Arkadaşlık

TeraziHanim

Üye
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2017
182
108
18
33
Arkadaşlar merhaba, benim son dönemde fark ettiğim ,çok az sayıda arkadaşım varmış, Şöyle mesela kendi dertleri olunca arar konuşurlar, ben bir şeye ihtiyacı olanlara elimden geldiğince de hemen yardım etmeye çalışırım sma benim bir konuda yardıma ihtiyacım olunca kimde yok:( Sadece bir tane en yakın arkadaşım var, o da 20 yıldır arkadaşım. İnsan ister istemez üzülüyor; arkadaşlık kalmadı mı artık ?

Arkadaşlar merhaba, benim son dönemde fark ettiğim ,çok az sayıda arkadaşım varmış, Şöyle mesela kendi dertleri olunca arar konuşurlar, ben bir şeye ihtiyacı olanlara elimden geldiğince de hemen yardım etmeye çalışırım sma benim bir konuda yardıma ihtiyacım olunca kimde yok:KK43: Sadece bir tane en yakın arkadaşım var, o da 20 yıldır arkadaşım. İnsan ister istemez üzülüyor; arkadaşlık kalmadı mı artık ?
Velkam tu rialiti maalesef. Istedikleri gibi olmazsak böyle oluyor :(

Bunlardan çok göreceksin.
Seni sürekli hatalarınla ele alan, geleceğe değil, geçmişine göre seni yargılayan, seni haksız kendini daima haklı gören, bir aftan anlamaktan aciz, yüzüne gülen arkandan konuşan, çıkarları için ilişki kuran. Bunların hepsinden olacak.

Muhtemelen sende bir şeyleri düzeltmek yoluna gideceksin, gitme.
Kimse pürü pak değil, sana güvenen, sana inanan, seni kalben seven insanlar olsun hayatında ;) Onları bulana kadar da varsın yalnız kal. Emin ol daha iyi.

Bunlardan çok göreceksin.
Seni sürekli hatalarınla ele alan, geleceğe değil, geçmişine göre seni yargılayan, seni haksız kendini daima haklı gören, bir aftan anlamaktan aciz, yüzüne gülen arkandan konuşan, çıkarları için ilişki kuran. Bunların hepsinden olacak.

Muhtemelen sende bir şeyleri düzeltmek yoluna gideceksin, gitme.
Kimse pürü pak değil, sana güvenen, sana inanan, seni kalben seven insanlar olsun hayatında :KK66: Onları bulana kadar da varsın yalnız kal. Emin ol daha iyi.
İşte Güleryüz’le birbirlerini kullanıyorlar ya şaşıp kalıyorum.

Yeter bir tane bence. Etraf sahte dostluklarla sahte insanlarla doluyken.. Benim de az ve öz. Bana bilgi alışverişi yapabileceğim insanlar lazim. Gerisini tutmam hayatımda. Vakit kaybı çünkü..

İşte Güleryüz’le birbirlerini kullanıyorlar ya şaşıp kalıyorum.

Alan memnun, satan memnun derler bizim oralarda :KK66:

Önceden iyi niyetine inandığım insanlar için verdiğim çabanın ne kadar saçma olduğunu 4 gün önce aldığım tesadüfi bir mesajla anladım. Değmiyor.
Ben yanlışım, bir onlar doğru deyip geçiyorum.

Çünkü sana değer veren insan hataların bilinçli olmadığını, eksiklerin herkeste olacağına inanıp zaten senin arkadaşın olur.

Alan memnun, satan memnun derler bizim oralarda :KK66:

Önceden iyi niyetine inandığım insanlar için verdiğim çabanın ne kadar saçma olduğunu 4 gün önce aldığım tesadüfi bir mesajla anladım. Değmiyor.
Ben yanlışım, bir onlar doğru deyip geçiyorum.

Çünkü sana değer veren insan hataların bilinçli olmadığını, eksiklerin herkeste olacağına inanıp zaten senin arkadaşın olur.
Dünya Zor, aşkı bulmak zor, arkadaş bulmak zor...

Arkadaşlar merhaba, benim son dönemde fark ettiğim ,çok az sayıda arkadaşım varmış, Şöyle mesela kendi dertleri olunca arar konuşurlar, ben bir şeye ihtiyacı olanlara elimden geldiğince de hemen yardım etmeye çalışırım sma benim bir konuda yardıma ihtiyacım olunca kimde yok:KK43: Sadece bir tane en yakın arkadaşım var, o da 20 yıldır arkadaşım. İnsan ister istemez üzülüyor; arkadaşlık kalmadı mı artık ?

Bu herkes için böyle merak etme az iyidir.

12 yıldır her gün en az yarım saat telefonda konuşmadan içimizin rahat etmediği yediğimiz içtiğimizin ayrı gitmediği arkadaşım bir anda benimle görüşmeyi kesti. kocişi çok kıymetliydi köle olmaya bayılmıştı... gördü göreceğini o ayrı hikayede... oluyor yani takma kafana az iyidir.
Benim de var 25 yıllık kardeşim olsa o kadar severim o heryerden koşar yetişi bana bende öyle :) ne güzel işte.
5 -6 tane kız arkadaşım var hep farklı şehirlerdeyiz :( hatta farklı ülke ama olsun :) yalnız hissetmiyorum hiç kendimi :)

Ben bu olayı son 3 yıldır deneyimledim canım.kardeş gibi sevdiklerim tırt çıktı:KK53:
27 yıllık arkadaşım var bi tane, uzağız falan ama benim can dediğim o.simdiye kadar tek tartismamiz bile olmamıştır. Bi tane yeter diyorum artık akıllandım:skandal:

Ben bu olayı son 3 yıldır deneyimledim canım.kardeş gibi sevdiklerim tırt çıktı:KK53:
27 yıllık arkadaşım var bi tane, uzağız falan ama benim can dediğim o.simdiye kadar tek tartismamiz bile olmamıştır. Bi tane yeter diyorum artık akıllandım:skandal:
Mesela ben birini beğenirim arkadaşlara anlatırım beğenmezler adamı-(baya geçmişte) onlar evli adamlarla takılır, onu garip bulmaz.

O topluca şen şakrak görüşen, günler düzenleyen, birbirlerine sürekli oturmaya gidip gelmeyi hayat düsturu sanan insanlar inan ki içlerinde birbirleri hakkında dedikodu yapıyorlar sürekli. Ve bir tane yalan makinesi, mikser muhakkak oluyor içlerinde. Birbirlerine düşüyor çoğu. Çok şahit oldum. Çok insan, çok problem. Az insan, bol huzur. Benim felsefem bu.

Aynen katılıyorum...
Bak bende bugün yeni tanıştığım bir hanımefendiyi bekliyordum bana gelecekti
Gelmedi sebebi de kaynanası izin vermiyor tanımıyoruz önce kendisi gelsin tanıyalım begenirsek sende görüşürsun demişler aradı ve bunları söyledi(numaramı kendi istedi ve arkadaş olmayı istediğini söyledi hastanede tanıştık) yani bana guvenmiyorlar ve benim guvenmemi bekliyorlar bende gitmeyi düşünmüyorum...

Back
X