- Konu Sahibi manolya_1991
-
- #1.521
21 yaşım İstanbul canımdertlilerin mekanı
91 canım ama kimlikte 92 görünüyo yaşını küçülttü askerlik konusu yüzünden
Ben de 94lüyüm
İnşallah geliversin hemen
topiğin adını değiştiriyoruzz
sütten ağzı yanıp üfleyenler topiği
özledimm senii
görümceyi neettiin
canım yemekten sonra pcye oturdum kı sorma bır hevesle faceye baktım hala yazmısta yazmıs onur kırıcı seylerdı bıtraz strese gırdım nısanlımı aradaım dedım oyle bunu benımle ne derdı var oda dedı yanımıza yaklastrmadıgımız ıcın senın benı fısekledıgını dusunjuyo tamm mı tamm bende yazdım faceye bısıler o bıkarmı yoruldum yattım zaten eleketrıkler gttıama ıntıkamım buyk olacak
dış kapının dış mandallarıı,
göremiyesiceler..
benimki şimdiden burun sokuyo ,kendi uzakta arkadaşını aramış bişeyler demiş oda benim sevdiceğime akıl vermiş,dinleyen kim
yok hayır olmadı kapris yaptım hep yanımda oldu çocuksun büyü demedi ben zaten ağır biriyim öle gezmem tozmam yok sinemam falan kırk yılda çıkarım evlenince de onla çıkar gezerim zaten bana uyum sağlarmı bilemem ama diyorum mesela ben lunaparka gidip koşup eğlenecem ben götürürüm ikimiz eğleniriz diyor çok kıskanç neler çektim o yüzden ben hep fedakarlık ettim facemi bile kapamış kavga yüzünden onun oturduğu yer merkeze 15 dklık yolmuş bende bahçeli evi sevmem abisi ev alcakmış annesi istemiyor annem de yalnız kalmaz diyor ben de onunla kalmam birde 8 saatlik yol birde uzaktan vermeyebilirler onsuz çıkamazmışım aşılacak sorun çokpeki şu zamana kadar yaş ile ilgili bir sorun yaşadın mı yani sen bilmezsin bunları vs gibi yada yaptıgın bir hareketi çocukca buldugu falan
senin ne derdin var kuzum
canım sorma ya moralım cok bozuldu oan elıme gesseydı varya
yok hayır olmadı kapris yaptım hep yanımda oldu çocuksun büyü demedi ben zaten ağır biriyim öle gezmem tozmam yok sinemam falan kırk yılda çıkarım evlenince de onla çıkar gezerim zaten bana uyum sağlarmı bilemem ama diyorum mesela ben lunaparka gidip koşup eğlenecem ben götürürüm ikimiz eğleniriz diyor çok kıskanç neler çektim o yüzden ben hep fedakarlık ettim facemi bile kapamış kavga yüzünden onun oturduğu yer merkeze 15 dklık yolmuş bende bahçeli evi sevmem abisi ev alcakmış annesi istemiyor annem de yalnız kalmaz diyor ben de onunla kalmam birde 8 saatlik yol birde uzaktan vermeyebilirler onsuz çıkamazmışım aşılacak sorun çok
hiç takma cevap bile verme umursama duyma görme ona en büyük cevap kıt akıllı nolcek
yazmıştım ama yapıştırıyım tekrar önyargılı bir annecigim var
ben 91 dogumluyum sevdigim 88 dogumlu canım..biz çok iyi anlaşıyoruz Rabbime çok şükür gerçekten ne hayal kurduysam onda buldum..aileside çok şükür çok iyiler bana karşı..2 yıl sonra borcları bitecekti o zaman evlenecektik ama kredi alma durumu çıktı yakın zamanda o olursa kısa zamanda istemeye gelicez dedi konuyu anneme açtım1. alevi olması 2. tuncelili olması olmaz diyor başka birşey demiyor..ama inşallah ikna edicem Rabbim büyüktür Benim için hiçbir sorun yok her konuda anlaşmışız biz ama işte anne yüregi onada hak veriyorum
yazmıştım ama yapıştırıyım tekrar önyargılı bir annecigim var
ben 91 dogumluyum sevdigim 88 dogumlu canım..biz çok iyi anlaşıyoruz Rabbime çok şükür gerçekten ne hayal kurduysam onda buldum..aileside çok şükür çok iyiler bana karşı..2 yıl sonra borcları bitecekti o zaman evlenecektik ama kredi alma durumu çıktı yakın zamanda o olursa kısa zamanda istemeye gelicez dedi konuyu anneme açtım1. alevi olması 2. tuncelili olması olmaz diyor başka birşey demiyor..ama inşallah ikna edicem Rabbim büyüktür Benim için hiçbir sorun yok her konuda anlaşmışız biz ama işte anne yüregi onada hak veriyorum
almıs bır telefon elıne dart dart yazar artık bısı dıcektımde demıyorum derler ya... bıle dılll
Canım tüm annelerde vardır bence o önyargı.
Biricik yavrusunu teslim etceği kişiyi iyi tanımalı güvenmeli içi rahat etmeli vs vs..
Ve hiç içleri de tamamen rahat etmez bence birazcık su serpilir tanıyıp güvendikçe
Canım benim inşallah gönlüncee sorunsuzca olur herşey ,
annen ikna olacaktır korkut kaçarım de
Canım tüm annelerde vardır bence o önyargı.
Biricik yavrusunu teslim etceği kişiyi iyi tanımalı güvenmeli içi rahat etmeli vs vs..
Ve hiç içleri de tamamen rahat etmez bence birazcık su serpilir tanıyıp güvendikçe
sunu yazdım ona sesı kesılldıhayat acımasızdır , bazılarını tanıdıgımıza psıman eder bazılarını neden tanımadıgımıza ve ekledım ahada ıkı yuzlu ınsanlaar cok kullanıslı cevır dıger yuzune tukur suan daha tık yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?