Arkadaşlık zamanla aşka dönüşür mü sizce?

Logistics

Kayıtlı Üye
16 Kasım 2021
1.600
1.550
83
Sınıfımda çok beğendiğim hoşlandığım birisi var. Okul açıldığından beri ders aralarında konuşuyoruz. Benim esprilerime gülüyor, beraber kahkahalarla aynı espriye güldüğümüz oluyor. Bazen takılıyor bana, ben de kızıyorum. Beni kizdirinca gülüyor. Sizce bu arkadaşlık zamanla aşka dönüşür mü?

Sabredip beklemeli.
Olabilir ben zamana bıraktım. Yanına gidiyor konuşuyorum. Ortak noktalarımız var mesela. Mizah seviyelerimiz de uyuşuyor. Yeni yeni adınla hitap etmeye başladı bana. Henüz telefon numaramı vs de almadı. Aynı sınıf grubundayiz

Neden olmasın.
Tatlı bir etkileşim var ama hemen pembe bulutlara dalma,bazen sadece hoş sohbet oluyor,aşk değil.
Gerçekten ilgisi varsa zaten belli eder sen çaba göstermeden bile hissedersin.
Akışına bırak çok kaptırma kendini olacağı varsa olur .

Azcık uzun bakıverin gözlerine gizli mesaj gibi .
Belki onunda vardır hisleri ve arkadaşlık bozulmasın die ses edemiyordur
Bakışıyoruz zaten arada. Bi keresinde montumu almak için kalkmistim. Montu aldım dönerken göz göze geldik ve birbirimize bakarak tebessüm ettik. Sonra ders bitmişti. Ders çıkışında kapıda bekliyordu. Birbirimize tebessüm ederek iyi akşamlar diyerek vedalastik.

bana baktı bana güldü die olmaz numarası falan yokmu konuşmuyor musunuz sadece okuldan mı ibaret ilişkiniz

Siz yine de Farkında olmadan baglanmayın bazı arkadaşlar sevgiliden daha ötedir eğer samimi bi arkadaşlık duygusuyla yaklaşıyorsa çok üzülürsünüz

Tabiki güldü olur demiyorum bakışma deyince aklıma o geldi. Sadece okuldan ibaret maalesef. Numara henüz istemedi.

sabrın sonu selamet :) açıklığa kavuşur en azından hisleri var mı yok mu bekleyin bakalım az daha
Tamamdir bakacagim belki vardır belki yoktur belki de zamanla oluşur onu bilemeyiz. Ama bence ilişkisi yok. Çünkü derste hoca konuyu işlerken anket yapmak amacıyla "Evli olan ya da ilişkisi olan erkek var mı?" diye sordu. O sessiz kaldı. Belki söylemek istememiş olabilir ama bence yoktur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…