arkadaşlık kurmak isteyenlerin topiği

özledimm senii
görümceyi neettiin

canım yemekten sonra pcye oturdum kı sorma bır hevesle faceye baktım hala yazmısta yazmıs onur kırıcı seylerdı bıtraz strese gırdım nısanlımı aradaım dedım oyle bunu benımle ne derdı var oda dedı yanımıza yaklastrmadıgımız ıcın senın benı fısekledıgını dusunjuyo tamm mı tamm bende yazdım faceye bısıler o bıkarmı yoruldum yattım zaten eleketrıkler gttıama ıntıkamım buyk olacak

dış kapının dış mandallarıı,
göremiyesiceler..
benimki şimdiden burun sokuyo ,kendi uzakta arkadaşını aramış bişeyler demiş oda benim sevdiceğime akıl vermiş,dinleyen kim

peki şu zamana kadar yaş ile ilgili bir sorun yaşadın mı yani sen bilmezsin bunları vs gibi yada yaptıgın bir hareketi çocukca buldugu falan
yok hayır olmadı kapris yaptım hep yanımda oldu çocuksun büyü demedi ben zaten ağır biriyim öle gezmem tozmam yok sinemam falan kırk yılda çıkarım evlenince de onla çıkar gezerim zaten bana uyum sağlarmı bilemem ama diyorum mesela ben lunaparka gidip koşup eğlenecem ben götürürüm ikimiz eğleniriz diyor çok kıskanç neler çektim o yüzden ben hep fedakarlık ettim facemi bile kapamış kavga yüzünden onun oturduğu yer merkeze 15 dklık yolmuş bende bahçeli evi sevmem abisi ev alcakmış annesi istemiyor annem de yalnız kalmaz diyor ben de onunla kalmam birde 8 saatlik yol birde uzaktan vermeyebilirler onsuz çıkamazmışım aşılacak sorun çok

senin ne derdin var kuzum

yazmıştım ama yapıştırıyım tekrar önyargılı bir annecigim var
ben 91 dogumluyum sevdigim 88 dogumlu canım..biz çok iyi anlaşıyoruz Rabbime çok şükür gerçekten ne hayal kurduysam onda buldum..aileside çok şükür çok iyiler bana karşı..2 yıl sonra borcları bitecekti o zaman evlenecektik ama kredi alma durumu çıktı yakın zamanda o olursa kısa zamanda istemeye gelicez dedi konuyu anneme açtım 1. alevi olması 2. tuncelili olması olmaz diyor başka birşey demiyor..ama inşallah ikna edicem Rabbim büyüktür Benim için hiçbir sorun yok her konuda anlaşmışız biz ama işte anne yüregi onada hak veriyorum

Hmm eger senin için zor gelen konularda varsa düşün tabiki canım evlikik bu basit degil kayınvalideyle kalıcaksın yani öyle mi..bu aşama biraz zormuş canım çok iyi düşünmen lazım

Canım benim inşallah gönlüncee sorunsuzca olur herşey ,
annen ikna olacaktır korkut kaçarım de

Canım tüm annelerde vardır bence o önyargı.
Biricik yavrusunu teslim etceği kişiyi iyi tanımalı güvenmeli içi rahat etmeli vs vs..
Ve hiç içleri de tamamen rahat etmez bence birazcık su serpilir tanıyıp güvendikçe

sunu yazdım ona sesı kesılldı hayat acımasızdır , bazılarını tanıdıgımıza psıman eder bazılarını neden tanımadıgımıza ve ekledım ahada ıkı yuzlu ınsanlaar cok kullanıslı cevır dıger yuzune tukur suan daha tık yok

benimkininde tek derdi o işte canım anne işte bilmek istiyo
kızı çok seviyo bi anlasa hep hevestir geçer zannediyolar

Canım benim inşallah gönlüncee sorunsuzca olur herşey ,
annen ikna olacaktır korkut kaçarım de

inşallah canım en çok annemden korkuyordum ama babam ne der bilmiyorum..annem baban kalpten gider diyo..sanki öcüyle evleniyorum
korkuttum dün bu ön yargıyla böle gidersen kaçarım bak dedim sakın kızım gitme diyo ama vermem diyo havada bulut sen onu unut diyo..annemde normalde sevgili olaylarına gelebilen bir kadın degildi..şuan konuşmama yada gezmeme birşey demiyor bu ne anlama gelir bilmiyorum

inşallah öyle olur canım ahh ahh tanımayı bir kabul etse sever biliyorum ama konuşmam ben onlarla diyor çok hakaret ediyor bende 2 defa agladım hakaret edince sustu

hahaa kız kötü olma kimseyle evlenince ver ağzının payını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…