- 16 Haziran 2016
- 5.966
- 37.617
- 498
- Konu Sahibi cheryblossommm
-
senin arkadasn senle birden knusmayı kesse en azından noldu neyin var diye bi sorarsın.iyi niyetin karslgı cocuk musun bcevabımı sence?Ben arkadaşınızın sorusunu haklı buldum: Çocuk musunuz?
Şimdi sana bu sene içinde yaşadığım bı mevzuyu anlaticamselam kızlar.çalıştıgım yerde beraber atandgımız bi arkadasımla bozuştuk.sorun onun birden benimle muhatabi kesmesi selam bile vermemesi sonucu ona problem ne diye sormamla başladı.bana çocukmusun işine bak gbi laflar söyledi ardından arkamdan knustu karaktersiz falan ben de kestim muhatabı.bir de bizim arkadaş grubumuz var kız hçbirimzle knuşmaynca dediler ki watsap grubunada yazmyo zaten cıkaralım.kız da zaten kendi yazdı beni gruptan cıkarın diye. ayıp olmasın diye cikarmadılar.ben de kinliyim ya ona.gttim bi grup daha kurdum. nye görsün yani paylastklarımı.o kz haric dger kzları aldım.bu seferde mevcut arkadaslar o zaman herkes kendi özel haberleşsin grubu dagıtalım dedi.dagldı grup.resmen benim bu hareketimi beklemisler.çok sinirlendim.gelemiyorum böyle sacma sapan şeylere.watsap matsap hikaye ama resmen biri bisey yapsada grubu dagtsak demşler.
atladıgınz yer kız gruba beni cıkarın yazdı.gruptan hicbirimizle muhatap olmuyor ben daha yakındim ona sorun ne diye sorunca tartştk dgerlerinin umurunda degildi.yukarda bi arkadasın ddigi gibi ibre onada dönecek.Şimdi sana bu sene içinde yaşadığım bı mevzuyu anlaticam
5 kişilik bı arkadaş grubum vardı iclerinden biri yeni evlenmişti bizim kadar aktif yazmiyordu ve bı yalanını yakaladık
İçimizden bı arkadaş aynen senin gibi onsuz bı grup daha kurdu ve onun hakkında da konuşmaya başladı
Sonra o kişiden habersiz grup Kuran ve dedikodusunu yapan arkadaş dönüp onla tekrar selamlasmaya başladı digerleride bunu normal karşıladı ve bende ipler koptu. Agirda konuşarak çıktım gruptan
Sizinde olayiniz benzer olunca anlattım bunu . Yani ondan habersiz grup kurmak falan dağılırsiniz tabi... O yanlissa sende daha fazla yanlissin.
Valla arkadaşlar doğru demiş yorumu gördüm arkadan konuşanı daha çok seviyorlar hakikatenatladıgınz yer kız gruba beni cıkarın yazdı.gruptan hicbirimizle muhatap olmuyor ben daha yakındim ona sorun ne diye sorunca tartştk dgerlerinin umurunda degildi.yukarda bi arkadasın ddigi gibi ibre onada dönecek.
Konuya direkt arkadaşını ve diğerlerini kötüleyici şekilde girdin. Ne kadar iyi niyetli bile olsan demekki onların da seni beğenmediği bazı özelliklerin vardır. Bu yüzden böyle tepki vermişlerdir.siz hmm kesin öyledir diyerek hafife alır bi şekilde cevap verdiniz. tamam yorumunuzu yapın ama herkes birbirine saygı göstermek zorunda.
siinirle yazdım hakaret edildi cünkü o insandan güzel bahsetmem.burda insanları önce tahrik edip snra sikayet etmek hu yunuz sizin.yalnzlgnza veriyorumKonuya direkt arkadaşını ve diğerlerini kötüleyici şekilde girdin. Ne kadar iyi niyetli bile olsan demekki onların da seni beğenmediği bazı özelliklerin vardır. Bu yüzden böyle tepki vermişlerdir.
atladıgınz yer kız gruba beni cıkarın yazdı.gruptan hicbirimizle muhatap olmuyor ben daha yakındim ona sorun ne diye sorunca tartştk dgerlerinin umurunda degildi.yukarda bi arkadasın ddigi gibi ibre onada dönecek.
Onlara da üslubun böyleyse sonuna kadar haklılar.. yalnızlığına veriyorum.siinirle yazdım hakaret edildi cünkü o insandan güzel bahsetmem.burda insanları önce tahrik edip snra sikayet etmek hu yunuz sizin.yalnzlgnza veriyorum
niye duyayım.teklifi kendileri attilar ortaya.tek sorun yasadgı da ben degilim hicbirimzle knusmuyorbeni çıkarın demiş ama sorun yaşadığı sizsiniz.. teklifte bulunmuş diğerlerine seçme hakkı vermiş isterseniz beni gamze için çıkarabilirsinize getirmiş .. yoksa gruptan çıkarılmaya gerek yok çıkmak isteyen kendi çıkabilir..
diğerleri kızı çıkarmayıp arada kalmak istememiş ama siz kalkıp yeni grup kurmuşsunuz onların fikrine saygı duymamışsınız..
üslup konusunda problemi olan sensinOnlara da üslubun böyleyse sonuna kadar haklılar.. yalnızlığına veriyorum.
Şimdi sana bu sene içinde yaşadığım bı mevzuyu anlaticam
5 kişilik bı arkadaş grubum vardı iclerinden biri yeni evlenmişti bizim kadar aktif yazmiyordu ve bı yalanını yakaladık
İçimizden bı arkadaş aynen senin gibi onsuz bı grup daha kurdu ve onun hakkında da konuşmaya başladı
Sonra o kişiden habersiz grup Kuran ve dedikodusunu yapan arkadaş dönüp onla tekrar selamlasmaya başladı digerleride bunu normal karşıladı ve bende ipler koptu. Agirda konuşarak çıktım gruptan
Sizinde olayiniz benzer olunca anlattım bunu . Yani ondan habersiz grup kurmak falan dağılırsiniz tabi... O yanlissa sende daha fazla yanlissin.
niye duyayım.teklifi kendileri attilar ortaya.tek sorun yasadgı da ben degilim hicbirimzle knusmuyor
Tabi ya hüküm vermek senin işin. Sen ne diyorsan o doğru demekki. Şu çocuk musun sorusu da yerinde olmuş. Haklılar.üslup konusunda problemi olan sensin
sensin canım sensin.bravo.hep sensinTabi ya hüküm vermek senin işin. Sen ne diyorsan o doğru demekki. Şu çocuk musun sorusu da yerinde olmuş. Haklılar.
Hehe bu anlatılan sizin grup muymuş yahuYa,oyle mi olmustu?
Agir konusarak gruptan ciktin yani
Aslinda oylece gruptan ciktin ve arkamizdan arkamizdan korkak bir ses kaydi gonderdin diye hatirliyorum ben. Herkes oldukca guldu,arada cikarip dinliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?