• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşlık üzerine

lebi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2014
22
1
86
35
Balıkesir
Merhaba hanımlar bir konu hakkında sizden yorum almak istiyorum değerli yorumlarınıza ihtiyacımm var..Şimdi ben Bursanın bir ilçesinde öğretmenim ve 5 yıllık evliyim..bu ilçeye geldim geleli çok samimi bir arkadaş edinemedim..acaba evlenince durum böyle mi oluyor bilemedim..normal şartlarda üniv.de lisede hep çok samimi arkadaşlarım oldu..ama buraya geldim geleli bir boşluk içindeyim ..bu anlamda..iyi bşr siteden ev aldık..buradaki komşuluk iyi ama her şey yüzeysel geliyor..şöyle sıkılınca kapısını çalacağım bir ko şum olsa da hep giden taraf ben olıyorum..onlar gelmeyşnce kendimi çekiyorum..bu durum kısır döngğ halinde eevam ediyor...Acaba sohbetim mi sarmıyor...anlayamadım bu konuda tecrübe ve tavsiyelerinizi bekliyorum..uzun oldu kusura bakmayınız

Komşuluk ilişkileri eskisi gibi değil tabi istisnai durumlar vardır. Özellikle sanırım sitede biraz daha samimi olmak zor olabilir. Peki çalıştığınız okulda yok mu böyle samimi olduğunuz arkadaşlarınız?

Aslında sıcak bir insanımdır okula yeni gelenlerle hep diyaloğu kurarım önce ama sonra bir bakıyorum ki başka bir kişiyle daha samimi olmuş kahvelere gidilmiş programlar yapılmış..dışarıda kalan hep ben oluyorum.. durum dört beş kez olmuştur ben de böyle olunca kendimi hep tercih edilmeyen görüp çekiyorum ...gururlu bir insanımdır...yani işin içinden çıkamadım bir kişi de gerçek samimiyetime .ve dürüstlüğüme tav olup beni tercih etmiyor😀😀

Belli bir yaştan sonra tecrübe dediğimiz acı olaylar, geçmiş yaralanmalar, yalanlar... gibi sebeplerden daha temkinli oluyor insan. Siz böyle olmasanız bile karşıdaki olur.

Lisedeki, üniversitedeki arkadaşlık ilerleyişi olmaz. Her şeyden önce birçok kişinin zamanı buna müsait değil.
Ev, iş, çocuk, eş taleplerinden kalan zamanda kendini dinlemek, dinlenmek ister insanlar.

Bulursanız okulunuzdan bulabilirsiniz. Komşudan ziyade açıldığında okula odaklanın.

Back
X