arkadaşlık kurmak isteyenlerin topiği

senin kalbin temiz yine dayanamaz dökersin eteğindeki taşları
ben olsam cevap bile vermem 7aydır nerdeydii

senin kalbin temiz yine dayanamaz dökersin eteğindeki taşları
ben olsam cevap bile vermem 7aydır nerdeydii

Bak şimdi aklıma geldi hazırlık okuyo bu kız ingilizcesi kötü.

Benim ingilizcem iyiydi ödev mödev verdiler de bana mı yıkmaya çalışıyo ki la

Gözüm açıldı arkadaşlar sağolun varolun ben bu kızın totosuna depüğüü atıyım. 7 aydır nerdeydi di mi

hiç pas verme bak yalnız kalsın böyleleri..
tutunamaz ki zaten bi yere hep yalnız kalır

Kim ne zaman ne mesajı attı neden attı canım anlat bize de bişeyler söyleyelim

hani vardı ya arkadaşım bitirdim 2 gün oluyor o gün bana mesajlar attı hayatına birinin girdiğini duyarsam hakkımı helal etmem benim neyim eksikti milletin lafına baktın bıraktın gittin hayallerim vardı benim seninle unutamam seni dön diye dedim olmaz annem karşı çıkıyor sebepler belli beni yaşlı mı büyük mü buluyorlar bir sürü şey üzgünüm mecburum dedim arada mesaj atıyor arkadaş kalalım bırakma diyor öyle işte napcağımı bilemedim

anladığım kadarıyla senden büyük,peki seviyo musun?

hiç pas verme bak yalnız kalsın böyleleri..
tutunamaz ki zaten bi yere hep yalnız kalır

Zaten yakında numaramı değiştircem 1 arar 2 arar sonra ulaşamaz

3 aydır burdayım bak daha alışamadım tanıdık kimse yok her yerden insanlar var hiçbiriyle bi muhabbet yok falan dedi şimdi şimdi çaktım niyetini. Ya çok çabuk inanıp güveniyorum ben bu insanlara Nolcak bu halim

Canım seviyodun sen ya zamana bırakmıştınız öyle dedindi:44::44:

Seviyosan bırakma bence milletin yakılmıyo sözlerine bakıp da

Bak o da istemiyomuş bitmesini seviyomuş ki hala mesaj atıyo. Tamam keyfin bilir diyip kaybolup gidebilirdi de yani

temiz kalpli pekmezimm
zamanla kazık yiye yiye olgunlaşır güvenmemeyi öğrenirsin dert etme

annem onaylamıyor ki devam edemem o yüzden çünkü ilerde direncem olmucak diyecekler ben kaçamam da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…