- 23 Kasım 2008
- 5.893
- 7.345
- 723
- Konu Sahibi cheryblossommm
-
Konu sahibinden bağımsız olduğunu biliyorum. İlk taş atmalarda gördüm bunu ncssfkt sen bir de ceruleansins 2 kişi kaldı ay polisiye olduYok biz konu sahibiyle ayni gruptan degiliz. Burada laf atildigi icin cevaplama geregi duyduk sadece
3 kisi daha varKonu sahibinden bağımsız olduğunu biliyorum. İlk taş atmalarda gördüm bunu ncsff sen bir de ceruleansins 2 kişi kaldı ay polisiye oldu
5 kişi sanıyordum. Sanırım bir bitirme konuşması yapılmamış3 kisi daha var
Hayir yani hepimizin burda oldugunu bile bile baska bir uyenin konusu uzerinden laf sokmak nedendir anlayamadim
Biz banlanicaz bari onlari suruklemeyelim5 kişi sanıyordum. Sanırım bir bitirme konuşması yapılmamışiçinde kalmıştır o yüzden diğerleri nerde
Tamam sustumBiz banlanicaz bari onlari suruklemeyelim
trip atmak için gruptan kendi kendine çıkan ,aylar sonra ses kaydı gönderip sonrasinda herkesi engelleyip kaçak dövüşen kendisi. daha ne bitirme konuşması yapacak. Biz cevap vermedikce iyice tepemize cikmaya calisiyor.
şuan bi aydınlanma yaşadımYa,oyle mi olmustu?
Agir konusarak gruptan ciktin yani
Aslinda oylece gruptan ciktin ve arkamizdan arkamizdan korkak bir ses kaydi gonderdin diye hatirliyorum ben. Herkes oldukca guldu,arada cikarip dinliyoruz
Lütfen yalan söylemeyelim. Teknolojik bilgisizliği yalan olarak gören sizin, burada farklı yaşanmış olayı farklı yansıtması, buna bağlı olarak yalancı durumuna düşmesi ironik oluyor.
Buraya bunu yazma nedeniniz;
ağır konuşup gruptan çıktığınızı iddia ettiğiniz, aslında aylar sonra özel olarak tek bir kişiye ses kaydı gönderip tüm gruba gıyabında giydirip, cevap hakkı vermeden, heryerden korkakça engellemeniz.
Bunu yapmadan aylar önce her kişiye özelden "trip atıp dönecektim" zaten dediğiniz mi ağır konuşmak?
Burada her zamanki gibi işkembeden salladığınızı görüyoruz. O yüzden birine yalancı diye iftira atarken bir daha düşünün HANIMEFENDİ.
Kk da gayet doğru, yalansız ve çekinmeden yazdığım, hayatıma dair konumu okuyup ailesi de "garipmiş" diye etiketlediniz.
(Sizi, anne ve babanız prenses gibi büyütmüş olabilir ama kimse doğarken anne babasını seçemiyor.)
Hadi siz, asilzademiz, prensesimiz beni dışlamak istediniz.
Hadi ben kötüyüm. Söyleseydiniz.
Aylarca bekleyip sizin benzer tabirinizle (iğrenç tabirinizi yazmayacağım siz bilirsiniz onu) beni ortada şamar oğlanı yaptınız?
Kalan 5 kişiden bir tek siz iyisiniz. Onlarda kötüydü öyle mi?
Madem öyleydi neden tek tek yüzleşmediniz? Klavye delikanlısı bile olamadınız.
Tek amacınız üzerinden aylar geçmiş bizim için unutmaya yüz tutmuş olayı kk'ya taşımak.
Olay yaratmak.
Biz size, sizin anlayacağınız dilden cevap vermedik. İçinizde kaldı değil mi?
Ne olduğunu merak ediyorsunuz.
Etmeye devam...
Şimdi. İstediğiniz kadar yalan söyleyin, istediğiniz kadar ağır konuşun, hakaret edin...
oylece mı gruptan cıktımYa,oyle mi olmustu?
Agir konusarak gruptan ciktin yani
Aslinda oylece gruptan ciktin ve arkamizdan arkamizdan korkak bir ses kaydi gonderdin diye hatirliyorum ben. Herkes oldukca guldu,arada cikarip dinliyoruz
Benim whatsapimdan yoneticiye ne? İstedigimle konusurum yonetimi ilgilendiren bir sey oldugunu sanmiyorum. Bizler sizinle butun iletisimimizi kesmisken,hepimizin kkda oldugunu bile bile buradaki insanlari ilgilendirmeyen konulari neden acip duruyorsunuz? Sacma sesli notunuza sessiz cevap verdigimiz ve ciddiye almadigimiz icin olabilir mi?oylece mı gruptan cıktım
yazısmalar :
kızlar x bı sans daha verdım ordan konusuyoruz
bana kıtap borcu vardı sırf kıtabı ona kaptırmamak ıcın bende yazdım dıyen dıger grup arkadası
bunun uzerıne benım dalgamı gecıyorsunuz sız deyıp kızıp gruptan cıkısım
gruptan cıkmam uzerıne ısmını vereyım mı ? gruptan uyenın neden bukadar fevrısın ne var yanı konusmussa demesı ona patlamam
onla kotu olmam sonucu (su kıtabı gruptan cıkardıgımız kıza kaptırmayayım dıyen uyenın) bana yazısı ve ona bıraktıgım uzuunn seslı not .
korksam seslı not mu bırakırım sızın gıbı bı gruba ?
kızın arkasından dunyanın lafını soyledın sonra da e bı sans verım dedın dalga gecer gıbı kullanılmıs defolu hedıyeler gonderdın.
yonetıcıye ısmını verdım zaten. Gereken yapılır.
Bizim hakkimizda ileri geri konusup duranlara cevap verince suclu oluyoruz.Oooo ortalık fena karışmış Rıza baba
Olan üyenin konusuna olacak ama kapatılacak muhtemelen :)Oooo ortalık fena karışmış Rıza baba
niye banlamdılar yahu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?