleceksiniz gadınlar diyelim sonra istemeye gelsinler çıkarken fururuz

Kıskanıyodur oğlunu bi oğlansa eğer evde.

Benimkinden 2 tane daha olunca sorun çıkmıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…