Arkadaşsızlardan mısınız?

herkes ne kadar farklı :) çok arkadaşın iyi olmayacağına bende katılıyorum ama çocukluktan gelen samımı dostluklarım ve bence kaybedilmemeli :)

liseyi, üniversiteyi beraber okuduğum. Okul bittikten sonrada hafta içi 2 3 gün mutlaka görüşüp, hafta sonları program yaptığım arkadaşımı hatırlattı bana..
nereden baksan 10 11 sene Bence yazık etti..

Son düzenleme:
bende arkadaşsizim.. evlendim arkadaşlarimi bile arayamiyorum..
onlarda hiç aramadiydi bekarken. ee ben niye ariycam..

Şu sıralar yoğun bir şekilde hissettiğim duygu.yalnızlık... bosanali 6 ay oldu.6 ay öncede tayinim çıktı.ailemin yanına geldim.cocuklugumu gecirdigim yerde eskikerden suan bir arkadasim bile yok.hepsi sehir dışında.. Çalıştığım kurumdada kimseye guvenemiyorum.dedikodu kazanı şöyle bi tane candan dostum olsa yetecek ama belli bi yastan sonra oyle bie dost bulunmuyor galiba

Nerdeyse tamamen aynı durumdayız diyebilirim. Hatta benim de bir kedim var. Yani durum o kadar aynı Yalnız şöyle bir ekleme yapabilirim kendi adıma: Ben evlendikten sonra bazı bekar arkadaşlarımda da bana karşı bir uzaklaşma oldu. Uzaklaşan arkadaşlar da evlenmeyi çok isteyen ama bir türlü kısmet olmayan arkadaşlar.. Benimle aynı dönemde evlenen çok yakın bir arkadaşımsa yine garip bir şekilde araya mesafe koydu. Eski ve yakın arkadaşların böyle anlamsızca uzaklaşması ister istemez insanı üzüyor. Bu yüzden ben de şu aralar yalnız hissediyorum ve seni çok iyi anlıyorum.

Benimde hic arkadasim yok evlenip uzak bi yere gelin geldim burdakiler akraba onkarlada herseyi paylasamiyorum

:) aaa konunun başı bana benziyor
evlilik kedi arkadaşlarla görüşmeme

benim de böyle bir durumum ama sorun değil.
bütün arkadaşlarım başka hayatlarda

3 tanesi evlendi birer çocukları var başka şehirdeler.
1 tanesi hemen arka sokağımda oturuyo tam onunla çarşıya falan gidiyoduk, bana geliyodu ben gidiyodum falan hamile kaldı doğurdu geçen ay o da bitti
bekar arkadaşım var, ee akşam olunca evime gitmem lazım eşim işten gelecek vs. onunla da yaşam tarzımız çok tutmuyor.

olmadı yani
ben de çareyi eşimle, eşim yokken de kendimle gezmekte buldum
alışverişe de gidiyorum tek başıma, dışarı da çıkıyorum napiyim...

Bi kursa gidelim demişsin yaa.İşte tam da bunu yap :) Yani sen yalnız bi kursa git bence.Yeni insan evden çıkmadan nasıl tanınır ki başka :)
Kursa gittim yine gideceğim ancak kurs ortamında da kafa dengi birisini bulamıyorsun, gelip geçici oluyor işte :)

Aslında var öyle görüştüğümüz arkadaşlar ama yüzeysel sohbetler tatmin olmuyorum ben bundan. Bir de ben tek çocuğum bu sebeple sanırım yakın dostluğa ihtiyaç duyuyorum :)

Benim eşim home office çalışıyor sabah akşam hafta sonu full birlikteyiz. Evlenmeden önce de birlikte yaşıyorduk yani 3 senedir sürekli aynı evdeyiz. İnsanlar 2 ay aynı evde kalınca kavga ediyor, biz anlaşıyoruz. Çokça gezeriz, iyi vakit geçiririz ancak farklılık zamanı geldi benim için.

evet zamanla daha seçici davranıyorsun hayatına aldığın insanlar konusunda. Bir de arkadaşlar bütün arkadaşlarını sildiysen böyle olur vs. demişler ona da bir açıklık getireyim. Çocukluktan samimi olduğum arkadaşlıklarım devam ediyor ancak hepsi evlendi çocukları oldu biri başka şehire gitti, öbürüyle aynı sitedeyiz ama ikinciye hamile. Hal böyle olunca evde ya da telefonda görüşüyoruz. Ben sosyal faaliyetler vs. istiyorum. Bir de eşimden önceki arkadaşlıklarım zaten bittiği iyi oldu kafalar o zaman başka şimdi başka sonuçta. :)

Anlayan biri olmasına sevindim. Yani ben asosyal biri değilim, kurslara giderim, gezerim vs. ama bunlar ya tek ya da eşimle olur. Artık birlikte eğlenebileceğim bir dosta ihtiyaç duyuyorum. Bakalım ne olacak halimiz :)

herkes ne kadar farklı :) çok arkadaşın iyi olmayacağına bende katılıyorum ama çocukluktan gelen samımı dostluklarım ve bence kaybedilmemeli :)
cocukluktan gelen arkaslarımla hala gorusuyorum ama arkadaslıgımız bıtsede artık zerre umrumda olmaz :) en yakın dedıgım arkadasım mesela dugun gunumde bıle benı cok uzdu ben yınede olsun o uzulmesın yeterkı dıye dusundum saf gıbı benım yerıme kuaforum soylendı boyle mı yapılır dıye :) suan hala gorusuyoruz ama en son evlendıkten sonra aptalca bırseyden sorun yaptı kendıyle bır tutyor sanırım benı bu sefer bende dedıgını yapmayınca tartıstık.. ilk defa ona karsı tavrım ne hali varsa gorsun oldu ama sonuc dondu dolastı gerı dondu severım kendısını o ayrı ama esım ve aılem soz konusu olunca zerre onem tasımaz karsılastırılamaz bıle. Diger arkadaslarım ılede gorusuyorum dedıgım gıbı ev gezmesınde ama evlimisin bilmiyorum ama inan evlendıkten sonra eskısı gıbı olmuyor arkadaslıgınız sen degısıyorsun bır kere.. evli olan arkadasıyla daha cok paylasımı oluyor ınsanın..
bundan 10 yıl oncede aynı fıkırdeydım bundan 10 yıl sonradan aynı fıkırde olurum sanırım.. malesef arkadaslıklar gelıp gecıcı sen ne yaparsan yap boyle kaybetmesende bırseyler eskı tadını vermıyor..
Es, evlilik, coluk, cocuk calısıyorsan ıs hayatı dıye uzayıp gidiyor oncelıklerın
Yani en azından benım fikrim bu yönde

dügünden önce sınır koydugum hatta daha sevgiliyken o sınırı koydugum arkadaslarım yaşam şekılleri vs dolayısıyla bır paylasımımızın olmayacgını dusundugum arkadaslarımdı. Tamam ıyı hos arkadassın haftanın belki 5 gunu berabersın ama evlilikte bu olmuyor bence olmamalı. ee ne olacak sureklı bana sen degıstın dıyecek yada cıkalım gezelım vs dıyerek uzayacak lıste sonunda yıne baglantı kopacak
diger sınır koydugum arkadaslarımsa nişanıma , kınama, dugunume hıc bırıne gelmemıs hatta bu donemlerde bır kere olsun aramamıs, yanımda olmamıs insanlardı.. böyle zamanda yanımda olmayan bundan sonrada olmasın arkadas dedım ve ıletısımı kestım
Bu ıkısınden bırını dusunerek oda senınle arkadaslıgını bıtırmıstır aslında sebepsızde degıl

Evet değişiyorsun. Sen de değişiyorsun karşındaki insan da değişiyor. Zaten benim eski arkadaşlarım hep gece gezmelerine çıkan, yalnız yaşayan, rahat ve eğlenceli insanlardı ancak eşimle birlikte yaşamaya başladığımızda telefonla görüşsek arada buluşsak da eski iletişimimiz kalmadı. Hayat bakışımız farklılaştı. Bir diğer kısım da çalışan kesim. Çalışan insanlarla zaten doğru düzgün görüşemiyorsun ki, herkesin kendi hayatı ve öncelikleri var. Bir hafta sonları var insanların doğal olarak aileleriyle geçirmek istiyorlar. Şuan ihtiyacım olan benim gibi biri. Hafta içi de olsa görüşeceğim, etkinliklere birlikte katılabileceğim, evde sohbet edebileceğim. Yani anlatabiliyor muyum? Zaman geçtikçe değişiyorsunuz, koşullarınız güncelleniyor, değiştikçe çevreniz de yenileniyor ve sadeleşiyor.

Evet bu da var tabii sanırım herkes bu yoldan geçiyor. Evlenince öcü gibi algılıyorlar sanırım

sizinkilerini bilemem ama benimki şahsen yazık etti..
O evlendi iki gün sonra ben zaten şehir değişikliği yaptım iş nedeniyle..
haftada 1gün görüşmek bile bizim için lüks olurdu... ayda bir kere yada hiç, bunlar normal yani
bilemiyorum çeyizini bile beraber düzdük o yemek takımını aldıysa ben kahvaltısını almışımdır. o şunu aldıysa ben bu parçasın almıştım
Diyecek bir şey yok. Kocasıyla mutlu mesut olsun ama iki nedende değil

Evet arkadaşınız vefasızlık etmiş. Benim durumumun bununla alakası yok. Bazı insanların eşleri arkadaşlarıyla görüştürmeyebiliyor, eğer öyle bir durumsa arkadaşınız için de üzücü olmuştur eminim. Diğer türlü kendi isteğiyse diyecek lafım yok.

ama o gercekten ayıp etmıs resmen cıkar arkadaslıgıymıs onunkı sevin bile arkadaslıgınız bıttıgı ıcın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…