arkadaşlik mevzuları

Çalışmaya mı gidiyorsunuz onun bunun arkasından konuşmaya mı belli değil? Ben whatsapp gruplarını özellikle kız gruplarını hiç sevmem ki orda zaten herkes özelden görüşüyor genel şeyler için açılır o grup. Bir de şimdi sizin arkanızdan konuşanı daha çok severler ibre kendilerine dönünce ne yaparlar allah bilir artık. Toplumda böyle arkadan konuşanlar daha çok seviliyor yeter ki onları sevenlerin arkasından konuşmasınlar

Şimdi sana bu sene içinde yaşadığım bı mevzuyu anlaticam
5 kişilik bı arkadaş grubum vardı iclerinden biri yeni evlenmişti bizim kadar aktif yazmiyordu ve bı yalanını yakaladık
İçimizden bı arkadaş aynen senin gibi onsuz bı grup daha kurdu ve onun hakkında da konuşmaya başladı
Sonra o kişiden habersiz grup Kuran ve dedikodusunu yapan arkadaş dönüp onla tekrar selamlasmaya başladı digerleride bunu normal karşıladı ve bende ipler koptu. Agirda konuşarak çıktım gruptan

Sizinde olayiniz benzer olunca anlattım bunu . Yani ondan habersiz grup kurmak falan dağılırsiniz tabi... O yanlissa sende daha fazla yanlissin.

atladıgınz yer kız gruba beni cıkarın yazdı.gruptan hicbirimizle muhatap olmuyor ben daha yakındim ona sorun ne diye sorunca tartştk dgerlerinin umurunda degildi.yukarda bi arkadasın ddigi gibi ibre onada dönecek.

atladıgınz yer kız gruba beni cıkarın yazdı.gruptan hicbirimizle muhatap olmuyor ben daha yakındim ona sorun ne diye sorunca tartştk dgerlerinin umurunda degildi.yukarda bi arkadasın ddigi gibi ibre onada dönecek.
Valla arkadaşlar doğru demiş yorumu gördüm arkadan konuşanı daha çok seviyorlar hakikaten

Siz böyle şeylere çok takilmayin bosverin öyle bı ortamda olmamak zaten en güzeli

kimse başkasının arasindaki sorunlar yüzünden arkadaşıyla kötü olmak istemez ki.
sizin gurubunuza dahil olmak.onu dışlamak ve sizi haklı buldukları gibi bir anlam tasiyacakti.
bu duruma düşmek istememisler doğal olarak.
en doğrusunu yapmışlar.arkadaşlarınız akilliymis.
aranızdaki mevzuya dahil olmamislar.
boşverin gurubu felan.özel olarak görüsürsünüz zaten gerçek arkadaslarinizla.

Son düzenleme:
Arkadaşlarınızı ikinizin arasında seçim yapmaya zorlamışsınız, ben de bir insanın dışlandığı bir grup kurulsa dışlanana ayıp olur düşüncesiyle grupta kalmak istemem.

siz hmm kesin öyledir diyerek hafife alır bi şekilde cevap verdiniz. tamam yorumunuzu yapın ama herkes birbirine saygı göstermek zorunda.
Konuya direkt arkadaşını ve diğerlerini kötüleyici şekilde girdin. Ne kadar iyi niyetli bile olsan demekki onların da seni beğenmediği bazı özelliklerin vardır. Bu yüzden böyle tepki vermişlerdir.

Konuya direkt arkadaşını ve diğerlerini kötüleyici şekilde girdin. Ne kadar iyi niyetli bile olsan demekki onların da seni beğenmediği bazı özelliklerin vardır. Bu yüzden böyle tepki vermişlerdir.
siinirle yazdım hakaret edildi cünkü o insandan güzel bahsetmem.burda insanları önce tahrik edip snra sikayet etmek hu yunuz sizin.yalnzlgnza veriyorum

beni çıkarın demiş ama sorun yaşadığı sizsiniz.. teklifte bulunmuş diğerlerine seçme hakkı vermiş isterseniz beni gamze için çıkarabilirsinize getirmiş .. yoksa gruptan çıkarılmaya gerek yok çıkmak isteyen kendi çıkabilir..
diğerleri kızı çıkarmayıp arada kalmak istememiş ama siz kalkıp yeni grup kurmuşsunuz onların fikrine saygı duymamışsınız..

siinirle yazdım hakaret edildi cünkü o insandan güzel bahsetmem.burda insanları önce tahrik edip snra sikayet etmek hu yunuz sizin.yalnzlgnza veriyorum
Onlara da üslubun böyleyse sonuna kadar haklılar.. yalnızlığına veriyorum.

niye duyayım.teklifi kendileri attilar ortaya.tek sorun yasadgı da ben degilim hicbirimzle knusmuyor

Ya,oyle mi olmustu?
Agir konusarak gruptan ciktin yani
Aslinda oylece gruptan ciktin ve arkamizdan arkamizdan korkak bir ses kaydi gonderdin diye hatirliyorum ben. Herkes oldukca guldu,arada cikarip dinliyoruz

Ya,oyle mi olmustu?
Agir konusarak gruptan ciktin yani
Aslinda oylece gruptan ciktin ve arkamizdan arkamizdan korkak bir ses kaydi gonderdin diye hatirliyorum ben. Herkes oldukca guldu,arada cikarip dinliyoruz
Hehe bu anlatılan sizin grup muymuş yahu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…