Arkadaşlık problemi yaşayanlar:((((

aysesat

YiĞit 31/07/2008
Kayıtlı Üye
31 Mart 2009
542
2
96
Antalya
hanımlar bugün moralim çok bozuldu
kendi kensimi sorgulamaya başladım,
bazen çok iyi muhabbet ediyorum,çok şen şakrak oluyorum,
ama bazende ağzımı bıçak açamıyor,başkalarının anlattıklarına çok kayıtsız ve ilgisiz kalıyorum
bazende hiç kimseyi çekemiyorum,bu da yüzüme yansıyor
dolayısıyla iyi bir insan değilmişim izlenimi veriyorum
ve arkadaşlığım devamlı ve sağlam olmuyor
ben ne yapıcam ya......................
bugün bir arkadaşımın bir toplantı yaptığını tüm ortak arkadaşlarımızı çağırdığını ama beni çağırmadığını öğrendim
çok bozuldum,biraz belli de attim,
tabi ondan sonra o kişiye soğuk davrandım,anladı benim bozulduğumu
bende arkadaş toıplantılarında hiç aranan biri değilim sanırım
bu da beni çok üzüyor
NE DERSİNİZ
[/B]
:senağlamasenağlama

Hemen hemen herkeste olan şeyler dediklerin bence çok ta kafana takma böyle şeyleri sonra üzülen hep sen olursun canım.Bu gibi durumlarda en güzeli rengini hiç belli etmemektir sen üzüldüğünü belli edersen karşındakini mutlu edersin ''aa ben ne kadar kıymetliymişim ki beni bu kadar önemsedi'' izlenimi verirsin sonra.Hayat kısa zamanını bu gibi şeylerle kafa yorarak harcamaktansa eşin ve varsa çocuğunla eğlenerek geçir derim.

canım aynı bende senin gibiyim bazen içine kapanık bazen böyle şen şakrak oluyorum.. bazen kimseye selam bile vermek istemiyor canım... ruh haliyle alakalı birşey.. ama malum pozitif düşünürsek bu hayat daha kolay geliyor insanoğluna.. üzülme herkeste az buçuk böyle inişler çıkışlar vardır...

Aynen ßen de öyLe oluyorum... ınsanın ruh haLi saßit değiL ki....Her $ey etkiler yani... Zaten seninLe arkadas oLabilen insanlar ßunu kafaya takmaz ....

ben de siz gibiyimdir. hatta ben çağırılsam bile gitmem. insanlarla sürekli görüşmeleri beraber gezmeleri hiç sevmem.

işin ilginç tarafı canı sıkılan sorunu olan arkadasım hep bana gelir. hallederiz rahatlar gider. sonrasında yine bir samimyet yoktur. bu benim seçimim ve ben böyle çok rahatım. sizde takmayın.

BENıM GıBı BıRıLERıRıN OLDUĞU ıÇıMı BıRAZ RAHATLATTI,DENGESıZLıK DıYE TABıR EDECEĞıM AMA...(KIZMAYIN KIZLAR)
BU BıR ıNSANLIK HALı SANIRIM
yalnızda ömürmü geçiyor arkadaşlar,
bebeğim 10 aylık ve hamileykende çalıştım,hayatımda hep çalıştım yani,ilk defa evde kalıyorum,ev hanımlığı zor yani,gerçi iş yerindeki arkadaşlıklarımda böyle oluyor ama,,,,
YÜZEYSEL KONULARDA KONUŞMAK KOLAY,ıNSANIN BAZEN ıÇıNı ANLATACAĞI BıRıLERı OLSUN ıSTıYOR,TAM BULDUM ıYı BıR ıNSAN DıYORSUN
HOOOP EN BAŞA DÖNÜYORSUN

Hayatım insanın anı anına uymuyor ki.

Bak ben genelde arkadaş ortamlarında sevilen aranan biriyimdir.
Ama öyle gudubet anlarım vardır ki ne tek kelime konuşurum, ne yüzüm güler.
Bazen selam dahi vermek istemediğim olur, karşımdaki ne kadar incinebilir böyle bi durumda düşünsene.

Ama ben açıklamamı hep yaparım, her zaman.
Sebepsiz olmaz bunların hiç biri.
Neyse o andaki sıkıntım kaba taslak da olsa bahseder onları rahatlatırım.
Onlar da bilir ki o anda problem onlar değildir.. vardır altında yatan bi neden.
Problem onlar olsaydı söyleyeceğimi de bilirler.

Diyeceğim o ki.. içten davrandığın sürece, paylaştığın sürece kimse seni dışlamaz.
Açık davranacaksın, insanlara onlara güvendiğini hissettireceksin ki onlar da kendilerini senin nazarında değerli hissetsinler.
Bilsinler ki senin suskunluğunun ya da o andaki soğukluğunun sebebi onlar değil.
O zaman her şey çok daha kolay olur. Dene bak.

hanımlar bugün ,,dün moralimi bozan o (güya) arkadaşlarımla karşılaştım
bana çok şirine yaklaştılar bende hiç renk vermedim,ben dahada iyi davrandım ve gülümsedim,onların bebeklerini sevdim
ammaaa kalbimin kırık olduğunu anladı bitanesi,,
önemli değil yaptıkları ,,ben çok duygusal bakıyorum olaylara
bende bundan sonra taktikli davranmaya karar verdim,
ve anladımki insanın en büyük dostu yine kendisi

bende böleyim yaaaa.
mesela benim davet edilmemem iki şeyden kaynaklanıyor biliyorum.
1. davet etselerde cogunlukta gitmiyorum. Gitsemde orda huzurlu olamıyorum.
Nişanlım uzak benden ve konustugum insanları görmediğinen tanımadıgından huzursuz oluyor.bana güvenmediğinden değil biliyorum ama huzursuz oluyor. yani ordaki iki geyik için onu huzursuz etmek istemediğimden genelde geri çeviriyorum davetleri. bu nedenle artık agrılmıyorum bi yere.
2. de mesela biri hakketen böle boş bi laf etse tepkim fena oluyor. bu yapımdan kaynaklanıyor. fazla dogrucu ve dobrayım. mesela boş yere yakınan tiplere tahamul edemiyorum.
ki toplantılarda genelde herkes bi baskasını cekiştirir.bende sen bi kendini sorgula bakayım.sen mükemmelsinde hep karsıdakilermi sorunlu oluor türü seyler söyleyince. göze batan comak ben oluyorum.

aslında özümde iyi biriyim ama işte... ınsanlar genelde hahah hihihi görmek isterler cevrelerindekini.
yalnızlık güzel şey beaaaaaaa. Yapmacık ortamlarda bulunma bence be.
10 kişi değilde 1 arkadasın olsun hem oturup memleket olaylarını konusursun. hem sarılıp salya sümük aglarsın. hemde işeyene kadar gülersin yeri gelince.
ama sen olursun o konusan.o aglayan o gülen
valla ben öle yapıom.herkese meraba meraba

doğru söylüyorsun ifrit
hep hahaha hihihi istiyor çevrendekiler,ne bu yaa,niye numara yapayım
helede yaptığı herşeyi ennn ince detayına kadar anlatanlar yokmu beni deli ediyorlar
bebeğini banyo yaptırmış,anlat anlat bitiremiyor,yeterr diye bağırasım geliyor,nesi ilginçbunun, yada nesi dinlenir şimdi bunun,ben hergün yaptırıyorum anlatıyormuyum en incesine kadar ( rrrrrrrrrrrrr
o gün eğlenceliysem bile sönüyorum
e karar verdim gereksiz ortamlarda bulunmamaya bende
çok isabetlide ettim diye düşünüyorum
ohh be psikolojimi bozmuşlardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…