arkadaşlık kurmak isteyenlerin topiği

topıkte bır gelısme yasamayan benım galıba uyudum uyandım elektrkler kesıldı baska bır ıslev yok ,cok bos karıyım canım

çok sağol canım ilerde kötü olur diye mecbur kaldım evet tek sorun yaşı büyük çünkü belki de yaşı daha büyük diyorlar kimliğe bakmadım pekiözel değilse size neden engel mezhep mi yaşınız nasıl psikopatım yaşa bağladım herkese soruyorum

bağırıp çağırırsam koşar gelirler gerçi alışkınım fakat deli demelerinden korkuyorum bıktım artık içime atıyorum olmuyor

ben 91 dogumluyum sevdigim 88 dogumlu canım..biz çok iyi anlaşıyoruz Rabbime çok şükür gerçekten ne hayal kurduysam onda buldum..aileside çok şükür çok iyiler bana karşı..2 yıl sonra borcları bitecekti o zaman evlenecektik ama kredi alma durumu çıktı yakın zamanda o olursa kısa zamanda istemeye gelicez dedi konuyu anneme açtım 1. alevi olması 2. tuncelili olması olmaz diyor başka birşey demiyor..ama inşallah ikna edicem Rabbim büyüktür Benim için hiçbir sorun yok her konuda anlaşmışız biz ama işte anne yüregi onada hak veriyorum

topıkte bır gelısme yasamayan benım galıba uyudum uyandım elektrkler kesıldı baska bır ıslev yok ,cok bos karıyım canım
En iyisi seninki gene ama canım
Ben eski arkadaşım tarafından kandırılmak üzereydim hatta belki de kandırıldım bilmiyorum
Manolya aşk acısı çekiyo şu an
Tuba da yemeği iptal olmuş ona bozuk
Varsın tek gelişme elektriğin olsun

tek sorun işsizlik mi canım ? bırakma iş bulur Rabbimin izniyle
ayyy tam bulmuşum o zaman burayı hepimizin derdi aynı

Askere gidecek gelecek işini kurup gelecek canım tanışmaya inşallah Bırakmam bırakmamm
Evet tam yerine düştün
Anlat rahatla topiğine hoşgeldiin

hoşbuldum canım
gider gelir Rabbimin izniyle kaç dogumlu canım

ah canım allah gönlüne göre versin bakalım allah büyüktür bende napıcam nolur bilemiyorum sıkıntıdayım

kıyamam sıze ben yısın ablanız sızı, ablaya bak ablayacanım bızde gectık o yollardan ama ben yas farkının su sekılde bır sorun yaratacagı kanaatındeyımkı aılelerde bu sekılde fıkre sahıp heralde ,kac yasında bılmıyorum manolyacım erkek arkadasın soyle dıyelımkı senın cnın gezmek ıster o yas olgunlugundan senın yaptıgın seylere ayak uyduramaz yada o baska bır sey ıster sen ona ayak uyduramassın yas bırde olsa uymluluklar degısebılıyo fakat ben yasa takılmayanlardanım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…