arkadaslık

komşun falan yok mu?

komsu tabiiki var ama komsuluk yapan yok yani sadece ben degil apafrtmandaki kimse kimseyle gorusmuyor.sadece selamlasma. herkeswele tanısıyorum herekesede brkac kez kahve icmeye gitmisligim var ama karsılk gelmeyince nereye kadar kapını calıp gelmeyen sen defalarca cagırdıysan gelmiyorsa karsı taraf ne yapabilrisinki

nurturia diye bir çocuk sitesi var orda aynı yaş grubu çocuğu olanlar falan buluşuyor. kkda da var sanırım böyle buluşmalar.

nurturia diye bir çocuk sitesi var orda aynı yaş grubu çocuğu olanlar falan buluşuyor. kkda da var sanırım böyle buluşmalar.

selos
nurturia biliyorum ara sıra bilgi almak icin bakıyordum.bir inceleyeyim.Kkda da bulusmalar oluyuor ben 3 kez katıldım.ama onceki mesajlarımda da yazdıgım gibi bulusmlar bir ise yaramıyor sonrasında kimse kimseyle ne haberlesyory ne gorusuyır ben ustume dusneni yaptım.ama o kadar kaldı anlayacagın ayrıca kocaeliler cok antisosoyal genelleme yapmak istemiyorum ama.bir bulusma yapabilmek icin aylarca mesajlastık kimsecikler pek istekli degil nedense sonrada gele gele dort bes kisi anca toplandık.iste boyle canımcım

bencede genelleme yapma antisosyal diye hatta büyükşehirlerde daha çok bu durum :31: sana öyle bi yer denk gelmiş sadece ki artık genelde böyle herkes kendi derdinde kendi çevresiyle :31: kendi eviniz mi orası? taşınma durumunuz olursa plaj yolu taraflarınada gidebilsiniz isterseniz yazın bol bol gezersiniz zaten sabaha kadar dışarda oluyo millet :34:

bencede genelleme yapma antisosyal diye hatta büyükşehirlerde daha çok bu durum :31: sana öyle bi yer denk gelmiş sadece ki artık genelde böyle herkes kendi derdinde kendi çevresiyle :31: kendi eviniz mi orası? taşınma durumunuz olursa plaj yolu taraflarınada gidebilsiniz isterseniz yazın bol bol gezersiniz zaten sabaha kadar dışarda oluyo millet :34:

tabiiki belki bana oyle denk gelmşiste olabilir.Büyüksehirlerin en buyuk sorunu bu yalıtılmıslık zaten.Ama şu varki ben zaten istanbulda yasadım 8 yıl.ve orada hicboyle bir sorunum olmadı.cevrmdede benim gibi dusunen pekcok tanıdıgm insan var.Sorun bence su burda insanlar yeni insanlarla tanısmak icin pek hevesli diil.sadece kendi aileleriyle gorusuyorlar genellikle yeni biriyle tansıtıklarındada hic adım atmıyorlar umursamıyorlar bile karsılarındaki insanları.neyse ben zaten burda polemik yaratmak icin bu konuyu acmadım benim amacım cok baska burda yanlızlık cekiyorum pek arkadasım yok bundan ibaret durum yani.Zaten bu konu beni bu kadar üzmeseydi umursamasaydım zaten kalkıp buraya boyle bir konu acmazdım.

havanın güzel olduğu birgün bir buluşma ayarlar göüşürüz, tanışırız.

inşallah durubulut umarım.Ama havalar pek iyi olcaga benzemiyoraksine iyice soguyacak hayatta toplanamaz kimse.Herkes usenir simdi konu acsak kocaeliler bulusalım desek anca mayısı bulur bulusma yani ancaa:1:

keske istanbuldaki izmirdeki bulusmalar gibi olsaydı bulusmalar herkes ne kadar istekli ne kadar imreniyorum:13:

inşallah durubulut umarım.Ama havalar pek iyi olcaga benzemiyoraksine iyice soguyacak hayatta toplanamaz kimse.Herkes usenir simdi konu acsak kocaeliler bulusalım desek anca mayısı bulur bulusma yani ancaa:1:

keske istanbuldaki izmirdeki bulusmalar gibi olsaydı bulusmalar herkes ne kadar istekli ne kadar imreniyorum:13:

buluşuruz kimse gelmezse iimiz görüşürüz, takılma bu kadar milletin gelip gelmemsine, müsait olduğumuz bir gün görüşelim o zaman. en azından sıkıntın geçer. senin tanıdığın varsa burdan onlarıda çağırabilirsin.

buluşuruz kimse gelmezse iimiz görüşürüz, takılma bu kadar milletin gelip gelmemsine, müsait olduğumuz bir gün görüşelim o zaman. en azından sıkıntın geçer. senin tanıdığın varsa burdan onlarıda çağırabilirsin.[/QUOT

olur vallah ben herseye uyarım gorusmeyi bende cok isterim benim kkda tanıdıgım cagırabilecegim birisi yok.ama senin varsa sen haber verebilrisn ayarlayalım bir bulusma oyleyse

valla canım benimde yok. sen daha önce bluştk dedinya ondan dolayı söyledim. görüşelim o zaman en kısa zamanda

valla canım benimde yok. sen daha önce bluştk dedinya ondan dolayı söyledim. görüşelim o zaman en kısa zamanda

istersen kknın bulusma sayfasına yazıyım ben bulusuyoruz diye bakalım baska gelmek isteyen olurmu aslında bencede en kısa zamanda bulusmayı gerceklestirsek iyi olcak cunku ben onumuzdeki haftadan sonra biraz yogun olucam tasınma olayımız var cunku.onumuzdeki haftaya ne dersin istersen biz bir gun belirleyelim ona gore ben yazayım.

istersen kknın bulusma sayfasına yazıyım ben bulusuyoruz diye bakalım baska gelmek isteyen olurmu aslında bencede en kısa zamanda bulusmayı gerceklestirsek iyi olcak cunku ben onumuzdeki haftadan sonra biraz yogun olucam tasınma olayımız var cunku.onumuzdeki haftaya ne dersin istersen biz bir gun belirleyelim ona gore ben yazayım.

canım önümüzdeki hafta ben biraz yoğunum.senin taşınma işin bitsin, bende işlerimi halledeyim görüşelim.olur mu?

canım önümüzdeki hafta ben biraz yoğunum.senin taşınma işin bitsin, bende işlerimi halledeyim görüşelim.olur mu?

ok olur aslında benim tasınma aralık sonu ocak bası ama onumuzdeki haftadan sonra hazırlıklarımız var.seninde islerin varmıs.maksat bulusabilmek tarihi birsekilde anlasırız nasıl olsa.eger fırsat bulabilsem tasınmadan once burdan sana yazarım durubulut.sende musait olursan gorusuruz oyleyse

bir aya yakın zamanın varmış taşınmak için. bu hafta bitsin, önümğzdeki hafta birgün buluşalım olur mu

bir aya yakın zamanın varmış taşınmak için. bu hafta bitsin, önümğzdeki hafta birgün buluşalım olur mu

soyle yapsak olurmu benim haftasonu memlekete gitme durumum var 13 aralık gibi donucem istersen bir degsiliklikte olmazsa sayet 16 aralık cuma gunu bulusuruz yine haberlesiriz tarih yaklasınca

Back
X