Meslek uyumsuzluğu nasıl bir şey? İlk defa duydum.ben de epey arada kaldım meslek uyumu yok diye.
Çıkarma hatta neden ben değil biraz anlatsana yazanlayamıyorsanız keşke yorum yazmakla uğraşmasaydınız keşke zira herkes herkesi anlamak zorunda değil bence :)
E tabiki yani bence dedim zaten dikkat ettiyseniz saygı duyulmayadabilir bence zorunluluk benim fikrim yani ben öyle düşünüyorum siz de böyle:)Yok rahatsız olmadım ayol, niye rahatsız olayım. Bu kadar basit bir şey için karar alamayan birinin çok baskıcı bir ortamda büyümüş olabileceğini düşünüp üzüldüm sadece. Yanlış bir kanıya varmış olabilirim ancak karar alamayan insanların çocukken karar vermesine izin verilmeyen çocuklar olduğuna çok şahit oldum.
Hayır saygı duyma zorunluluğu da yok. Sizi ya da konunuzu kastetmiyorum ancak genel anlamda bazı şeylere saygı duymak zorunda olduğumu düşünmüyorum ben. Saygı duymadığım hatta saygı göstermediğim çok şey var. Saygının zorunluluğu olmaz.
anlatayım kadının daha üst bi seviye de olması meslek ve maddi kazanç anlamında yani ben bunu meslek uyumsuzluğu diye kısalttım:)Meslek uyumsuzluğu nasıl bir şey? İlk defa duydum.
İliski yaşamayacaksanız ekli durmasına gerek yok. Zaten arkadaş değilsiniz.
Bende biriniz hırsız biriniz polis sandımanlatayım kadının daha üst bi seviye de olması meslek ve maddi kazanç anlamında yani ben bunu meslek uyumsuzluğu diye kısalttım:)
İşte üzülüyorum o insanın elinde olan bir şey değil. Umarım bu kararsızlığınızı aşarsınız yakın zamanda.E tabiki yani bence dedim zaten dikkat ettiyseniz saygı duyulmayadabilir bence zorunluluk benim fikrim yani ben öyle düşünüyorum siz de böyle:)
Ayy üzülmeyin bence, tanımadığınız anlayamadığınız insana niye üzülesiniz:)
Çıkarımlarınıza da saygı duyuyorum:)
Çok incesiniz teşekkürler iyi dilekleriniz için. elinizde olsun bence üzülmemek, siz de bunu aşarsınız inşallah yakın zamandaİşte üzülüyorum o insanın elinde olan bir şey değil. Umarım bu kararsızlığınızı aşarsınız yakın zamanda.
Hırsızlık bir meslek miydi ben mi bilmiyorum :))Bende biriniz hırsız biriniz polis sandım
Yok öyle aşılması gereken vahim bir durumda değilim çok şükür. Okuyunca vah vah yapıp sayfayı kapatınca unutuyorum merak etmeyinÇok incesiniz teşekkürler iyi dilekleriniz için. elinizde olsun bence üzülmemek, siz de bunu aşarsınız inşallah yakın zamanda
Yok öyle aşılması gereken vahim bir durumda değilim çok şükür. Okuyunca vah vah yapıp sayfayı kapatınca unutuyorum merak etmeyin
Sosyo-ekonomik fark demek daha doğru olur. Siz zaten kendinizi daha üste görmüşsünüzdür. Karşı tarafında görüşmemekte hem fikir olması doğal.anlatayım kadının daha üst bi seviye de olması meslek ve maddi kazanç anlamında yani ben bunu meslek uyumsuzluğu diye kısalttım:)
Evet daha doğru bir ifade olabilirSosyo-ekonomik fark demek daha doğru olur. Siz zaten kendinizi daha üste görmüşsünüzdür. Karşı tarafında görüşmemekte hem fikir olması doğal.
Uyumsuzluk diyinceHırsızlık bir meslek miydi ben mi bilmiyorum :))
Uyumsuzluk diyince
Sizin akliniz baya beyde kalmış bence bu arada
Hiçbir iletişim kurmadıysanız çıkarın derim. Anladığım kadarıyla “beni beğenmedi, ben de tepki olarak sildim” durumuna düşer miyim diye konu açtınız aslında. Hassas düşünüyoruz bazen, gerek yok, siz de onu kendinize uygun görmemişsiniz yani şartlar eşit. Silin gitsin…Arkadaşlar bir arkadaş birini tavsiye etti. İnstagram bilgisini verdi ekleyin konuşun diye ben de epey arada kaldım meslek uyumu yok diye. Bi kaç ay sonra ekledim bi görüşeyim diye. Sonra adam beğenmemiş beni tarzlarımız farklı zamanını almıyim demiş. Dürüst davranması güzel. Ama arkadaşlıktan çıkarmadı. Ben de çıkarmadım ama alakasız yani çıkarayım dimi? Siz olsanız ne yaparsınız böyle bi durumda?
Hiçbir iletişim kurmadıysanız çıkarın derim. Anladığım kadarıyla “beni beğenmedi, ben de tepki olarak sildim” durumuna düşer miyim diye konu açtınız aslında. Hassas düşünüyoruz bazen, gerek yok, siz de onu kendinize uygun görmemişsiniz yani şartlar eşit. Silin gitsin…
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?