- Konu Sahibi dertli_simge
kızlar merhaba, her zamanki gibi yine moralim çok bozuk, bir yüzüm gülmüycek mi benim? :'(( hep böyle olmak zorunda mı? 28 yaşındayım. ezik büzük asosyal ve pasif bir kişiliğim vardır. ve 4 ay kadar önce sözlümden ayrıldım, böylece evlilik umudum kaydı gitti. düşün düşün kafayı yicek gibi oluyordum, intihar etmeyi bile düşünüyordum. kafayı biraz dağıtmak, hem de olur ya, yeni arkadaşlar edinmek için kurslara yazıldım. üstelik bana faydası olan kurslar bunlar, tatlı kursu ve ehliyet kursu.. insanlarla sohbet etmeye çalışıyodum bu kurslarda. tatlı kursunda benden 4 yaş küçük bir öğrenci kız var, doğumgünü partisi varmış akşam, beni de davet etti. ankara'da sakarya cadddesi vardır, eğlence mekanlarının falan olduğu. orda düzenleyeceklermiş. davete baya sevindim ve tamam dedim gelirim.
sabah anneme dedim ki, anne akşama geç gelirim arkadaşlarla doğumgününe gidicez dedim. salak gibi mekanın adını da söyledim (mekanın isiminde "bar" kelimesi geçiyor). annem bir köpürdü bir köpürdü: hangi arkadaşlarmış bunlar, ben niye tanımıyom, hem senin arkadaşın olamaz sen kaz geldin kaz gidecen, senin 1 tane bile arkadaşın yok, bara git de içkili yerlerde sana tecavüz etsinler, karnını şişirsinler diye başladı. beynimden vurulmuşa döndüm ve ben de başladım kavgaya, hakarete vardı işin sonu. hayvan, öküz, ne anlarsın ki, sen ilkokul mezunusun, iş hayatın olmadı ki senin gibi şeyler dedim.
biliyorum anneye bunlar denmez biliyorum beni kınıycaksınız
((( ama sinirlenince nevrim dönüyo, sakin kalamıyorum, bu da arkadaşsızlığımın suratıma çarpılması da en hassas olduğum konudur
( ama kötü laflar söyleyince de sonra kendimi çok kötü hissediyorum, kendime saygım yokoluyo. bir de bizim ailede mesafe olmadı hiç, hani bazı aileler vardır çocuklar anaya babaya siz der... bizim aile hiç öyle olmadı, yani mesela küçükken babam bize kızdığında hakaret ederdi. öyle yani mesafeler yok bizim ailede. sabahki kavga da öyle oldu, annem de bana saydırdı tabi, orospu, sözlünü elde tutamadın kaçırdın, senden bi bok olmaz, dilerim geberirsin felan diye beddualar etti
(((( üstelik de dilerim anne olamazsın diye beddua etti
(((
şu an moralim sıfır
( hiçbişeye odaklanamıyorum
((( akşamki doğumgününe gitmek de içimden gelmiyo, gitsem de eğlenemem ki, beni davet eden insanların da bi suçu yok ama içten içe sizin yüzününüzden annemle kavga ettim diye düşünüp somurturum elimde değil
((( kızlar ben annemi nası değiştirebilirim? sonuçta gelmişim 28 yaşına üstelik acılıyım, gezmeye eğlenmeye kafa dağıtmaya hakkım yok mu?? her bara gidene tecavüz mü ediyolar, hem ben 28 im okulumu bitirdim işime girdim, neyin ne olduğunu biliyorum, hani 18 yaşında olsam neyse de bu yaşta bunları yaşamak çok ağırıma gidiyo
(((( hem de diyolar ki sonra bana senin yaşındakiler çocuk bakıyo, ee peki ben sosyal ortamlara girmezsem nasıl tanışabilirim eşim olabilecek kişilerle??? canımdan bezdim y emin ediyorum.
sabah anneme dedim ki, anne akşama geç gelirim arkadaşlarla doğumgününe gidicez dedim. salak gibi mekanın adını da söyledim (mekanın isiminde "bar" kelimesi geçiyor). annem bir köpürdü bir köpürdü: hangi arkadaşlarmış bunlar, ben niye tanımıyom, hem senin arkadaşın olamaz sen kaz geldin kaz gidecen, senin 1 tane bile arkadaşın yok, bara git de içkili yerlerde sana tecavüz etsinler, karnını şişirsinler diye başladı. beynimden vurulmuşa döndüm ve ben de başladım kavgaya, hakarete vardı işin sonu. hayvan, öküz, ne anlarsın ki, sen ilkokul mezunusun, iş hayatın olmadı ki senin gibi şeyler dedim.
biliyorum anneye bunlar denmez biliyorum beni kınıycaksınız

şu an moralim sıfır

Son düzenleme: