- 9 Aralık 2012
- 1.973
- 326
- 113
- Konu Sahibi manolya_1991
-
- #1.501
Gel canım tabi hoşgeldiin
Ay benim annem de bırak bu çocuğu diyip duruyo halbuki kötü hiçbi şeyi yok ki danamın
İşsiz olması dışında
Merhaba kızlarr bende gelebilirmiyim aranıza
çok azcık geçmişe baktımda manolya_1991 tek sorun 10 yaş fark mı canımeger sadece buysa karışmış gibi olacagım ama çok yazık etmişsin..tabiki en başta engel olacaklar..hemen kabul edemez ama elbet ileride kabul edecekler..10 yaş evlilik için normal yani iki kişinin uyumuna baglı bir durum..herşey çok iyiyken yazık etme size
benimde annem ilişkimi ögreneli 3 gün oldu mezhep konusundan olmaz hayal kurma boşa evlenemezsin diyo ama ben diretiyorum sonuna kadarda direticem vazgeçmicem
hoşgeldin balıımtünaydınlar olsun
Manolyam kesinlikle içine atmamalısın
Eğer apartmanınızın duvarlarında ses yalıtımı varsa evde kimse yokken bağır çağır zıpla tepin rahatlatır o. Bizim her ses anında komşularda olduğu için onu yapamadım ama çok istiyorum öyle anlarda bunu yapabilmeyi.
Veya dışarıya çık koş hızını alama mesela sanki biri kovalıyomuş gibi bu çok iyi geliyo atarsın içindekileri. Kendine zarar verirsin kurtulmazsan içine attıklarından
manolyacım meshebpler farklı konuma sahıp oldugunda evlılıkte sorun cıkıyor
tek sorun işsizlik mi canım ? bırakma iş bulur Rabbimin izniyle
ayyy tam bulmuşum o zaman burayı hepimizin derdi aynı
çok sağol canım ilerde kötü olur diye mecbur kaldım evet tek sorun yaşı büyük çünkü belki de yaşı daha büyük diyorlar kimliğe bakmadım pekiözel değilse size neden engel mezhep mi yaşınız nasıl psikopatım yaşa bağladım herkese soruyorum
En iyisi seninki gene ama canımtopıkte bır gelısme yasamayan benım galıba uyudum uyandım elektrkler kesıldı baska bır ıslev yok ,cok bos karıyım canım
tek sorun işsizlik mi canım ? bırakma iş bulur Rabbimin izniyle
ayyy tam bulmuşum o zaman burayı hepimizin derdi aynı
anladım canım............
canım hoşgeldin,
yaş kaç nerdensin
hepimiz dertliyiiz
En iyisi seninki gene ama canım
Ben eski arkadaşım tarafından kandırılmak üzereydim hatta belki de kandırıldım bilmiyorum
Manolya aşk acısı çekiyo şu an
Tuba da yemeği iptal olmuş ona bozuk
Varsın tek gelişme elektriğin olsun
Askere gidecek gelecek işini kurup gelecek canım tanışmaya inşallahBırakmam bırakmamm
Evet tam yerine düştün
Anlat rahatla topiğine hoşgeldiin
ben 91 dogumluyum sevdigim 88 dogumlu canım..biz çok iyi anlaşıyoruz Rabbime çok şükür gerçekten ne hayal kurduysam onda buldum..aileside çok şükür çok iyiler bana karşı..2 yıl sonra borcları bitecekti o zaman evlenecektik ama kredi alma durumu çıktı yakın zamanda o olursa kısa zamanda istemeye gelicez dedi konuyu anneme açtım1. alevi olması 2. tuncelili olması olmaz diyor başka birşey demiyor..ama inşallah ikna edicem Rabbim büyüktür Benim için hiçbir sorun yok her konuda anlaşmışız biz ama işte anne yüregi onada hak veriyorum
En iyisi seninki gene ama canım
Ben eski arkadaşım tarafından kandırılmak üzereydim hatta belki de kandırıldım bilmiyorum
Manolya aşk acısı çekiyo şu an
Tuba da yemeği iptal olmuş ona bozuk
Varsın tek gelişme elektriğin olsun
Askere gidecek gelecek işini kurup gelecek canım tanışmaya inşallahBırakmam bırakmamm
Evet tam yerine düştün
Anlat rahatla topiğine hoşgeldiin
amanda aman sabah sabah ne bu sevgı boyle
ama benım fıkrımce ıkı tarafta saygıyı korursa mezhebın gerektıgını dusunmuyorum
hoşbuldum canım
gider gelir Rabbimin izniyle kaç dogumlu canım
ah canım allah gönlüne göre versin bakalım allah büyüktür bende napıcam nolur bilemiyorum sıkıntıdayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?