arkadaslik

denizmavisi123

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2014
1.292
598
insanlari anlamiyorun. iyi niyet gosteriyorun deger veriyorum sonra soguk soguk davranmalar. bazen aklindan suphe ediyorum. ben safmiyin acaba

Herkes bu tecrübeyi en az bir kere edinmiştir tatlım, Senlik bir durum yok dolayısıyla aklını kacırmanada gerek yok, herkes kendine yakıştığı şekilde davranır

insanlari anlamiyorun. iyi niyet gosteriyorun deger veriyorum sonra soguk soguk davranmalar. bazen aklindan suphe ediyorum. ben safmiyin acaba

Üç kuruşluk insana beş kuruş değer verirsen seni iki kuruşa satar .
Benim arkadaşım çok ama dostum 2 tane .
Kibir demiyorum ama herkeze samimi olma mesafeni koru derim

Çok üstü kapalı yazmışsınız. Yazdıklarınız alakasız. Siz iyi niyet gösterip değer verdiğiniz için soğuk davranıyorlarmış gibi yanıltıcı aksettirmişsiniz. Sorun nedir yazarsanız daha doğru yardımcı olabiliriz sanırım. Yoksa buralar " canım ben de ne kaybettiysem iyi niyetimden kaybettim, iyilere yer yok bu dünyada" gibi yorumlarla dolacak. Az gerçekçi olalım. :)

onu cok sikmis olabilirmiyim acaba diye buraya konu actim mesala bir yere gidilcek arkadaslarla olda gelsin derim.

Tatlim bende de o problem vardi galiba. Deger vermeyi kestim, bana soguk davrananlarla görüsmüyorum. Evet biz fazla deger veriyoruz. Ben de kendimi cogu zaman saf ve salak hissettim olaylarin ardindan.
Gercekten arkadaslik farkli. Ben anladim ki samimi olunca kardesim gibi görüyorum her isine kosuyorum elimde degil. Nankörlükle karsilasinca da üzülüyorum.
Bütün bunlari biraktim, yalniz kralice oldum kendimce.

bende yıllarca arkadaşlarımı yedirdim içirdim bir sürü fedakarlık ettim hep sonucunda üzülen taraf oldum
ne zaman ki arkadaşlarımı 2. plana aldım
ne zamanki kendi önceliklerimi her zaman bildim
şimdi arkadaşlarım benimle görüşmek için can atıyor
yapmanız gerekn tek şey kendinizden ödün vermeyin önceliklerinizi bilin ve kimse için esnetmeyin.

haklisin canin bunda sonra bende oyle yapicam
bende yıllarca arkadaşlarımı yedirdim içirdim bir sürü fedakarlık ettim hep sonucunda üzülen taraf oldum
ne zaman ki arkadaşlarımı 2. plana aldım
ne zamanki kendi önceliklerimi her zaman bildim
şimdi arkadaşlarım benimle görüşmek için can atıyor
yapmanız gerekn tek şey kendinizden ödün vermeyin önceliklerinizi bilin ve kimse için esnetmeyin.

herkesin kafasında bir süre derdi var size odaklanmalarını beklemeyin

X