Arkadaşsızlardan mısınız?

MiniKivi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2014
604
657
103
Merhaba arkadaşlar,

Kısaca özetleyeyim, 27 yaşındayım, evliyim, evde bir kedim var, gezmeyi eğlenmeyi çok seviyorum, insanlarla iletişimde olmayı da seviyorum ancak eşimle çıkmaya başladığımızdan beridir kimseyle görüşemez oldum. anlamadığım bir şekilde durum öyle gelişti. Şuan çalışmıyorum evdeyim, evde vakit geçirmeyi de çok seviyorum ancak bir arkadaş istiyorum yahu. Mesela hafta sonu bir şeyler yapayım bir yerlere gideyim istiyorum muhabbet edip gülüşebileceğim bir dostum olsun istiyorum. dostum da var ama görüşemiyoruz, biri nişanlısıyla vakit geçiriyor izin gününde, diğerinin çocuğu var ikinciye hamile ve dışarıda bir şeyler yapamıyoruz. Ne bileyim bir müze gezelim oradan çıkalım yemek yiyelim, bir konsere gidelim, bir kursa gidelim. Bir şey yapalım yani. Var mı benim durumumda olanlar?

:) zamanında hep arkadaşlarını boşlar eşine zaman ayırırsan böyle olur :) bi ara bende hep eşimle zaman geçirmeye başlamıştım dedikodumu bile onunla yapar olmuşum bi baktım dedim noliii hemen bi kısır günü :) az azda olsa arkadaşlarımla görüşmeye dışarıda buluşmaya dikkat ediyorum çıkamazsam eve davet ediyorum. gerçekten eşin yeri ayrı arkadaşın çok ayrı :)

Bi kursa gidelim demişsin yaa.İşte tam da bunu yap :) Yani sen yalnız bi kursa git bence.Yeni insan evden çıkmadan nasıl tanınır ki başka :)

suan söz telaşı iş yoğunluğu böyle hissediyor olabilirsin ama bence zamanı gelince çok ihtiyacın olcak bağlarını koparmamaya çalış :) bende bazen şikayet ediyorum off hadi oturmayın gidin demek istiyorum ama olmaz yinede dost herşeydir

Akşam çağrıyımda bi çay içmeye gelsin

insan evlendikten sonra biraz yalnızlaşması bekarsa eğer arkadaşların onlardan biraz uzaklaşması normal gibi sanki. yani bendede ilk başlarda biraz öyle olmuştu ama şuan eşimin arkadaşlarının eşleriyle arkaşlık yapıyorum ailecek görüşüyoruz bazen gündüz biz kızkıza toplanıyoruz akşamda adamlar geliyor falan böyle bi imkanın varsa bence değerlendirmelisin bunuda

cumartesı pazar evdeyım
bır cocugum var esım var aıleml var baskada kımseye ayıracak cokta vaktım yok acıkcası
sonra onun nazı trıbı ben gelemıyorum oyle seylere

Evlendigimden bu yana hic arkadasim yok olmasi icin cabamda yok tam 8 yildir kendimi soyutladim herkesten tuhaf gelebilir ama geleni gideni sevmiyorum 2 cocuk yeterince yoruyo birde kimseyi agirlayacak halim kalmiyo hafta sonuda esimle vakit gecirmek her zaman tercihimdir

Biz arkadaşlarım ve sevgilimle birlikte çok güzel vakit geçirebiliyoruz.
İki tane dostum var zaten yalnızca.
Onlarla da bağımı evlensem bile koparmam sanırım. Çok yalnız hissederim kendimi

Esimin isi nedeniyle baska sehre yerlestik. burda esimin arkadaslari var. cok arkadas duskunu degilim evden calisiyorum zaten kendi islerim evin isi denk geliyo arkadas aramaya firsat bulamiyorum yalniz olmayi seviyorum bi de

ancak eşimle çıkmaya başladığımızdan beridir kimseyle görüşemez oldum. anlamadığım bir şekilde durum öyle gelişti.
Eşinizle çıkmaya başlayınca kimi hatunların yaptığı gibi etrafınızdaki herkesten uzaklaştıysanız, şimdi kimse kalmamıştır doğal olarak çevrenizde.

Gecen gün eşimle konuştum bu konuyu
Kendimi okadar yanlızlaltırdımki bu 3 yıl boyunca ilk zamanlar eşim tek başına bana yetiyordu bu sene bende bu yanlızlık hissine kapıldım normalde evlenmeden önce cevrem geniş sosyal bi insandım aksine benle görüşmek isteyen arkadaşlar vardı ben istemez mesafeli olöaya çalışırdım.
Özgüvenim tavandı egom havalardaydı.
Kişiliğim değişti resmen bu benmiyim oluyorum oturduğum mühidin en kapsamlı en büyük sitesinde oturuyorum cevremde merhabalaşmanın dışında kimse yok. Bu durum benide üzmeye başladı

evlendikten sonra arkadaş meselesi zor oluyor.herkesin ev hayatı iş hayatı derken görüşmeye vakit kalmıyor.anca yakın oturacaksın falan.yoksa zor.

tek bir arkadaşım var o da annem...ne kadar kavga etsek küssek bile geri dönüp birbirimizin yüzüne bakabiliyoruz....

Bekarken arkadastan bol bırsey yoktu.. esım ıle tanıstım tek tek elemeye basladım ıyıde oldu pısman degılım..
Suan eskıden kalma arkadaslarım var genelde evımıze gelırler otururur yer içer sohbet ederız.. mesela haftaya dısarıda bırseyler yapalım dedı 2 arkadasım ama ben ıstemıyorum ya dırek soylemeyı dusunuyorum kaldı kı o zamanda trıp atacaklarr yada bırsey uydurucam..eskısı gıbı olmaz hıc bırsey bır kere cıkarsamda hep yapalım dıyecekler. Acıkcası onlarla gezecegıme esım ıle gezmeyı tercıh ederım
Ben cok memnunum hayatımdan kaldı kı hıc arkadassım olmasa dahı sorun yapmam esım ve aılem olsun bana yeter :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…