arkadaşlr ramazanda fazladan 10 kilo aldım ama veremiyorum.lütfen bi yardım edin.

ayla_052

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2010
66
0
0
İstanbul
arkadaşlr ramazanda fazladan 10 kilo aldım ama veremiyorum.lütfen bi yardım edin.

siz kendinize yarardan cok zarar vermissiniz
en iyisi SIKI bir diyet yapmak bir ayda almissiniz
ama iki ayda anca saglikli bir sekilde verirsiniz isterseniz diyet bölümüne bir göz atin
basarilar...

canım valla sağlıklı kilo vermek istiyosan ben annemden biliyorum 83 kilodan 72 ye düştü ama onun boyuda vardı 1.73 boyu...şuan tığ gibi bayılıyorum fiziğine...
akşamları geç saatten sonra yemek yeme...ekmeği çıkar hayatından..ve egzersiz
şimdiden başarılar..sağlığın yerinde olsunda kilo alnırda verilirde...
rabbim başka dert vermesin inş

ya benm boyum 1.76 90 kiloyum.75 e düşşem yani 15 kilo versem baya zayıf görünür müyüm?bu arada diyet bölümüne de bakıyorum.son olarak kaç ayda 15 kilo verebilkirim?

ya aslında sunu da söylemeliyim.bacak ve kollarımda pek kilo yok ne oluyorsa göbekte var.göbekten gitsin yeter.

kelin dermanı olsa başına sürer dicem ama ...
arkadaşım öncelikle bi diyetisyene git ..eger gidemessende netten kendine bi diyet programı bul onu uygula ama öncelilkle diyete başlamadn önce bi detoks programı uygula önce bi toksinleri at sonra güzel bi diyet programına başla ..ve sporu asla ihmal etme..bende şu anda diyetteyim 83 kiloyum pteside plates ve yogaya başlıyorum ..dünde netten ebru şallının plates programlarını indirdim bir ssat hocayla yarım satte vede kendim yapacam ..bakalm hayırlısı olsun ama kendime söz verdim bu kış bu iş bitecek ..

pilatesi kesinlikle öneriyorum.eğer yaparsanız hem kilo verirsiniz hem de sıkılaşırsınız

valla bende irritabl barsak sendromu denen strese dayalı bi rahatsızlık var.doktor bunun için bi antidepresan verdi bunun da etkisi var.

ne yapacağımı bilmiorum.ilacı almaya başlayalı 2 ay oldu.dr zamanla bünye alışır kilo almayı bırakırsın dedi.peki bırakınca gider mi bu kilolar,?

canım bilmiyorum ki bununla ilgili bi konu aç belki kullananlar bilgi verir yada internetten araştır biraz.
ne kadar süre kullanacaksınki

stres bende acayip kilo kaybına neden oluyor ev taşıdığımız için çok koşuşturmakttan birazda üstüne stres gelince 1 haftada 2 kilo vermişim

spor yapmalısın evde egzersiz yap bol bol su iç dışarı çık yürü

az yi. sempatiksalakcinni

Hem bu smıleyı sevıyorum,
hemde 'az yi' ıfaden benı gece vaktı guldurdu

Bende de 2-3 kılo fazla var.
Aslında herkese gore yok ama bana gore var.
Su platesın methını cok duydum,
bı' dene sende.
Yemek ogunlerını 5-6 yap, her ogunde az yemeye dıkkat et.
Sabahları bır kasık elma sırkesı kattıgınn bır bardak su ıc.

Ben de kılo vermek ıstıyorum ama, dıyet, ıtınalı bır hayat bana gore degıl.

10 kilo aslında çokta birşey değil böyle düşün.
Haftada 2 kilo vermen sağlıklı olur.
Akşam yemeklerini çok az ye ve kesinlikle ekmeği azalt.
Tatlıyı kes. Bol bol su iç..
Bunlar herkesin bildigi ama kimsenin uygulayamadıgı şeyler kaydirigubbakcemile3

arkadaslar inşallah düzelir ve kilo veririm mesela bugün hiç ekmek yemedim,bol su içtim hafiften egzersiz yaptım.bunu kurban bayramına kadar sürdüreceğim ve hedefim en az 15 kilo vermek.artık kendimi şartladım bu işe mantıklı bi şekilde ölüm diyetine de girmeden bu 15 kiloyu kurbana kadar vercem inşallah.bu arada salatayı fazla yemenin kilo ile bi alakası var mı?_

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…