- 23 Temmuz 2012
- 4.653
- 11
- 158
- 34
- Konu Sahibi manolya_1991
-
- #4.541
bende yeni tanıyorum topikteki kızları bir iki haftadır burdayım güzel ama sohpet akşam vakit geçiyor...
İşte askerlik var sonra iş kurması lazım sonra biraz para biriktirmesi lazım 4 5 yıl falan olur bunlar heralde
Olmadı kaçırcam artık
hayırlısıyla herşey olur canım..
yok canım kısa dönem degildi askerliklerihatta sanırım kısa dönem yapan damat yok bizde
evet yaa k.k harika bir yer 24 saat kalsam canım sıkılmazz
Ben de burdayım işte sabah çıktım bi temizlik yaptım dip bucak sonra hemen geldim tekrar
Yok balım tek değil :)
Bilmiyom şuan ne yazacağı mi aşağıda çok pis kavga oldu ve evde yalnızim titredim yeminle yaa hala titriyorum hal kalmadı
Nerde yaptılar peki canım bu aramalarıyla bıktıran askerler
tubişim okudum ben ama o konuyu buraya taşıma bann yiceksin..
tamam boşwer istersen özelden yaz ama burda anlatma yasakk :26:
Hapa gerek yok kiikendi işini kuracaksa evet zaman alabilir sende gazozuna hap koyar kaçırırsın...
Ben ev sarmaşığıyıım. Evli değilim daha 18 yaşındayımpekmez kıs seninle hiç düzgünce tanışmadık.
evlimisin çoluk çocuk
Sizin orda da ne olaylar ne olaylar kız bitmek bilmedi valla :26:
ya essah mı diyosunuz kısa dönemler tel açabiliyolar değilmi...
Kiz ben bisiy dimedim ki sen didin gelince :) :)
Neyse nasılsın bakalım :)
kendi işini kuracaksa evet zaman alabilir sende gazozuna hap koyar kaçırırsın...
Ya kuzum kimse bi şeye müdahale etmiyo hergün bi kavga gürültü ne hikmetse o ara hiç devriyemiz gezmiyo mobeselerimiz var gören olmuyo . .
Çok canım sıkıldı bugünde böyle gitti uyku
bende geldim bende
valla aynen bi şey danışsam bi derdim olsa her kes elinden geldiğince cevap yazıp yardımcı olyor.hepinizi çok sevdim ...kız kardeşim gibi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?