• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşsızlardan mısınız?

kelin ilacı olsa başına sürermiş ben yalnız çok yalnız arkadaş yok takmamaya çalışıyorum
hayat devam ediyor

Merhaba arkadaşlar,

Kısaca özetleyeyim, 27 yaşındayım, evliyim, evde bir kedim var, gezmeyi eğlenmeyi çok seviyorum, insanlarla iletişimde olmayı da seviyorum ancak eşimle çıkmaya başladığımızdan beridir kimseyle görüşemez oldum. anlamadığım bir şekilde durum öyle gelişti. Şuan çalışmıyorum evdeyim, evde vakit geçirmeyi de çok seviyorum ancak bir arkadaş istiyorum yahu. Mesela hafta sonu bir şeyler yapayım bir yerlere gideyim istiyorum muhabbet edip gülüşebileceğim bir dostum olsun istiyorum. dostum da var ama görüşemiyoruz, biri nişanlısıyla vakit geçiriyor izin gününde, diğerinin çocuğu var ikinciye hamile ve dışarıda bir şeyler yapamıyoruz. Ne bileyim bir müze gezelim oradan çıkalım yemek yiyelim, bir konsere gidelim, bir kursa gidelim. Bir şey yapalım yani. Var mı benim durumumda olanlar? :KK64:
Bende bugün böyle bir konu açacaktım ya valla bıktım yanlızlıktan senin yine arkadaşın var onlara gidip iki laf sohbet edersin benim öyle bir arkadaşım yok komşum yok kapımı çalan bir Allah kulu yok bıktım bu yanlızlıktan ya offf :mad::mad:

Son düzenleme:
Kursa gidin annem bilgiseyar kursuna gitti cokta mrmnundu..sizde kursa gidip hem arkadaş edinirsnz hem bişeylerle uğraş içinde olursnz..

Ayy bende aynı durumdayım. "Kendim gibi birisi olsa "süper olurdu.cevremde çok insan var ama yaşam tarzı hayat bakışı aynı olan birisi olsaydı. Komşuları var birisi çalışıyo bikaç inin çocuğu hatta ikincileri var e o da olmuyo.allah tan eşimle gezip tozuyoruz. Ama insan arkadasta istiyor .birlikte gezelim kahve içelim alışveriş yapalım ufff

MiniKivi MiniKivi
Resmen aynı durumdayız, ilkokul bitti arkadaşlarım vardı lise bitti arkadaşlarım vardı ünv bitti yine arkadaşlarım vardı,
lakin evlendim arkadaşlarım yok oldu.. Bir kaç görüşme dışında eskisi gibi olmadı.. 3 yıl oldu ben de herşeyimi eşimle paylaşır oldum.. Bi' tane dostum diyebileceğim biri var, hatta nikah şahidimdi, o da şehir dışına taşındı.. )= Eşimin arkadaşları eşleriyle geldiler gittiler, hala da görüşürüz ama yok olmuyo candan değil hiçbiri.. Ben de çalışma hayatında değilim, evdeyim bu nedenle sizi çok iyi anlıyorum..
Evet benziyor durumumuz, benim çevremde de çok fazla insan var aslında ama yakınlık kurabileceğim, arama isteği uyandıran kimse yok. Arkadaşlarımızla görüşüyoruz geziyoruz eşimle vs. ama kendin gibi birini bulmak ya da esnek düşünce yapısına sahip, güzel sohbetler edebileceğin birini bulmak gerçekten zor. Öyle arkadaşlarımda var ama çocukları oldu vs. dışarıda görüşmek zorlaşıyor. Anlayan birilerinin olması çok güzel, bu siteyi bu yüzden çok sevdim. Farklı fikirlere ihtiyacımız olduğu kadar, aynı görüşe de ihtiyacımız var.

Bende bugün böyle bir konu açacaktım ya valla bıktım yanlızlıktan senin yine arkadaşın var onlara gidip iki laf sohbet edersin benim öyle bir arkadaşım yok komşum yok kapımı çalan bir Allah kulu yok bıktım bu yanlızlıktan ya offf :mad::mad:
Nerede oturuyorsun neler yapıyorsun neden hiç arkadaşın yok? Zor gerçekten insan yanında birilerini istiyor gülüp eğlenebileceği, günlük tasalardan uzak.

Nerede oturuyorsun neler yapıyorsun neden hiç arkadaşın yok? Zor gerçekten insan yanında birilerini istiyor gülüp eğlenebileceği, günlük tasalardan uzak.
Antalyadayım canım annemler memeleketten eşimin aileside memlekette
Oglumla ben yanlız takılıyoruz ben biraz içine kapanıgımdır o yüzden cevremde pek kimse yok
zor yanlızlık gercekten insan bazen dertleşecek beraber kahve içecek arkadaş arıyor

Evet benziyor durumumuz, benim çevremde de çok fazla insan var aslında ama yakınlık kurabileceğim, arama isteği uyandıran kimse yok. Arkadaşlarımızla görüşüyoruz geziyoruz eşimle vs. ama kendin gibi birini bulmak ya da esnek düşünce yapısına sahip, güzel sohbetler edebileceğin birini bulmak gerçekten zor. Öyle arkadaşlarımda var ama çocukları oldu vs. dışarıda görüşmek zorlaşıyor. Anlayan birilerinin olması çok güzel, bu siteyi bu yüzden çok sevdim. Farklı fikirlere ihtiyacımız olduğu kadar, aynı görüşe de ihtiyacımız var.

Evet sitemiz güzeldir, arkadaşlıklarını ilerletenler var mıdır bilemiyorum.. Lakin fikir alıp vermek konusunda çok yardımcı olabilecek insanlar var. Sizin aradığınız uyum sanırım. İnşallah dilediğiniz gibi arkadaşlar çıkar karşınıza. ;) Çok özenirim böyle grup olmuş yıllardır ortaokul lise ünv arkadaşlarıyla görüşenlere.. Ben de hep bir kopma oldu, hayat şartları mı bu hale getirdi bilmiyorum ama yaşadığım durum bu.

Back
X