• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynanam nispet yaptı

aşk kadın hahahaha
Eve gelmiyor diye sevinmen gereken biri, çocuğuna eldivenle dahi dokunmasın
Ya işin aslı ben zaten bu durumdan memnunum bana garip gelen onun böyle yapması buraya da o yüzden yazdım zaten yoksa benim için daha iyi

Şu anda üzülüyorsunuz belki ama bu kadar kötü kalpli biri ile aranızda mesafe olduğu için sevinin ve bu mesafeyi aman bozmayın.
Yok üzülmüyorum valla sadece garip geliyor bi insanın böyle olması

Böyle bir kaynananın bebeklerini sevmesini niye bu kadar istiyorsun bırak sevmesin görmesin aramasın çok mu lazımlar ? Kendi oğlunun torununun görmekten bile aciz arkasını dönüp giden birisinden ne bekliyorsunuz. Kaynananı da gmrümceni de uzak tut bence ne ara ne sor görmek isteyen paşa Paşa ayağına gelecek
Canım istemiyorum ki zaten bana böyle davranması garip geliyor hiç böyle bi babaanne görmediğim için yoksa böyle yaparak zaten benim ekmeğime yağ sürdü bir daha asla göremicek.

Geçmiş olsun🙏 Bebeklerinizi sağlıkla büyütün inşallah 🙏

Özel hayatı onu ilgilendirir bekar bir kadın sonuçta evlenir beraber yaşar ama birlikte olduğu kişi düzgün birisi değilse, kayınvalidenizin bebeklerinizi görmemesi sevmemesi daha hayırlı bence, bebekler biraz büyüyünce evine götürmeye kalkardı elin ne olduğu belli olmayan adamına maruz kalırdı ikizler.
Ondan sonra kıyamet kopardı zaten 😂😂 yok yok bence de uzak olmak daha hayırlı. güzel dilekleriniz için teşekkür ederim 😘

Ay kadın zaten kötü kalpli biriymiş. Büyü müyü garip şeyleri varmış. Allah tarafından uzak tutulmuşsunuz boşverin… kötülüğü dokunacağına gelmesin gitmesin bebekleri de görmesin…

Sağlıkla huzurla büyütün inşallah.
Evet korunuyorum bence de Allah tarafından 🙏🏻 çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için 💋

Ne güzel işte muhatap olmak zorunda kalmazsın. Çocukların babaanne sevgisi olmasa yaşayamaz mı ? Aman ya boşverin. Size de böyle kötü biri ile görüşmemek için bahane işte daha ne.

Ay ne babaannesi kadın gidip bu adam için büyü bile yaptırmış zamanında dediğin gibi aşk hayatı alev ateş biz de yok o libido leoparsız dışarı çıkmayan bi kadın ya kıyafeti ya çantası hiç bişeyi olmazsa küpesi tokası leopardır 😂😂
Leopara laf yok lütfen, 35'ten sonra bana da yüklendi sparkle, pembe ve Leo sevdası dnfnfn

Eline koz vermiş asla yan yana gelme tek kelime de konuşma. Benim çocuğumu sevmeyen çektirip gitsin selam bile vermem umurumda da olmaz.

Büyü işleri de varmış bunu eve sokma elinden su bile içme aman diyim

Ne güzel işte muhatap olmak zorunda kalmazsın. Çocukların babaanne sevgisi olmasa yaşayamaz mı ? Aman ya boşverin. Size de böyle kötü biri ile görüşmemek için bahane işte daha ne.
Aynen canım ömürlük sebebim var artık böyle biriyle görüşmemek çok daha iyi

Leopara laf yok lütfen, 35'ten sonra bana da yüklendi sparkle, pembe ve Leo sevdası dnfnfn

Eline koz vermiş asla yan yana gelme tek kelime de konuşma. Benim çocuğumu sevmeyen çektirip gitsin selam bile vermem umurumda da olmaz.

Büyü işleri de varmış bunu eve sokma elinden su bile içme aman diyim
Ahahha leopar ben de severim de bu onla bütünleşmiş dye dedim şekerim. Ve evet çocuklarımın da benim de evimin de yakınından geçemez artık

Kendi hayatına bebeğine ve sağlığına odaklan
Seven gelir ve görür
Boş ver

Gerçekten leş bir karakter! İster sizinle bir derdi olsun isterse oğluyla insan komşu bebekleri olsa premature görünce erirr aynı hasasıyetti içinde hissederek sever mutlu olur.. Yorum yapamıyorum..

Gerçekten leş bir karakter! İster sizinle bir derdi olsun isterse oğluyla insan komşu bebekleri olsa premature görünce erirr aynı hasasıyetti içinde hissederek sever mutlu olur.. Yorum yapamıyorum..
Ya size çok sarılmak istiyorum. Sonunda gerçekten ne demek istediğimi anlayan birini buldum. Ben de bu yüzden yapılanlara karşı şaşkınım. Benim komşumun bebeği hasta olurdu çorba yapar tencereyle verirdim. Bu kadın kendi canı kadı için böyle domuz gibi durabiliyor. Allah herkesin kalbine göre versin inşallah 🙏🏻

Çok doğru söylüyorsun ama asla karşıdan bir büyüklük görmüyoruz. Tartışma konuları da hayatında birisi var (kayınbabamla çok tan boşandılar ve sonra zaten vefat etti) hiç bir çocuğu doğru bulmuyor onu yolla biz sana destek çıkarız diyorlar oda bunu istemiyor sonra da çocuklarım benimle ilgilenmiyor diyor. Yani ortada hakaret küfür kavga vs yok ama kadın cidden kötü ya
Kadın yeni gelinmiş ya olcak o kadar naz, nenelik yakışır mı ona şimdi zaten 😬
Şaka bi yana belki ilk kez kendini önceliklendiriyor hayatında belki hep böyle biriydi.. iki olasılıkta da evlatlarıyla bile arası bozukken torun falan önemsemz gibi geliyo haliyle.. kötü enerjisiyle yakın olmaya çalışacağına böylesi bence de iyi bile.

Kadın yeni gelinmiş ya olcak o kadar naz, nenelik yakışır mı ona şimdi zaten 😬
Şaka bi yana belki ilk kez kendini önceliklendiriyor hayatında belki hep böyle biriydi.. iki olasılıkta da evlatlarıyla bile arası bozukken torun falan önemsemz gibi geliyo haliyle.. kötü enerjisiyle yakın olmaya çalışacağına böylesi bence de iyi bile.
Hehehe doğru aşk kadını olmak varken ne babaannesi 😅 yani evet kendi evlatlarını gözü görmeyen biri torunu mu görecek haklısın. Böyle olması inan çok işme geldi içim rahatladı yoksa eve gelip nereye Me sıkıştırdı diye arkasını aramak hiç benlik değil 😅😅

Back
X