- 22 Temmuz 2015
- 1.323
- 573
- 73
- 38
Nerde otrynen yakın dostum şehir dışında maalesef :/ artık aynı şehirde olmamaktan dolayı ben de sıkılıyorum. ama iş bakacağım. umarım bir ortam ve arkadaş edinebilirim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nerde otrynen yakın dostum şehir dışında maalesef :/ artık aynı şehirde olmamaktan dolayı ben de sıkılıyorum. ama iş bakacağım. umarım bir ortam ve arkadaş edinebilirim.
Bende bugün böyle bir konu açacaktım ya valla bıktım yanlızlıktan senin yine arkadaşın var onlara gidip iki laf sohbet edersin benim öyle bir arkadaşım yok komşum yok kapımı çalan bir Allah kulu yok bıktım bu yanlızlıktan ya offfMerhaba arkadaşlar,
Kısaca özetleyeyim, 27 yaşındayım, evliyim, evde bir kedim var, gezmeyi eğlenmeyi çok seviyorum, insanlarla iletişimde olmayı da seviyorum ancak eşimle çıkmaya başladığımızdan beridir kimseyle görüşemez oldum. anlamadığım bir şekilde durum öyle gelişti. Şuan çalışmıyorum evdeyim, evde vakit geçirmeyi de çok seviyorum ancak bir arkadaş istiyorum yahu. Mesela hafta sonu bir şeyler yapayım bir yerlere gideyim istiyorum muhabbet edip gülüşebileceğim bir dostum olsun istiyorum. dostum da var ama görüşemiyoruz, biri nişanlısıyla vakit geçiriyor izin gününde, diğerinin çocuğu var ikinciye hamile ve dışarıda bir şeyler yapamıyoruz. Ne bileyim bir müze gezelim oradan çıkalım yemek yiyelim, bir konsere gidelim, bir kursa gidelim. Bir şey yapalım yani. Var mı benim durumumda olanlar?![]()
konya :)Nerde otryn
Ooo bya uzakkonya :)
İstanbuldayım, siz nerdesiniz?Bnde bu siteye o yüzden üye oldum güzel dostluklar için nerde otrysn
Evet benziyor durumumuz, benim çevremde de çok fazla insan var aslında ama yakınlık kurabileceğim, arama isteği uyandıran kimse yok. Arkadaşlarımızla görüşüyoruz geziyoruz eşimle vs. ama kendin gibi birini bulmak ya da esnek düşünce yapısına sahip, güzel sohbetler edebileceğin birini bulmak gerçekten zor. Öyle arkadaşlarımda var ama çocukları oldu vs. dışarıda görüşmek zorlaşıyor. Anlayan birilerinin olması çok güzel, bu siteyi bu yüzden çok sevdim. Farklı fikirlere ihtiyacımız olduğu kadar, aynı görüşe de ihtiyacımız var.MiniKivi
Resmen aynı durumdayız, ilkokul bitti arkadaşlarım vardı lise bitti arkadaşlarım vardı ünv bitti yine arkadaşlarım vardı,
lakin evlendim arkadaşlarım yok oldu.. Bir kaç görüşme dışında eskisi gibi olmadı.. 3 yıl oldu ben de herşeyimi eşimle paylaşır oldum.. Bi' tane dostum diyebileceğim biri var, hatta nikah şahidimdi, o da şehir dışına taşındı.. )= Eşimin arkadaşları eşleriyle geldiler gittiler, hala da görüşürüz ama yok olmuyo candan değil hiçbiri.. Ben de çalışma hayatında değilim, evdeyim bu nedenle sizi çok iyi anlıyorum..
Maalesef ben birçokm insana göre sosyalim aslında, bir sürü kursa da gittim. Arkadaşım yok değil bir sürü arkadaşım var aslında ama benim aradığım kendim gibi biri.kursa gidin birilerini mutlaka bulursunuz...
Nerede oturuyorsun neler yapıyorsun neden hiç arkadaşın yok? Zor gerçekten insan yanında birilerini istiyor gülüp eğlenebileceği, günlük tasalardan uzak.Bende bugün böyle bir konu açacaktım ya valla bıktım yanlızlıktan senin yine arkadaşın var onlara gidip iki laf sohbet edersin benim öyle bir arkadaşım yok komşum yok kapımı çalan bir Allah kulu yok bıktım bu yanlızlıktan ya offf![]()
Antalyadayım canım annemler memeleketten eşimin aileside memleketteNerede oturuyorsun neler yapıyorsun neden hiç arkadaşın yok? Zor gerçekten insan yanında birilerini istiyor gülüp eğlenebileceği, günlük tasalardan uzak.
Evet benziyor durumumuz, benim çevremde de çok fazla insan var aslında ama yakınlık kurabileceğim, arama isteği uyandıran kimse yok. Arkadaşlarımızla görüşüyoruz geziyoruz eşimle vs. ama kendin gibi birini bulmak ya da esnek düşünce yapısına sahip, güzel sohbetler edebileceğin birini bulmak gerçekten zor. Öyle arkadaşlarımda var ama çocukları oldu vs. dışarıda görüşmek zorlaşıyor. Anlayan birilerinin olması çok güzel, bu siteyi bu yüzden çok sevdim. Farklı fikirlere ihtiyacımız olduğu kadar, aynı görüşe de ihtiyacımız var.
Bnde istanbul avcilarİstanbuldayım, siz nerdesiniz?