slm kızlar...yaşadığım yerde hatrı sayılacak derecede arkadaşım ve görüştüğüm insanlar var..arkadaşlarım arasında plan program yapan,organizasyonları ayarlayan genelde ben oluyorum,çünkü sosyal bi kadınım insanlarla vakit geçirmeyi seviyorumm.anlamadığım yada kafama çok takılan şeyler var,arkadaşlarım arasına birbirleriyle görüşmeyenler olunca her ortama herkesi davet edemediğimden bana karşı tavır alan yada hareketleri değişen,bu yüzden beni dışarda bırakıp yeni gün grubu kuran vs bi arkadaşım oldu,onu çağırmamamın nedeni ortamda istenmemesi ve zaten onunla ayrı bi gün grubumuzun 2.tura başlayacak olmasıydı.çağırdıkları arasında onlarla ilk turda gezdiğimiz arkadaşlarım da var,ve konuşmadığım biri daha davet edilmiş,zaten 2.turuna başlayacağımız o gün de iptal olmuş oluyor...Yani bu durumda dışarda bırakılan ben oluyorum.oturup konuşsam b dert,konuşmasam ayrı kafaya takıyorum..sizce ne yapmalıyım??planlar yapan değil,davet edilmeyi bekleyen taraf olsam daha mı mutlu olurum?ya da yerimde olsanız o arkadaşınıza karşı nasıl bir tavır alırdınız ya da tavrınız değişirmiydi..çok kafam karışık kızlar NE OLUR BANA BİRŞEYLER SÖYLEYİN
canım malesef bende senin gibiydim,plan yapan,hadi bulusalım diyen herkesi toplayan eden ooo herseyi ben yapardım...ama kız arkadaslarım hep hazıra kondular bir nevi...suan 10 yıllık arkadaslarımla bile görüşmüyorum 1 ay oldu gerçi ama tamamen kestim bagımı..bosver sende kendini biraz geri çek derim..ne kadar uzak olursan o kadar iyi...
( dostluklarım pekişsin,iyi vakit geçirelim derken hep arada kaynayan ben mi olucam böyle bilmiyorummm...yorumlarınıza ihtiyacım var çünkü kendimi kötü hissediyorum..o arkadaşımın yaptığı güne davet edilip katılacak olan,geçen turda beraber olduğumuz bi arkadaşım da aramış işte böyle böyle gün yapılmış çağırdılar gidicem diye muhabbet arasında bana anlatıyo.başkasından duyup ona kırılmayayım diye sanırım..
( dostluklarım pekişsin,iyi vakit geçirelim derken hep arada kaynayan ben mi olucam böyle bilmiyorummm...yorumlarınıza ihtiyacım var çünkü kendimi kötü hissediyorum..o arkadaşımın yaptığı güne davet edilip katılacak olan,geçen turda beraber olduğumuz bi arkadaşım da aramış işte böyle böyle gün yapılmış çağırdılar gidicem diye muhabbet arasında bana anlatıyo.başkasından duyup ona kırılmayayım diye sanırım..
evlımısın bılmıyorum cnm ama bosver bak,zaman kaybı boylelerı...herseyden once sen huzursuzsun..orası net...bırak bulussunlar,sevıssınler sen ılgılenme..degmeeez cnm
Gun yapmayin o zaman toplanip bir yerlere gidin,zaten gun isleri falan heme gereksiz hem millete gereksiz hizmet otur otur millet birbirini cekistirir diyetteyim der der pastlari kekleri goturur.Baska sosyal aktivitelerde bulunsaniz??? Ustelik boylece istediginiz zaman istediginiz kisiyi davet edersiniz gun turu diye birsey olmaz
:)) zaten artık sadece bu tarz şeylere davet edilince katılırım yani..yoksa arada sen kaynıyosun..gün dediğim akşamları evde toplanalım,çerez ve meyve olsun,nasılsa akşam yemekten sonra toplanıyoruz tok oluyoruz şöyle akşam sohbeti olsun diye ayarladım hep,adı gün yani çok dedikoduluk bi ortam da olmadı..sorun şu,beni üzen şey,arkadaş gruplarımda başkası gelmesin diyen insanlar olup,sonra sanki ben istememişim gibi istenmeyen kişilerin bana darılıp kendince başka bir grupta beni dışlaması ..iyi ki arkadaşlarımla toplanıp bişeyler yapalım dedim,ne kadar çok ortama girip insanla görüşürsen sanırım o kadar problem yaşıyosun...ve menfaat düşünmeyen arkadaş o kadar az ki,bir elimin parmaklarını geçmez,insanlar sadece zaman geçirmek,çevre kurmak ya da bi çemberin içine dahil olmak adına sizi kullanabiliyolar..aman bu arkadaşım da yalnız şu gün başka arkadaşlarla şunu yapıcaz onu da çağırayım diyorum,hanım gayet memnun oluyo ama kendi bi ortama girdiğinde başkalarını dahil etmek istemeyebiliyo...off konu çok dağıldı dimi,aslında ben beni dışta bırakıp eski grubumuzdan insanlarla grup kuran arkadaşımla konuşup önce neye kırıldığını sorup sonra da eğer sorun bahsettiklerimse benimle alakasız olduğunu anlattıktan sonra araya mesafe koymayı yada bu konuyu hiç açmayıp,görüşmeyi keserek mi buna nokta koyayım karar veremedim...siz olsanız ne yapardınız..
Ben hic ugrasmaz kiminle gorusmekten hoslaniyorsam onunla gorusurdum kimseye hesap vermek zorunda degilsin.Gun dediginde zaten oyle sanilan gun aktiviteleri gibi degilmis. Ben hic takmaz kesinlikle sevdigim kisilerle gorusurdum.
kızlar o arkadaşımla görüştüm,olay çok farklıymış...ben o arkadaşım ve diğer arkadaşım için gündekilere onlar da gelsinmi diye sorduğum da diğer arkadaşım gidip bak beni güne çağırdı demiş ve diğerini dışlamış gibi olmuş...ona yanlışını bugün düzelttirdim,her şey anlaşılmış oldu ...biraz karışık anlattım sanki umarım anlaşılabiliyodur,yani bi sıkıntı yokmuş aslında,sadece birisi ortalığı karıştırmış ve ortaya çıktı bu...herşey düzeldi şimdi,sağolun kızlar tşk ederim..
Kendi adıma konusacak olursam, evet cok fazla ciddiye alıyorum ve bu yüzden de bosveriliyorum..!
En yakın arkadasımın bazen samimi gelmedigini düsünüyorum gercekten icsel olarak yanımda hissedemiyorum onu. Tuhaf bir duygu iste..
ben arkadaşlıkları çok ciddiye almıyorum kimseyle çok samimi olmuyorum gerçek dostluğa inanmıyorum maalesefinsanlar çok tuhaf olmuşlar.bakıyorum yıllardır birbirini tanıyan samimi olan insanlar birbirlerine trip yapıyorlar birbirlerinin arkasından konuşuyorlar çok şahit oldum:26:en güzeli mesafeli ilişkiler kurmak fazla da arkadaş edinmemek bence
aynen katiliyorum. he he deyip gececeksin.nerde eski dostluklar arkadasliklar...hic kimseye de güvenemiyosun.derdini bile actigin zaman baska larindan kolayca duyoyursun.ne demisler söyleme sirrini dostuna oda söyler dostuna.
Kendi adıma konusacak olursam, evet cok fazla ciddiye alıyorum ve bu yüzden de bosveriliyorum..!
En yakın arkadasımın bazen samimi gelmedigini düsünüyorum gercekten icsel olarak yanımda hissedemiyorum onu. Tuhaf bir duygu iste..
cidden artık dostluk kavramına ben de inanmıyorum,insanlar çok bencil,iyi vakit geçiriyorsa sizinle iyisiniz,kötü gündeyseniz kimse yok,o yüzden anlıyoruz ki arkadaşlıkları ciddiye almaya pek de gerek yok