arkadaşlık kurmak isteyenlerin topiği

Hep birlikte olursak olabilir

Valla hergün haberleşmeye çok alıştım bu kadar sene. 3 4 gün arayamadığı oluyomuş bazen yani en kısa çözüm kışlanın önünde yaşamak

benim yakın arkadaşlarım ve kuzenimden gördügüm kadarıyla bıktıracak kadar çok arıyorlar :44: inşallah senin askerinde rahat bir yere düşer

bereket versin anlaşılıp banlanıyolar...bayan bayana sohpet daha güzel...

benim yakın arkadaşlarım ve kuzenimden gördügüm kadarıyla bıktıracak kadar çok arıyorlar :44: inşallah senin askerinde rahat bir yere düşer

Gerçekten mii

Kısa dönem mi o arayabilenler canım? Kısa dönemler rahat oluyomuş zaten diye duymuştum :26:

İnşallah rahat bi yere düşer de kafamı şişirir hergün arayıp durur

bereket versin anlaşılıp banlanıyolar...bayan bayana sohpet daha güzel...

tabiki canım rahat rahat..valla burada buldugum huzuru inan hiçbir arkadaşımda bulamıyorum

Aslında bende konuyla tam bütünleşmiş değilim :) nikah cüzdanını elime aldığım an sessizliğimi bozucam :)

naptılar kız kaynananlar

Gerçekten mii

Kısa dönem mi o arayabilenler canım? Kısa dönemler rahat oluyomuş zaten diye duymuştum :26:

İnşallah rahat bi yere düşer de kafamı şişirir hergün arayıp durur

İşte askerlik var sonra iş kurması lazım sonra biraz para biriktirmesi lazım 4 5 yıl falan olur bunlar heralde

Olmadı kaçırcam artık

hayırlısıyla herşey olur canım..
yok canım kısa dönem degildi askerlikleri hatta sanırım kısa dönem yapan damat yok bizde

Yok balım tek değil :)
Bilmiyom şuan ne yazacağı mi aşağıda çok pis kavga oldu ve evde yalnızim titredim yeminle yaa hala titriyorum hal kalmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…