Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benzer bir olay yaşadım üç kişilik bir konuşma içerisinde.Sonra bu iki kişi buluştu bana demediler bile.Görüselim görüşelim diye kendileri ısrar ettiği halde iki kez yaşandı bu aynı şekilde.ilk ikisinde çok kırıldım kendi kendime.ücüncü kez aynı muhabbet döndü bana müsait bir gün ayarla görüşmek için dediler ve ben tabi mutlaka dedim dönüş bile yapmadım.oh pek de iyi oldu.Selam herkese
Bir arkadaşım var, cocuklarimiz da arkadaş.
Sizi şu gün eve davet edicem diyip o gün geldiğinde hiç bir bahane bile sunmadan hicbisey yokmuş gibi davraniyor bu 3. Oldu. Siz olsanız ne yaparsınız?
iletişimi bitirinSelam herkese
Bir arkadaşım var, cocuklarimiz da arkadaş.
Sizi şu gün eve davet edicem diyip o gün geldiğinde hiç bir bahane bile sunmadan hicbisey yokmuş gibi davraniyor bu 3. Oldu. Siz olsanız ne yaparsınız?
Umurlarında olmamıştır ama sen rahatladiysan iyiBenzer bir olay yaşadım üç kişilik bir konuşma içerisinde.Sonra bu iki kişi buluştu bana demediler bile.Görüselim görüşelim diye kendileri ısrar ettiği halde iki kez yaşandı bu aynı şekilde.ilk ikisinde çok kırıldım kendi kendime.ücüncü kez aynı muhabbet döndü bana müsait bir gün ayarla görüşmek için dediler ve ben tabi mutlaka dedim dönüş bile yapmadım.oh pek de iyi oldu.
Benim de hiç umrumda değil umurlarında olup olmadığı canları cehennemeUmurlarında olmamıştır ama sen rahatladiysan iyi![]()
Tam olarak gun belirtip mesela cuma günü sizi bize davet edeceğim diyor .O gün geldiğinde selamlaşıp ayak üstü sohbet edip geçiyoruz. Ben olsam bir işim çıksa bile bi sebep söylerim kusura bakma derim bunu bile yapmaması garip geliyor banaNasıl yani, tam olarak davet etmiyor mu?Şu gün sizi davet edebilirim mi diyor? Müsait değilim o gün diyin ozaman eğer gün netleştirmiyorsa ciddiye almazdım.
Birbirimize eşit oranda gidip gelmisligimiz varSize geliyor mu peki kendisi? Eğer gelip gelip yapıyorsa asla görüşmem bi daha, yok sadece kendisi daveti ayarlayamıyorsa çok sorun etmem ,dışarıda da görüşülebilir .
Ama o gün isi çıktıysa kusura bakma davet etmiştim ama bir işim çıktı bile diyemez mi insanDavet etmek istiyor ama denk getiremiyor demek ki diye düşünürdüm ben. Pek takılmazdım açıkçası.