- 8 Ekim 2012
- 17.027
- 9.184
- 448
- Konu Sahibi manolya_1991
-
- #4.521
Hep birlikte olursak olabilir
Valla hergün haberleşmeye çok alıştım bu kadar sene. 3 4 gün arayamadığı oluyomuş bazen yani en kısa çözüm kışlanın önünde yaşamak
Ay bu kk da ki işgüzar karılar beni hasta edecek sardus yaa :) okudun mu bana hakaret ediyo :)
bereket versin anlaşılıp banlanıyolar...bayan bayana sohpet daha güzel...Aminnnnnnn
Deme kız öyle ne kalmış sanki 2 yıl askerlik desek 1 yıl sonra dügün desek 3 yıl bilemedin 4 yıl ölmezsek inşallah
öyle bir konu okumuştum canımmalum erkekler dalıyor arada kk ya sonra banlanıyorlar o ayrı ama
hayırdır noluyo yaaa...ne olduki benmi yabancı kaldım konuya...
Ay bu kk da ki işgüzar karılar beni hasta edecek sardus yaa :) okudun mu bana hakaret ediyo :)
Aslında bende konuyla tam bütünleşmiş değilim :) nikah cüzdanını elime aldığım an sessizliğimi bozucam :)
mrb. pekmez nbr, bak tahinin geldiii
benim yakın arkadaşlarım ve kuzenimden gördügüm kadarıyla bıktıracak kadar çok arıyorlar :44: inşallah senin askerinde rahat bir yere düşer
Hoşgeldin tahinim
İyiyim senden naber
bereket versin anlaşılıp banlanıyolar...bayan bayana sohpet daha güzel...
Aslında bende konuyla tam bütünleşmiş değilim :) nikah cüzdanını elime aldığım an sessizliğimi bozucam :)
yapma be durum okadar vahimmi...
iyim canım napim uğraşıyom,
ben esra
Gerçekten mii
Kısa dönem mi o arayabilenler canım? Kısa dönemler rahat oluyomuş zaten diye duymuştum :26:
İnşallah rahat bi yere düşer de kafamı şişirir hergün arayıp durur
İşte askerlik var sonra iş kurması lazım sonra biraz para biriktirmesi lazım 4 5 yıl falan olur bunlar heralde
Olmadı kaçırcam artık
iim pekmezim neydem misafirlerim vardı onlar gitti bende soluğu burda aldımm
sen napıyonn
tabiki canım rahat rahat..valla burada buldugum huzuru inan hiçbir arkadaşımda bulamıyorum
naptılar kız kaynananlar
O zaman biz ikisini de kaçıralım böcüüm. Seni istemeye gelmiceklerse öleceksiniz gadınlar diyelim sonra istemeye gelsinler çıkarken fururuz
Kıskanıyodur oğlunu bi oğlansa eğer evde.
Benimkinden 2 tane daha olunca sorun çıkmıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?