Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
komşun falan yok mu?
dogru tehşis koymussunilginç bir apartman:)) anti sosyaller kulübü olmuş anam:))
nurturia diye bir çocuk sitesi var orda aynı yaş grubu çocuğu olanlar falan buluşuyor. kkda da var sanırım böyle buluşmalar.
bencede genelleme yapma antisosyal diye hatta büyükşehirlerde daha çok bu durumsana öyle bi yer denk gelmiş sadece ki artık genelde böyle herkes kendi derdinde kendi çevresiyle
kendi eviniz mi orası? taşınma durumunuz olursa plaj yolu taraflarınada gidebilsiniz isterseniz yazın bol bol gezersiniz zaten sabaha kadar dışarda oluyo millet
![]()
havanın güzel olduğu birgün bir buluşma ayarlar göüşürüz, tanışırız.
Benim de 17 aylık kızım var canım ankarada olsan görüşürdük valla senle:)))))
inşallah durubulut umarım.Ama havalar pek iyi olcaga benzemiyoraksine iyice soguyacak hayatta toplanamaz kimse.Herkes usenir simdi konu acsak kocaeliler bulusalım desek anca mayısı bulur bulusma yani ancaa
keske istanbuldaki izmirdeki bulusmalar gibi olsaydı bulusmalar herkes ne kadar istekli ne kadar imreniyorum:13:
buluşuruz kimse gelmezse iimiz görüşürüz, takılma bu kadar milletin gelip gelmemsine, müsait olduğumuz bir gün görüşelim o zaman. en azından sıkıntın geçer. senin tanıdığın varsa burdan onlarıda çağırabilirsin.[/QUOT
olur vallah ben herseye uyarım gorusmeyi bende cok isterim benim kkda tanıdıgım cagırabilecegim birisi yok.ama senin varsa sen haber verebilrisn ayarlayalım bir bulusma oyleyse
valla canım benimde yok. sen daha önce bluştk dedinya ondan dolayı söyledim. görüşelim o zaman en kısa zamanda
istersen kknın bulusma sayfasına yazıyım ben bulusuyoruz diye bakalım baska gelmek isteyen olurmu aslında bencede en kısa zamanda bulusmayı gerceklestirsek iyi olcak cunku ben onumuzdeki haftadan sonra biraz yogun olucam tasınma olayımız var cunku.onumuzdeki haftaya ne dersin istersen biz bir gun belirleyelim ona gore ben yazayım.
canım önümüzdeki hafta ben biraz yoğunum.senin taşınma işin bitsin, bende işlerimi halledeyim görüşelim.olur mu?
bir aya yakın zamanın varmış taşınmak için. bu hafta bitsin, önümğzdeki hafta birgün buluşalım olur mu