Zaman zaman bende yaşıyorum yada şahit oluyorum,reelde yada sanalda ,hiç farketmez.
neden bu oluyor anlayamıyorum. bana ters geliyor. sizce doğrumu yada yanlışmı.
olay şu. birileriyle sorununuz oldu. görüşmüyorsunuz. birde görüştüğünüz arkadaşınız yada arkadaşlarınız var.
onun o kişiyle görüşmemesi için baskı kurar mısınız. yada onunla görüşüyor diye o kişiyle iletişimi koparır mısınız.
ben düşüncemi söyleyeyim.
3 arkadaştık. 2si birbirbiriyle tartıştı ve görüşmüyor hala. biri bana bunun baskısını çok yaptı. bana şunu şunu yaptı. onla görüşme.
işte o an cinlerim tepeme sıçradığı andır.
kimse bana böyle bir baskı ve diretme yapamaz. onada bunu açıkladım. ben bunu kabul edersem ,kişiliksiz olurum dedim. bana yanlışı olmadı çünkü. taraf olamam. yanlışmıydım bilemiyorum. ama yapım böyle. baskı oldumu inadına yapmam onu.
,bu inanın heryerde oluyor. facede bile oldu bana.
arada yaşadığım şeyler bunlar.
anlattığım olayda neyseki çözüldü. kabullendi arkadaşım bunu.
neden bu oluyor anlayamıyorum. bana ters geliyor. sizce doğrumu yada yanlışmı.
olay şu. birileriyle sorununuz oldu. görüşmüyorsunuz. birde görüştüğünüz arkadaşınız yada arkadaşlarınız var.
onun o kişiyle görüşmemesi için baskı kurar mısınız. yada onunla görüşüyor diye o kişiyle iletişimi koparır mısınız.
ben düşüncemi söyleyeyim.
3 arkadaştık. 2si birbirbiriyle tartıştı ve görüşmüyor hala. biri bana bunun baskısını çok yaptı. bana şunu şunu yaptı. onla görüşme.
işte o an cinlerim tepeme sıçradığı andır.
kimse bana böyle bir baskı ve diretme yapamaz. onada bunu açıkladım. ben bunu kabul edersem ,kişiliksiz olurum dedim. bana yanlışı olmadı çünkü. taraf olamam. yanlışmıydım bilemiyorum. ama yapım böyle. baskı oldumu inadına yapmam onu.
,bu inanın heryerde oluyor. facede bile oldu bana.
arada yaşadığım şeyler bunlar.
anlattığım olayda neyseki çözüldü. kabullendi arkadaşım bunu.