Arkadaslikta onemsenmemek

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Crazypinkpink

Sen önce kendine bak
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Mart 2011
1.099
756
123
Kızlar merhaba
Bugün 2 arkadasimla buluştum. Kuzenimin arkadaşları aslında 1 yıldır tanışıyoruz ara ara buluşuyoruz. Ilk başlarda birbirimize çok kanımız kaynadı. Şimdi ise bu arkadaşlık beni biraz üzmeye başladı. Sizce ben mi çok buyutuyorum bir bakar mısınız?
Bu arkadaşlarla bugün bir yere gittik kafede ötecektik. Otururken bir tanesi masayı çekmeye yeltendi ben yaklaşınca durdu masayı benim çekmemi bekler gibi bi haŕeket yaptı ben de boş bulunup çektim sonra dedi ki ay o kadar yorgunum ki masayı bile çekemiyorum. Onun masasını ven çektim yani benim oturacağım sandalye için masayı çekmeye gerek yoktu çok sinirlendim. Abartıyı muyum?
Diğer bi durum. Yine masadayım onlar kahve istedi ben kola. Kahveleri hızla ictiler ben kolami bitirmemiştim illa kalkalım demeye başladılar buna da sınır oldum. Uzun süre oturmadık ki hızlı ictiler başladılar hadi iç kalkalım demeye
En son ayrılırken de öpmek istedim bi tanesi dedi ki ay grubum sana da bulaşacak dedi. Ben dedim ki grip misin ki sen dedim yok da olucam sanirim dedi. Buna da bozuldum.
Ben mi çok abartıyorum durumu sizce?
Fikirlerinizi bekliyorum. Buna göre mesafe koyucam hatta görüşmeme kararı alicam

Sadece bu yaşanılanlarsa bence çok büyük bir şey yok insanın bir günü bir gününü tutmuyor bence bir süre izlemeye al hep mi böyle davranıyorlar sana diye hepse bakarsın çözümüne şimdilik bunları düşünüp yıpranmaya gerek yok

Kullandırma kendini bende bikaç arkadaşından aynı muameleyi gördüm hatta geceleri bile ararlar sevgilileri ile sorunlarını ararlar saatlerce konuşurlardı hep dinlerdim ama benim bi sorunum olduğunda amannnn boşverr düzelir deyip konu unutulurdu offf en son geçen ay çektim birine restimi kafam rahat arkadaşta bi yere kadar bazı insanlar bencil karşısındakini kullanmayı sever bunlarda o cinsten

Bence hassas bırısın

Evet belki de çok abartıyorum
Ben de b

Öyle mi dersiniz? Yorum yapan diğer arkadaşlar benim abarttığımi söylemiş gerçi. Bilemedim

Evet belki de çok abartıyorum
Ben de b

Öyle mi dersiniz? Yorum yapan diğer arkadaşlar benim abarttığımi söylemiş gerçi. Bilemedim
Yukarda anlattıklarına göre bencillik insan kullanma tabi benim görüşüm bu kendi işleri bitince seni önemsemiyorlar içip sen içmeden hadi kalk ne demek yaaa arkadaşlık fedekarlık ister saygı ister sen açmısın tokmusun susuzmusun düşünmeden kalkmak istemişler daha ne olsun

Yanı ben de çok kıl oldum...5 dk da ictiler biz oturur oturmaz hızlıca bitirdiler. Hani yarim saat falan bekletsem onlari anlarım.

Abartmişsin . Kahveyi sırf sen kolani yarim birak diye hizli hizli içmediler ya . Ben çok yavaş yer içerim arkadaşlarla oldugumuzda dikkat ederim uyum saglarim bazen de onlar bana ayak uydurur. Masa çekmek poşet taşimak falan arkadaşlar arasinda dert edilecek şeyler degil ki ?

Biz arkadaşlarla ne poşetler, çantalar ,valizler ,kitaplar taşidik , ne masalar çektik ne sandalyeler getirdik , kimse kimseye beni kullaniyor demedi de düşünmedi de .

olaylar küçük olabilir ama hani hissedersin sonucta karsindakini ...bana kalirsa sorun yok gibi duruyo ama orda kizin enerjisini hisseden sensin

Aynen...belki de ben hassasım
Diğerlerini takmadım da grip değilken öpmeseydin grubum geçicek dedi ya ona sınır oldum en çok da

Yok söyle oldu
Grip değildi bu arkadaş
Ayrılırken öpmek istedim ay grubum sana geçecek dedi, grip değilsin ki dedim olucam sanirim dedi, inanılmaz saçma geldi bu davranisi
Sana özel degil ki o zaman . Ben bi sorun göremedim ama sen yine de arkadaslarina bi bak bakalim hep mi böyle olacak onlar senin için bir şey yapacak mi .

Bana sorun yok gibi geldi ama o ortamda olan da sizsiniz hisleriniz olumsuzsa vardır bir terslik.Bunun için üzülmeye de gerek yok iletisim kurmazsınız olur biter eger sizi arayıp soruyorlarsa,ortamlara davet ediyorlarsa yanlış anlamışım der devam ettirirsiniz arkadasliginizi.Arayan soran yoksa da biter gider yeni arkadasliklara yelken acarsiniz:)

Bence abartmıyorsun. İstersen biraz daha izle onları baktın gerçekten de seni takmıyorlar samimiyet dereceni düşürürsün

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…