- 31 Ekim 2014
- 2.840
- 2.232
- 248
- Konu Sahibi pozitifhatun
-
kesin o oldugundan emin mi ama ?Merhabalar
Bir arkadaşım benden yardım istedi ama ben ne diyeceğimi bilemedim sizden yorum bekliyorum
Eşinin bir arkadaşlık sitesnde hesabı olduğunu ve hergün giriş yaptığını öğrenmiş elindeki veri sadece bu kadar.ne yapmalıyım diyor siz olsanız ne yapardınız?
Eşinin kullanıcı adını öğrenip gerçeklerle yüzleşsin. Zaten adamın niyeti iyi olsa öyle sitelere takılmaz evli haliyle.Bilgisayarında arama kısmında sitenin adını görmiş bir kere de telefonunda o siteyi arama kısmında yazdığını görmüş.
Boşan diyemem bilemiyorum boşanır mı tabi ama bu şüphe kafasını karıştırdı sanırım. Aslında güzel bir çiftler ama adam niye böyle saçma birşey yapıyosa artık garip bir durum
Aslında dediğiniz gibi fake hesap ile kanıtlasa olur.
Bence de adamın hesabına girip gay kısmı varsa işaretlese iş yernde buluşma ayarlayıp adamlarla uğraştırsa güzel olur :)))
Gulucukler fazla degil mi boyle bir konu icin?
Üye olup işletmey yapmak istemiyor :/
Bu konuyu eşiyle konuşmalı mı yoksa beklemeli mi?
Neyi bekleyecek ki?Üye olup işletmey yapmak istemiyor :/
Bu konuyu eşiyle konuşmalı mı yoksa beklemeli mi?
Ya bu arkadaşlık sitesi dediğiniz yer fuckbody bulma sitesi aslında. Bekarlar yine uzun bir birliktelik yaşayabiliyorlar da evli adam onu da yapamayacağına göre derdi tek gecelik ilişki. Şimdiye kadar biriyle buluşmuştur bile. Buluşmadıysa bile aranıyor. Masum masum hal hatır sormayacak. Yerinde olsam fake hesapla konuşur, buluşma tarihi belirler ve gider buluşurdum. Yüzüne tükürür sonra da dava açardım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?