Arkadaşlık

Benim de 10 yıllık bir arkadaşım var görüştüğüm sadece. Çok sık değil o bile.. Hem dip komşum, hem de çocukluğumuzun birlikte geçtiği arkadaşımla bile görüşmüyoruz artık. Evlendi ve uzak bir yere gitti. O doğum yapınca ben, ben doğum yapınca o mesaj attı. Annesi aracılığıyla selam alıp, selam gönderiyorum, o kadar. Ha sorarsanız eksikliğini de hissetmiyorum. İş, güç, çocuk, ev, koca.. eksikliğini hissedecek vaktim de yok.. ☺

Aynen katılıyorum...
Bak bende bugün yeni tanıştığım bir hanımefendiyi bekliyordum bana gelecekti
Gelmedi sebebi de kaynanası izin vermiyor tanımıyoruz önce kendisi gelsin tanıyalım begenirsek sende görüşürsun demişler aradı ve bunları söyledi(numaramı kendi istedi ve arkadaş olmayı istediğini söyledi hastanede tanıştık) yani bana guvenmiyorlar ve benim guvenmemi bekliyorlar bende gitmeyi düşünmüyorum...

kocasi degilde kaynanasi istemiyormus hahaha daha neler görcez... kaynana yeni arkadas buldum gide biliyymiyim mi demis xD

Arkadaşlar merhaba, benim son dönemde fark ettiğim ,çok az sayıda arkadaşım varmış, Şöyle mesela kendi dertleri olunca arar konuşurlar, ben bir şeye ihtiyacı olanlara elimden geldiğince de hemen yardım etmeye çalışırım sma benim bir konuda yardıma ihtiyacım olunca kimde yok:KK43: Sadece bir tane en yakın arkadaşım var, o da 20 yıldır arkadaşım. İnsan ister istemez üzülüyor; arkadaşlık kalmadı mı artık ?
herkes kendi derdinde...kendine yara bandı arıyor bulursa sarıyor...20 yıllık arkadaşınla beraber ol gerisini arama arattırma

herkes kendi derdinde...kendine yara bandı arıyor bulursa sarıyor...20 yıllık arkadaşınla beraber ol gerisini arama arattırma
İşte o arkadaşım çok iyi de, çevre kısıtlı olunca insan kendini yeterince geliştiremiyor, fikir alışverişinde bulunamıyor diye düşünüyorum, mesela yurtdışında yüksek lisansa giden tanıdıklar çok güzel arkadaşlıklar edindiklerini, bu sayede vizyonlarının geliştiğini söylüyorlar...

Arkadaşlar merhaba, benim son dönemde fark ettiğim ,çok az sayıda arkadaşım varmış, Şöyle mesela kendi dertleri olunca arar konuşurlar, ben bir şeye ihtiyacı olanlara elimden geldiğince de hemen yardım etmeye çalışırım sma benim bir konuda yardıma ihtiyacım olunca kimde yok:KK43: Sadece bir tane en yakın arkadaşım var, o da 20 yıldır arkadaşım. İnsan ister istemez üzülüyor; arkadaşlık kalmadı mı artık ?
çıkar ilşkileri daima

İşte o arkadaşım çok iyi de, çevre kısıtlı olunca insan kendini yeterince geliştiremiyor, fikir alışverişinde bulunamıyor diye düşünüyorum, mesela yurtdışında yüksek lisansa giden tanıdıklar çok güzel arkadaşlıklar edindiklerini, bu sayede vizyonlarının geliştiğini söylüyorlar...
orası yurt dışı ve modern insanlar dünyaya,hayata bakış açıları farklı...küçük bir çevrede yaşıyorsan mahalle gibi,anca börek kek tarifi alırsın

Back
X