arkadaşlık kurmak isteyenlerin topiği

Anam gene ziyaretçi var ama olsun anlatıciiim..

Şimdi beni dün 7 ay önce kavga edip arkadaşlığımızı bitirdiğimiz arkadaşım aradıı..

Başka şehirdeymiş işte alışamamış tanıdığı yokmuş biz aynı ortamda bulunsak bitmezmiş arkadaşlığımız devam edermişiz vs vs

Şimdi ben bunu hemmmen sevdiceğime anlattım tabii

O dedi ki bence tekrar güvenme yalnızlıktan arıyo olabilir kötü bi niyeti vardır ondan arıyo olabilir arkadaşlığınız onun için önemli olsaydı 7 ay beklemezdi diye düşünüyorum tamam arkadaş kalın ama güvenip her şeyini anlatma hele bizi hiç anlatma sorarsa iyi mutluyuz de sadece askere gideceğimi falan söyleme sakın gider bi pislik yapar numaranı birine verir yakar benim askerliğimi gider boğarım o kızı dedi..

Ben de çok sevinmiştim aradığına konuştuğumuza baya özlemişim çünkü..

Bi de biraz saflık var bende hemen tekrar güveniverdim hiç sevdiceğimin dediği şeyler gelmemişti aklıma..

Şimdi dee kafam karıştı. Çok severdim o arkadaşımı ben çok da özlemişim ama yalnız kaldığı için aradığını düşünmeye başladım şimdi.

Nedir sizce böcüklerim?? Napıyım ben ??

delirme lan yalnız kalmış seni arıyo işte ..
sevgilinin sözünü dinle pek pas verme , sinir oluyorum böylelerine ben yaa

sevdiğinin sözünü kulak ardı etme dinle canım belli yalnızlıktan arıyor 7 ay aklı neredeymiş güvenme herşeyini de anlatma sakın bakalım gene gidecek mi yanında mı olacak

delirme lan yalnız kalmış seni arıyo işte ..
sevgilinin sözünü dinle pek pas verme , sinir oluyorum böylelerine ben yaa

Bizim ortak arkadaşımız vardı ben onunla da bitirmiştim arkadaşlığı ona da mesaj at bişey kaybetmezsin bak ben seni aramakla bişey kaybetmedim hatta belki de seni kazandım falan dedi.. İnandım işte salak ben

O zaman ben sevdiceğimin ve senin dediğiniz gibi biraz uzak duruyum di mi?

sevdiğinin sözünü kulak ardı etme dinle canım belli yalnızlıktan arıyor 7 ay aklı neredeymiş güvenme herşeyini de anlatma sakın bakalım gene gidecek mi yanında mı olacak

Okulunda kızın birinde benim ceketimden görmüş aklına gelmişim aramış öyle dedi

o zaman ben mesafeli oluyum yine

bende çok kolay inanırım anlatırım artık akıllandım anlatmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…