arkadaşlık kurmak isteyenlerin topiği

Kesinlikle çok haklı sen istersen 93 kere ayrıl eğer kaderinde varsa gelir bulur her türlü.

Cümle alem karşı da çıksa evlenir mutlu olursunuz

bakalım artık inşallah nasip birde öle şeyler yazıyor sanki isteyerek bıraktım ben onu kızlar şimdi diyelim devam ettim ben ailem karşı çıktı vermedi o zaman daha zor ayrılacaz dedim mecburum anla

Merhaba kızlarr bende gelebilirmiyim aranıza
çok azcık geçmişe baktımda manolya_1991 tek sorun 10 yaş fark mı canım eger sadece buysa karışmış gibi olacagım ama çok yazık etmişsin..tabiki en başta engel olacaklar..hemen kabul edemez ama elbet ileride kabul edecekler..10 yaş evlilik için normal yani iki kişinin uyumuna baglı bir durum..herşey çok iyiyken yazık etme size
benimde annem ilişkimi ögreneli 3 gün oldu mezhep konusundan olmaz hayal kurma boşa evlenemezsin diyo ama ben diretiyorum sonuna kadarda direticem vazgeçmicem

Manolyam kesinlikle içine atmamalısın

Eğer apartmanınızın duvarlarında ses yalıtımı varsa evde kimse yokken bağır çağır zıpla tepin rahatlatır o. Bizim her ses anında komşularda olduğu için onu yapamadım ama çok istiyorum öyle anlarda bunu yapabilmeyi.

Veya dışarıya çık koş hızını alama mesela sanki biri kovalıyomuş gibi bu çok iyi geliyo atarsın içindekileri. Kendine zarar verirsin kurtulmazsan içine attıklarından

Gel canım tabi hoşgeldiin

Ay benim annem de bırak bu çocuğu diyip duruyo halbuki kötü hiçbi şeyi yok ki danamın

İşsiz olması dışında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…