Sınıfımda çok beğendiğim hoşlandığım birisi var. Okul açıldığından beri ders aralarında konuşuyoruz. Benim esprilerime gülüyor, beraber kahkahalarla aynı espriye güldüğümüz oluyor. Bazen takılıyor bana, ben de kızıyorum. Beni kizdirinca gülüyor. Sizce bu arkadaşlık zamanla aşka dönüşür mü?
Olabilir ben zamana bıraktım. Yanına gidiyor konuşuyorum. Ortak noktalarımız var mesela. Mizah seviyelerimiz de uyuşuyor. Yeni yeni adınla hitap etmeye başladı bana. Henüz telefon numaramı vs de almadı. Aynı sınıf grubundayiz
Sınıfımda çok beğendiğim hoşlandığım birisi var. Okul açıldığından beri ders aralarında konuşuyoruz. Benim esprilerime gülüyor, beraber kahkahalarla aynı espriye güldüğümüz oluyor. Bazen takılıyor bana, ben de kızıyorum. Beni kizdirinca gülüyor. Sizce bu arkadaşlık zamanla aşka dönüşür mü?
Neden olmasın.
Tatlı bir etkileşim var ama hemen pembe bulutlara dalma,bazen sadece hoş sohbet oluyor,aşk değil.
Gerçekten ilgisi varsa zaten belli eder sen çaba göstermeden bile hissedersin.
Akışına bırak çok kaptırma kendini olacağı varsa olur .
Bakışıyoruz zaten arada. Bi keresinde montumu almak için kalkmistim. Montu aldım dönerken göz göze geldik ve birbirimize bakarak tebessüm ettik. Sonra ders bitmişti. Ders çıkışında kapıda bekliyordu. Birbirimize tebessüm ederek iyi akşamlar diyerek vedalastik.
Bakışıyoruz zaten arada. Bi keresinde montumu almak için kalkmistim. Montu aldım dönerken göz göze geldik ve birbirimize bakarak tebessüm ettik. Sonra ders bitmişti. Ders çıkışında kapıda bekliyordu. Birbirimize tebessüm ederek iyi akşamlar diyerek vedalastik.
Tamamdir bakacagim belki vardır belki yoktur belki de zamanla oluşur onu bilemeyiz. Ama bence ilişkisi yok. Çünkü derste hoca konuyu işlerken anket yapmak amacıyla "Evli olan ya da ilişkisi olan erkek var mı?" diye sordu. O sessiz kaldı. Belki söylemek istememiş olabilir ama bence yoktur.