- 17 Ağustos 2025
- 11
- 6
- 1
- 19
- Konu Sahibi banalazimyasamalani
Her şey çıkara ve menfaate dayanıyor,insanlar çok kolay birbirlerinden vazgeçiyorlar satıyorlar birbirlerini.Bu devirde halen nasıl güveniyorsunuz birilerine ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doğru diyorsun kimseye bişey anlatmamak lazım ama gel gör ki şu çenemi tutamıyorum.Dilimi kesip atıcam en son.Herkesle normal derecede arkadaşım ve bana yetiyor. Kendi ve ailemin sırlarını anlattığım bir arkadaşlığım yok kimseyle. İyi günlerinde, kötü günlerinde onların istediğince yanında olurum banada aynı şekilde yaparlar. Biriyle uzaklaşıyorsak zorlamam herşeyin ömrü olduğu gibi arkadaşlığında olduğu kanaatindeyim. Fazla yakınlık tez ayrılık getirire inanıyorum o yüzden bağımlılık göstermem onlara.
Çok geçmiş olsun geri gelmemek üzere gitmiştir inşallah. Benim yakın arkadaşım vardı ama benim de tümör geçmişim var, o zamanlarda hal hatır sormayı bile çok gördüğü için kendisiyle iletişimi kestim. Zor gün arkadaşım yokmuş onu anladımHiç yakın arkadaşım yok garip gelebilir.Hersey çok yapmacık geliyor kanser atlattıktan sonra en büyük önemi kendime veriyorum.Can tatlı kimse için üzülmeye değmez bu hayatın da sonu var ..Bu hayat yolculuğunda herkes istediği yerde inebilir.Kalici olan sizsiniz .
Bu dünyada herkes yalnız,kimseye güvenmiyoruz herkes heran herşeyi yapabilir gördüğümüz,duyduğumuz bu,güvenenin cesaretini tebrik ediyorum.Her şey çıkara ve menfaate dayanıyor,insanlar çok kolay birbirlerinden vazgeçiyorlar satıyorlar birbirlerini.Bu devirde halen nasıl güveniyorsunuz birilerine ?
Teşekkür ederim.Allah can sağlığı versin size de en önemli şey o.Bana da öyle geldiği için artık tavrım değişti.Birşey isterim diye mi sanki herkes köşesine çekildi daha bir sanki.Ben de kendi kosemdeyim.İcimden birşey gelmiyor artık bu konuda.Çok geçmiş olsun geri gelmemek üzere gitmiştir inşallah. Benim yakın arkadaşım vardı ama benim de tümör geçmişim var, o zamanlarda hal hatır sormayı bile çok gördüğü için kendisiyle iletişimi kestim. Zor gün arkadaşım yokmuş onu anladım
Doğru diyorsun kimseye bişey anlatmamak lazım ama gel gör ki şu çenemi tutamıyorum.Dilimi kesip atıcam en son.