Bi kursa gidelim demişsin yaa.İşte tam da bunu yap :) Yani sen yalnız bi kursa git bence.Yeni insan evden çıkmadan nasıl tanınır ki başka :)Merhaba arkadaşlar,
Kısaca özetleyeyim, 27 yaşındayım, evliyim, evde bir kedim var, gezmeyi eğlenmeyi çok seviyorum, insanlarla iletişimde olmayı da seviyorum ancak eşimle çıkmaya başladığımızdan beridir kimseyle görüşemez oldum. anlamadığım bir şekilde durum öyle gelişti. Şuan çalışmıyorum evdeyim, evde vakit geçirmeyi de çok seviyorum ancak bir arkadaş istiyorum yahu. Mesela hafta sonu bir şeyler yapayım bir yerlere gideyim istiyorum muhabbet edip gülüşebileceğim bir dostum olsun istiyorum. dostum da var ama görüşemiyoruz, biri nişanlısıyla vakit geçiriyor izin gününde, diğerinin çocuğu var ikinciye hamile ve dışarıda bir şeyler yapamıyoruz. Ne bileyim bir müze gezelim oradan çıkalım yemek yiyelim, bir konsere gidelim, bir kursa gidelim. Bir şey yapalım yani. Var mı benim durumumda olanlar?
alla alla gerçektenmi. :)bende arkadaş istemeyenlerdenim bir tane var oda yetiyor :)
öylee :)) şahsen onunla bile zor görüşüyorum cumartesi dahil çalışıyorum söz telaşım var artık kendime bakacak zamanım bile yok oda çalışıyor telde çok konuşuyoruz ama sık sık görüşemiyoruz :)alla alla gerçektenmi. :)
suan söz telaşı iş yoğunluğu böyle hissediyor olabilirsin ama bence zamanı gelince çok ihtiyacın olcak bağlarını koparmamaya çalış :) bende bazen şikayet ediyorum off hadi oturmayın gidin demek istiyorum ama olmaz yinede dost herşeydiröylee :)) şahsen onunla bile zor görüşüyorum cumartesi dahil çalışıyorum söz telaşım var artık kendime bakacak zamanım bile yok oda çalışıyor telde çok konuşuyoruz ama sık sık görüşemiyoruz :)
Akşam çağrıyımda bi çay içmeye gelsinsuan söz telaşı iş yoğunluğu böyle hissediyor olabilirsin ama bence zamanı gelince çok ihtiyacın olcak bağlarını koparmamaya çalış :) bende bazen şikayet ediyorum off hadi oturmayın gidin demek istiyorum ama olmaz yinede dost herşeydir
Eşinizle çıkmaya başlayınca kimi hatunların yaptığı gibi etrafınızdaki herkesten uzaklaştıysanız, şimdi kimse kalmamıştır doğal olarak çevrenizde.ancak eşimle çıkmaya başladığımızdan beridir kimseyle görüşemez oldum. anlamadığım bir şekilde durum öyle gelişti.
mesela dans kursuna git ben bi ara oryantel kursuna gittim sıf bayan çok eğlenceliydi çok iyi geliyor insana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?