- 8 Ekim 2012
- 17.027
- 9.184
- 448
- Konu Sahibi manolya_1991
-
- #4.501
Bak sen ne yap biliyon mu anasını kaçır beni istemeye gelmezseniz fururum seni gadınn de
Sen de eksik olma havuçum
Şubatta tatlım
Bize 460 kere doğup batacak ama bizim şafak sizinkini döverkız pekmez 155 kere güneş doğup batacak...ben valla alırım babamı yanıma doğru kışlaya böceğimi ziyarete türkiyenin neresinde olursa olsun kesin yapıcam kararlıyım...
Yıla pc başında girersem bütün yıl pc başında pineklerim amaaaayeni yıla nasıl girersen öyle geçer tüm yıl eğer buluşabilirsek koparız yılbaşı akşamı...
kızlar söz nişan düğün olursa paylaşırız .....resimlerle...
ilahi pekmezevet tuba sen kaçır bizde yardım ederiz sana
daha var canım..olsun hemen gitsin Rabbimin izniyle hemen evleninnnnmutlu son olsun
kızlar söz nişan düğün olursa paylaşırız .....resimlerle...
ahh ahh ne güzel sözler ama kızlar koyarken dikkat etmek gerek en azından yüzü falan kesip biçmek lazım..daha önce konu vardı başka sitelerde burada yayınlanan resimleri kullanıyorlarmış..
Bize 460 kere doğup batacak ama bizim şafak sizinkini döver
Gidin tabi ya benim de imkanım olsa da kışlanın önünde yaşasam 15 ay boyu keşke
Yıla pc başında girersem bütün yıl pc başında pineklerim amaaaa :1.
ahh ahh ne güzel sözler ama kızlar koyarken dikkat etmek gerek en azından yüzü falan kesip biçmek lazım..daha önce konu vardı başka sitelerde burada yayınlanan resimleri kullanıyorlarmış..
Tabi canım kesmek lazıım
O kadın geri kalan ömrümü yiyecek kızıyla birlik olup pis düzenbazlar bugün bi kez daha anladım o görumce bozuntusunu gel ağzımı burnumu kır diyo kadın yaa :)Bak sen ne yap biliyon mu anasını kaçır beni istemeye gelmezseniz fururum seni gadınn de
Sen de eksik olma havuçum
olsun bütün yıl beraber pinekleriz
kışlanın önünde uyumakmı kız allah seni seni tokmak etsin, seninkinide davul her gün çalın oynayın...
O kadın geri kalan ömrümü yiyecek kızıyla birlik olup pis düzenbazlar bugün bi kez daha anladım o görumce bozuntusunu gel ağzımı burnumu kır diyo kadın yaa :)
pekmezi enişteye vermeden kk yı bırakmak yok oldumu...
Hep birlikte olursak olabilir
Valla hergün haberleşmeye çok alıştım bu kadar sene. 3 4 gün arayamadığı oluyomuş bazen yani en kısa çözüm kışlanın önünde yaşamak
Bal damladı ha ağzından
Hadi hepimizin sonu mutlu son olsun ballarııım
Oluuuur paylaşırız
Ama benimkine gelene kadar burda olur musunuz bilmem
yapma be burdaki kadınların resimlerini kullanıyorlarsa, hepimiz resimlerimizi kellesiz çıkartırız...
tubişim buraya gel öle gereksiz konular için tartışmaya mahal verme.
boşwer fazla uzamasın ban yeme gellll..:26:
Hehehe hay yaşa
Kkda yaşlanıcaksınız
O kadın geri kalan ömrümü yiyecek kızıyla birlik olup pis düzenbazlar bugün bi kez daha anladım o görumce bozuntusunu gel ağzımı burnumu kır diyo kadın yaa :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?