arkadaşlık kurmak isteyenlerin topiği

kendi işini kuracaksa evet zaman alabilir sende gazozuna hap koyar kaçırırsın...
Hapa gerek yok kii Kaçak mı derim kaçarız zaten

pekmez kıs seninle hiç düzgünce tanışmadık.
evlimisin çoluk çocuk
Ben ev sarmaşığıyıım. Evli değilim daha 18 yaşındayım 5 çocuk var diyomuşum
İşte öyle bekliyorum yani sevdiceği üni sınavına girdim ciddiye almadığım için tercihlerde ortada kaldım böyle

Kiz ben bisiy dimedim ki sen didin gelince :) :)
Neyse nasılsın bakalım :)

iyim kuzum profile baktım çıkıcaktım, senin yazını gördüm hemen uyarmaya geldim,
ben 2-3 günde olsa senin ban yemeni asla istemiyorum kuzum oyüzden
yanlış anlama beni, seni sevdiğim için

pekmez sen daha 18 yaşındasın 5-6 sene evlilik beklemende yaşın geçmez sorun olmaz yani hadi 35 yaşında olsan bekleme diycem de sıkıntı yapma kendinede enişteyede...

Son düzenleme:
Nerde yaptılar peki canım bu aramalarıyla bıktıran askerler

canım bende acemiliğini 18 günle tamamlayıp yarın usta birliği için kıbrısa uçucak olan nişanlı maduruyum :) benımkı manısa da yaptı komutanı çok ıyıymıs o yuzden gunde 4 5 kez konusuyoduk konusma surelerımız mınımum 5 max 1 saat 10 dk olmustu ama bu bı kere oldu malesef. Çagrılı ankesor vardı kart alma yerı çok uzaktı benımde dakıkalarım oluyodu o cagrı bırakıyodu ben arıyodum. konusma yonunden sıkıntı çekmedık ama ozlem olayını durduramıyo malesef. duse duse kıbrısa dustu nasıl gıtcem yaa off off

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…