- 14 Aralık 2012
- 234
- 60
- 123
- Konu Sahibi manolya_1991
-
- #1.821
tamam tamam gördüm cevapladım hemendiğer topicte yazmıstı sana ben
kizlar yok mu kimse uyuyamıyorum oynatmaya ramak kaldıı
bende varım anlat tabıkizlar yok mu kimse uyuyamıyorum oynatmaya ramak kaldıı
hayırdır niye......
bende varım anlat tabı
geçmiş olsun lenflerle ilgili olabilir allah korusun geçmezse bir hafta içinde doktora görünün kesinlikleCanım ben bir hafta önce epey bi hasta oldum böyle sesim falan tamamen gitti öksürük boğaz ağrısı derken . . Yeni yeni atlatıyorum ama 2gün önce boynumun sağ kisminda nohut kadar bi şişlik belirdi ağrıyodu hissettiğim de kork tum antibiyotiğe devam ettim ertesi güne ağrı yok oldu şişlikte hafif indi ama hala var korkuyorum uyuyamıyorum
Canım ben bir hafta önce epey bi hasta oldum böyle sesim falan tamamen gitti öksürük boğaz ağrısı derken . . Yeni yeni atlatıyorum ama 2gün önce boynumun sağ kisminda nohut kadar bi şişlik belirdi ağrıyodu hissettiğim de kork tum antibiyotiğe devam ettim ertesi güne ağrı yok oldu şişlikte hafif indi ama hala var korkuyorum uyuyamıyorum
geçmiş olsun lenflerle ilgili olabilir allah korusun geçmezse bir hafta içinde doktora görünün kesinlikle
geçmiş olsunkorkma kaybolmaya başladıysa geçiyodur.ama için rahat etmezse dr. bi görün. valla bende eli kulağında hapşırıp duruyorum.
estagfrullah olurmu öyle şey . korkulcak bişey yoktur için rahat olsun ama temkinli olmakta fayda var. bendede durduk yere olmuştu hafifti böyle kendiliğinden geçtiIşte bende ondan korkuyorum Allah korusun daha 20 yaşındayım
Dokununca ağrı da yok başta vardı
Bu şekilde tanışmak istemezdim k. Bakmayın
Sağol canım doktora gitmeye de korkuyorum kötü bi şey çıkarsa yıkılırım
Hemen antibiyotik alın ilerleyince kötü oluyo ben pek koruyamadim kendimi
estagfrullah olurmu öyle şey . korkulcak bişey yoktur için rahat olsun ama temkinli olmakta fayda var. bendede durduk yere olmuştu hafifti böyle kendiliğinden geçti
Ciddi misin canım tam olarak neresinde , benim boynumun orta kısmında çok ufak bi şey dışardan görünmüyo bile dokunduğum da hareket ediyo başta biraz büyüktü ve ağrılıydi ilaçtan sonra küçüldü ağrı geçti
valla çay portakal mandalina ile idare ediyorum ama aile hekimliği yolu gözüküyor ufuktaallah korusun kötü bişey yoktur yaa...
Bende çaylarda bulmuştum şifayı ihlamur , kuşburnu , adaçayı . .
Ama illaki doktor istiyo ben geçmeye yakın acile uğradım ilgilenilmedi bile
antibiyotik ile geçtiyse üzülme. ne hastalığı kız kovalayın gitsin allam yaleppim yaaa
Kiz ağlayacaktım nerdeyse sık hasta olmayan ve hastaneden nefret eden bi yapım var Allah düşürmesin
evet ya acillerde bunu yapıyorlar nefret ediyorum böyle yaptıkları zaman. hastalık küçük görünür ama erken davranılmazsa büyür..
Ya bana günlük kullanmam için 4tane ilaç vermiş ve verdiklerinin hepsi çok ağır ilaçlar eczacı düşürdü dozlarını sen düşün artık gerisini . . Çok sinirlendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?