arkadaşlik mevzuları

Yok biz konu sahibiyle ayni gruptan degiliz. Burada laf atildigi icin cevaplama geregi duyduk sadece
Konu sahibinden bağımsız olduğunu biliyorum. İlk taş atmalarda gördüm bunu ncssfkt sen bir de ceruleansins 2 kişi kaldı ay polisiye oldu

Konu sahibinden bağımsız olduğunu biliyorum. İlk taş atmalarda gördüm bunu ncsff sen bir de ceruleansins 2 kişi kaldı ay polisiye oldu
3 kisi daha var
Hayir yani hepimizin burda oldugunu bile bile baska bir uyenin konusu uzerinden laf sokmak nedendir anlayamadim

3 kisi daha var
Hayir yani hepimizin burda oldugunu bile bile baska bir uyenin konusu uzerinden laf sokmak nedendir anlayamadim
5 kişi sanıyordum. Sanırım bir bitirme konuşması yapılmamış içinde kalmıştır o yüzden diğerleri nerde

5 kişi sanıyordum. Sanırım bir bitirme konuşması yapılmamış içinde kalmıştır o yüzden diğerleri nerde
Biz banlanicaz bari onlari suruklemeyelim

trip atmak için gruptan kendi kendine çıkan ,aylar sonra ses kaydı gönderip sonrasinda herkesi engelleyip kaçak dövüşen kendisi. daha ne bitirme konuşması yapacak. Biz cevap vermedikce iyice tepemize cikmaya calisiyor.

Tamam sustum diğerlerinin ismini yazmıyım ama tahmin ediyorum
Bir de içinde kalmış ya da sizi özlemiştir..

Ya,oyle mi olmustu?
Agir konusarak gruptan ciktin yani
Aslinda oylece gruptan ciktin ve arkamizdan arkamizdan korkak bir ses kaydi gonderdin diye hatirliyorum ben. Herkes oldukca guldu,arada cikarip dinliyoruz
şuan bi aydınlanma yaşadım

destur...

bılıp bılmeden konusunca boyle oluyor tabı ... burdan bı uye arkadas facebook grubu olusturup bıkac kısıyı davet ettı. orda yazısmak zor oluyor dıye whatsaap grubu kurdu.
o whatsaap grubu 5 kısılık toplamda sadece bırı ( yurtdısına yerlestı) sadece o kısı asla dedıkoduya gırmedı. bu grubu kuran kısı sızı sevmedıgını ıstemedıgını soyledı hakkınızda aılesıde bı garıp zaten dedı hatta burdakı ben avukatım dıyen ısrarla grubu kuran kısının bıze de katılsın dıye bahsettıgı uye varya.. asla ıstemem dedıgınız. onla da bı takıntısı var ıstemıyorum dedı... grupta (yurtdısına yerlesen arkadas harıc) kımse sızı ıstemedıgını soyledı . sızden habersız bı hesap actılar (bende o gruba uyeydım haberınız olmayan grup) ... sonra sızınle ırtıbatı hepımız kestık

bıgun grubu kuran arkadas bıze sızınle tekrar gorustugunuzu soyledı bende dalgamı gecıyorsun kızın arkasından onca sey konusup uzak durmak ıcın ayrı grup acıp sımdı de tekrar yazmak nedır ? dedım hatta okadar sınırlendım kı grubu kuran arkadasa gruptan cıktım
grup uyelerınden bırı ne var yanı tekrar konusmussa dedı...
o oyle deyınce bende salter attı baya agır konustum o kısıyle tartıstık
gruptan dıger arkadas yazdı neden boyle yaptın dıye
ben sadece grubu kurana yaptıgı yanlıstan trıp atıcaktım olaya sızlerde dahıl oldunuz dedım...

sonra aylaaarr gectı... yaptıgımız (paralı toplantı) zamanı bu grubu kuran kısıye mesaj attım burdan ve dedım kı merhaba hesap numaranı verırmısın (mesaj hala duruyor) bana donmesını beklerken gruptan arkadas bana yazdı. sankı o paranın ustune yatmısım hıssıyatı olusturucak alengırlı dolaplar cevırdıler ve zorla ! aldıgım hesap nosuna anında parayı yatırdım

burda bı konu uzerıne bı uyenın yorumunu gorup sıze mesaj attım canım sıkıldı bı konuya dıye
sızde o mesajımı arkanızdan bukadar ıs cevırdıgını bılmedıgınız arkadaslara mesajımı ekran goruntusu alarak yolladınız yollarken kazayla bana yolladınız
bende kazayla bana yolladın farkındamısın ? bana sormak donmek yerıne onlara nıye gonderıyorsun sız ne bıcım bı grupsunuz dedım ve senın arkandan konustuklarını bı grup olarak bırınız bırseye karar verıp hepımız destekledıkse onun arkasında durulması gerektıgını bu yaptıklarının yanlıs oldugunu benı bıle aptal yerıne koyduklarını aslında senı sevmedıklerı kadar da varmıs senın ıcın bosuna kotu olmusum onlarla dıye mesaj yazdım...

gordugunuz gıbı herseyı anlatabılırım cunku benım cekınecegım bırsey yok .

bellıkı sızın baya zorunuza gıtmıs (haklı olarak ) burdan bana yazıp hakaret etmeye calısana kadar bunları onlara soyleyebılme cesaretı gostermenızı tavsıye ederım.

bu arada bana da kazık attılardan kastım su. bı yılbası hedıye furyası oldu malum ... ben helalı hos olsun aldıklarıma ozene bozene guzelce secerek etıketlı gonderırken bana gelen (ısrarla beden konusulmasına ragmen) koca bedenıme en kucuk bedenı defolu ve kullanılmıs gonderılmesıydı ustune de senın arkandan ıs cevırmesı aynı kısının . bende orda patlak verdı.

bız bı arkadas grubuyduk ve sohbet grubuyduk herkesın ıstedıgı kısıler oluyordu grupta ben dogru olabı yaptım bana uyar kımse babamın oglu degıl ne dıyorsanız kımı cıkarcaksanız tamamdır dedım.
ama mevzu bambaska seye dondu senı cıkarıp arkandan onca konusup sonra da senden yana e bı sans vermeye geldım deyınce kısı dedım bızı aptal yerıne mı koyuyorsun hop ?

bu benı kotu ınsan yapmaz

eger ben kotu bı ınsan olsaydım aynen de devam eder hahara kikiri yapardım hıc te kafaya takmazdım.

bu sebeple konusmadan once bıraz dusunun...

not: evet aılemın prensesıyım bu sızın ıcın nıye sorun oldu ?

ıyı forumlar .

YONETICILERE TEK TEK ISIM VEREBILIRIM DISARDAN GRUP KURANIN.

bu arada benım ıcın edılen hakaretlerden haberım oldugu ıcın ( ıcınızde arkadas yumurtladı bana ) oyuzden engelledım.

kacak nıye dovuseyım burdayım zaten komık olmayın

Ya,oyle mi olmustu?
Agir konusarak gruptan ciktin yani
Aslinda oylece gruptan ciktin ve arkamizdan arkamizdan korkak bir ses kaydi gonderdin diye hatirliyorum ben. Herkes oldukca guldu,arada cikarip dinliyoruz
oylece mı gruptan cıktım

yazısmalar :
kızlar x bı sans daha verdım ordan konusuyoruz
bana kıtap borcu vardı sırf kıtabı ona kaptırmamak ıcın bende yazdım dıyen dıger grup arkadası

bunun uzerıne benım dalgamı gecıyorsunuz sız deyıp kızıp gruptan cıkısım

gruptan cıkmam uzerıne ısmını vereyım mı ? gruptan uyenın neden bukadar fevrısın ne var yanı konusmussa demesı ona patlamam
onla kotu olmam sonucu (su kıtabı gruptan cıkardıgımız kıza kaptırmayayım dıyen uyenın) bana yazısı ve ona bıraktıgım uzuunn seslı not .
korksam seslı not mu bırakırım sızın gıbı bı gruba ?

kızın arkasından dunyanın lafını soyledın sonra da e bı sans verım dedın dalga gecer gıbı kullanılmıs defolu hedıyeler gonderdın.

yonetıcıye ısmını verdım zaten. Gereken yapılır.

Benim whatsapimdan yoneticiye ne? İstedigimle konusurum yonetimi ilgilendiren bir sey oldugunu sanmiyorum. Bizler sizinle butun iletisimimizi kesmisken,hepimizin kkda oldugunu bile bile buradaki insanlari ilgilendirmeyen konulari neden acip duruyorsunuz? Sacma sesli notunuza sessiz cevap verdigimiz ve ciddiye almadigimiz icin olabilir mi?

konu sahıbı ıyıkı sana hayatımdan yasadıgım bı mevzuyu ornek vererek anlattım benzer seylerı yasadık dıye...

bak ne cok canı acıyan varmıs hemen dokulduler :) halbukı goz ardı et dıye buton var... alıntılamasalar gormuyorum bıle onları.yanı dıyecegım o kı whatsaap gruplardan gercekden uzak dur.

:)

Şimdiiiiii, banlı olsanız da burayı okuyabileceğiniz için topiğe yazmakta sakınca yok, konu sahibesi özür dilerim konunuzun içinde konu oluşturup birde tartışmışlar, yönetim yönetim dedikleri için bir yazıp çıkacağım.

Facebook, whatsapp, instagram vs herhangi bir sosyal paylaşım alanına sahip olabilirsiniz, bu bizi alakadar etmiyor, bizi alakadar eden kısmı açtığınız gruplar için üyelere buradan çağrı yapıyor olmanız, gerek topiklerde gerek özelden biz grup kurduk grup şu hadi gel diyorsanız uyarıyı alırsınız.

Diğer bir konu aslında aranızda olan beni ilgilendirmiyor, burnumu sokmam haddim de değil ama kapattığınız defterleri o deftere yazan diğer kişilerin de okuyacağını bile bile yeniden açarsanız şu an olduğu gibi tartışma çıkar, burada yaşadığınız bir durum olsa tamam ama farklı mecralarda konuşulanları keşke buraya aktarmasaydınız veya eskisi gibi kendi aranızda halletseydiniz daha güzel olurdu sanki.

Neyse olan olmuş asıl konuya dönüp konu sahibesinin durumuna yorum yapılması uygun olur bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…