Arkadaşsız kalmak

peri-34

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2025
4
0
1
26
Merhaba, yaklaşık 9 ay önce İstanbul a evlenip geldim. Fakat burda kendimi çok yalnız hissediyorum. Ve bu süreçte uzakta olan iki tane yakın kız arkadaşımdan beklemediğim şekilde aramız bozuldu. Evet eşim var ama insan kız arkadaş ile gezip bi kahve içmeye çıkmak dertleşebilmek de istiyor. Artık depresyona giriyorum gibi hissediyorum. Siz neler önerirsiniz?

Birilerine bel bağlama, yok mu çevrende kurslar falan, aktivite olsun diye yapabileceğin birşeyler, çalışmıyorsan iş bakabilirsin, bulursun yapacak birşey, zamanla oturur bı şekilde alışırsın

Birilerine bel bağlama, yok mu çevrende kurslar falan, aktivite olsun diye yapabileceğin birşeyler, çalışmıyorsan iş bakabilirsin, bulursun yapacak birşey, zamanla oturur bı şekilde alışırsın
Yani birilerine bel bağlamak olarak yorumlamıyorum aslında çünkü zaten bu zamana kadar yani 9 aydır böyle bir şeyden şikayet etmedim hatta kendi hobilerimle uğraştım, kursa gittim ve gitmeye devam ederim diye düşünüyorum, kendim gezdim farklı yerleri fakat bir süre sonra insanda hani kız neşesi derler ya o tip anlaşabildiğim birileri ile dertleşmek vakit geçirmek isteyebiliyor. Ama tabiki size katılıyorum zamanla daha da alışacağıma inanıyorum fakat sadece şuan sadece eksikliğini yaşadığım bir durumu paylaşmak istedim 😇🤷🏼‍♀️

Ben de aynı zorluğu yasiyorum. Çalışıyordum arkadas grubum bir bir tayin isteyip başka şehire gitti. Sonunda ben de karşıya tayin istemek zorunda kaldim ücretsiz izinde. Su an yaşadığım yerde arkadaşım yok, eski iş yerindeki kişilerle samimiyetim yok 2 saat yol gidip görüşmek için üstelik bebeğim varken. Ücretsiz izindeyim çalışmıyorum, işe başlayınca arkadaşım olacak diye umut edip bekliyorum. Siz de bir işte çalışın ya da kurslara, spor salonuna gidin mutlaka kafanıza göre bir arkadaş edinirsiniz. Eşinizin arkadaşı varsa onların eşleriyle arkadas olmaya çalışın.

İstanbul kocaman yer çıkın gezin illa arkadaş olmak zorunda mı? Bunun için psikoloji bozulur mu?

Evde otururken arkadaş bulamazsınız kurslara yazılın sosyalleşin

Back
X